Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

slm kızlar efnanımben adet oluorum sanırım yaaa lekeler gelmeye başladı 7sinde benim adet tarihini yazarmısın cnm listeye

hadi bakalım adet olda yumurtlama için hemen çalışmaya başla gün aşırı biliosun dimi ebry aksta ilk denemde gebe kaldı oda pkoluydu senin için çok büyük bi umut ümütsizlik yok rabbim veriyo bak sende iyiçalış aralıksızz

hayır canım pazartesi yaptırcam labaratuar kapalıymış ben köyde oturuyorumda.pazartesi yaptırcam artık

anladım canımmm hadi hayırlısı gittiğinde aryık kalp sesinide duyarsınn o zaman kadar

neresi keyif cnm yaaaa sıkıntıdan patlıyorum kaynanalarla bozuguz saat 10 dan sonra napıyım kocişi uyurum :)

cnm adet mi tam olarak anlamadım ama 4gündür kahverengi leke gelio yerleşme kanaması yada allah korusun düşük falan olabilirmiki senin öyle olmuşya korkuyorum.test yapsam çıkarmıki

evet canım zaten şimdi 5 +3 haftalık oldu

Bu ara hala dÜdÜĞÜ bulamadım artık kapaĞı yalandan kapadım Öyle pıŞırıyorum yemeĞı nereye koyduysam bunadım mı ne?

neresi keyif cnm yaaaa sıkıntıdan patlıyorum kaynanalarla bozuguz saat 10 dan sonra napıyım kocişi uyurum :)

aman bozuk ol boşver takıl nete işte ne güzelll ha bu ara bozuk ol dedimse saygını koru hep ok mi?

cnm adet mi tam olarak anlamadım ama 4gündür kahverengi leke gelio yerleşme kanaması yada allah korusun düşük falan olabilirmiki senin öyle olmuşya korkuyorum.test yapsam çıkarmıki

aaa evet yaa valla bek bende de öyle olmuştu acab test mi yapsan istersen yap bii yaaa allah muhafaza düşük olmasından daha iidirr

kızlar bu gün bende yapacağım test hayırlısı olsun bakalım mutlaka haber veiririm

ceylinn haberini bekliyorummm valla bi yere gitmicemm yap hemen söyle ok mii çatlıcamm meraktannn

Ceylınn topıkte ılk benle konuŞmuŞtun dımıı sabahın kÖrÜndeydı dımı yanlıŞ mı hatırlıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…