Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

bebeg bence umudunu yitirme kızlarında dediği gibi geç döllenme olmuş olabilir. sen yine de koru kendini ilaç fln alma. rabbim hepimizin hakkında en hayılısını versin inşallah

hakkaten cnm baya sabırlı çıktın sen :KK70: pekte bişi kalmamış aslında yağabilirsin. silikte olsa çıkıo melisax ın bundan 5 gün önce yaptığı testte silik çıkmış

daha ilk deneme canım ondan sabırla bekliyorum çıkmama ihtimalide var en net sonuç gecikince alınıyormuş ya ondan testten tam sonuç alamam diyed:jeyyar:e düşünüyorum

benimde aynı durum söz konusu. onun haricinde 3 4 gündür sürekli tansyonum düşüyo terleme geliyo ama bildiğin ateş çıkıyo sırtımdan. bide akşamları karnım şişiyo kocaman oluyo. gündüz sık idrara çıkma gibi bi durum var ama bu aralar fazla sıvı tüketiyorum o yüzdendir die düşünüyorum. wc gitmeden öncede karnım taş gibi oluyo şişiyo

bende 25. ya seninde akşamları karnın şişiyo mu? yani baya hamile karnı gibi koocaman oluyomu?

canım bende olmuyor öyle ama akıntım oluyor idrar testi içinde beklemek en iyisi gibi geliyor nette okuduğum yazılarda hep adet gecikmesi yazıyor yapıcaksanda olumusz olursa kesinlikle üzülme tam sonucu vermeyebilir

belki tutarda olumlu bişi çıkar die bi umut yapıyım diorum. çıkmazsa zaten daha erken olduğu için üzülmem. bu aralar iyi haber almaya çok ihtiyacım var

inş alırsın canım bide sizde öyle yapıcaksınız herhalde nette bulduğum şu yazı var
"Sabah ilk idrar konsantre olduğu için daha sağlıklı sonuç verir."

evt sabah yapılmalı dio internette. son gün yapılırsa da sabaha yetişmezse idrarı 4 saat tuttuktan sonra uygulayın diolar

cnm fortel fln var en hassas olanları ona 30 fln diolar ama normalde eczaneden alacağın test 2 buçuk 3 fln onlardada çıkıo zaten yani bi fark yok

tabi canım ne gerek var onca para vermeye git al bi 3 lük nasıl olsa geçmesini beklicem diosun hemen çıksın çift çizgi sende mutlu haberini burdan ver bizee:emir_bebek:

X