- 23 Haziran 2010
- 297
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar efnanımben adet oluorum sanırım yaaa lekeler gelmeye başladı 7sinde benim adet tarihini yazarmısın cnm listeye
hayır canım pazartesi yaptırcam labaratuar kapalıymış ben köyde oturuyorumda.pazartesi yaptırcam artık
hadi bakalım adet olda yumurtlama için hemen çalışmaya başla gün aşırı biliosun dimi ebry aksta ilk denemde gebe kaldı oda pkoluydu senin için çok büyük bi umut ümütsizlik yok rabbim veriyo bak sende iyiçalış aralıksızz
anladım canımmm hadi hayırlısı gittiğinde aryık kalp sesinide duyarsınn o zaman kadar
hadi bakalım adet olda yumurtlama için hemen çalışmaya başla gün aşırı biliosun dimi ebry aksta ilk denemde gebe kaldı oda pkoluydu senin için çok büyük bi umut ümütsizlik yok rabbim veriyo bak sende iyiçalış aralıksızz
anladım canımmm hadi hayırlısı gittiğinde aryık kalp sesinide duyarsınn o zaman kadar
neresi keyif cnm yaaaa sıkıntıdan patlıyorum kaynanalarla bozuguz saat 10 dan sonra napıyım kocişi uyurum :)
cnm adet mi tam olarak anlamadım ama 4gündür kahverengi leke gelio yerleşme kanaması yada allah korusun düşük falan olabilirmiki senin öyle olmuşya korkuyorum.test yapsam çıkarmıki
kızlar bu gün bende yapacağım test hayırlısı olsun bakalım mutlaka haber veiririm
anlatsam şok olursun ne sevgisi kaldı bu işin ne saygısı neyse :)
Aysenaa canımmm neler yaŞıyosun anlatsana bİraz heyecanlanalımmm
kızlar ben geldim