Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ahhhh ahhhhh bizimkiler gelmezler geldilermi çıkmazlar iki adımlık evlerine gidip yatmazlar evimde küüçük kızları damatlarına kadar tıkışıp kalırlar öbür türlü ben sabahtan gider gece yatmaya gelirim girdimmi onlara bidaha koymazlar herşeyi yaparım yaranamam bi gün gitmedim mi ertesi günü gideyim hepsi suratlı konuşmazlar tafralı tafralı bütün gün çektirirler yediler bitirdiler bizide eşim onları tabiki çok iyi tanıyo ama bişiy diyemiyo olan hep bana oluyoo

eşim iflas etmek üzere 150 milyar borcun altında kaldı bi şekilde ama hala banamısın demiyorlar evime az kalsın haciz geliyodu ondan bile faydalanmak istiyorlar büyük ev tutalım birleşelim diolar ben eşyalarımı yuvamı kurtarma derdindeyim kaynanam şu eşyanı buraya şunu şuraya koyarız derdinde gözü dünyalık mallarımda anlat anlat bitmez 5kuruş çıkarıp yardım etmezler bu durumda bile gün parası pazar parası düğün var çeyrek parası diyip kocamı delirtiyolar hep kendi babam yardımcı oluyo oluyosa bi miktar para gönderdi de hallettik onlarda yapabilirler yapabileceklerini eşimde bende biliyoruz ölsemde aynı eve girmem sizinle dedim sizin derdiniz bize yardım etmek deil bu durumdan bile faydalanmak istiyosunuz dedim benim kendi abim eşyanızı bi depoya koyalım gelin bizde kalın ne kira derdi ne elektrik-su nerdi yiyeceğiniz bir lokma ekmek dedi kaynanamda gidip orda yemek yapcan temizlik yapcanda burda kalmıcan yani dedi sanki burda napcam aynı şeyler dedim orda en iyisi kafam rahat olucak görümcemde diyoki abim rahat edecekmi abinin evinde dio ben rahat edebilecekmiyim burda dedim bende bütün gün evde duracak olan benim ben çıkarmadım bu borcu ben nasıl katlanıyosam evliliğim için abinde katlanıcak rahatımızı düşünmek zorunda deiliz ben babamın evinde rahat edemiyorum abinde burda bile rahat edemez insan herzaman evinde rahat eder karışmayın dedim daha bunlar hiç bişiy en son olan durum bu yeni evliyken olanları bilseniz çok salakmışsın nie sustun derdiniz ahhhhh ahhhhh

efnanim büyük bi ev tutulacakmış zaten büyük bi evin kirası ikimizin evinin kirasına bedel olacak elektrik su aynı evdede olsak 2 katına çıkacak çözümleri buymuşş........ ayyy açıldım bi anda neyse kusura bakmayın

X