Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

cnm benim sende kendine çok iyi bak,benimde çıkmam lazım bende dışarı çıkıcam evi toplayıp,bu sıcakta da nasıl çıkıcam bilmiyorum yani,grşrüz cnm öpüyorummm.

selam kızlar ben de bir yıllık evliyim.kontrollerime gidiyorum bi ara geçiçi kist çıkmıştı ama sorun yok.olumlu şeyler söylüyo doktorum.yaşım 27.gurbette gelinim.iş arıyorum bulamıyorum.eşim korunuyo.doktor:artık korunmayı bırakın ha diyince olmaz zaten bebek bi kaç bekleyebilrisiniz ama gene de belli olmaz dedi.eşime söyledim sen bilirsin dedi.ama ben bir işe girip eşimin ailesinden kurtulmak istiyorum.hiç olmazsa pazarları görürüm haftadabi kez yani.ilk tesitimi adetim 4gün gecikti gebelik testiyle evde denedim.ama hiç belirti vermedi 2 3 kez denedim negatif..sonra oldum.anladım ki en erken kan testi sonuç veriyo..dedim psikolojik olarak hamile miyim..haziranda 4gün önce geldi oldum bittim.en iyisi bittikten sonraki ilk on gün ilişki gerek diyolar...beklediğim bir iş var sonra yine çalışmalara başlıycam.ama psikolojim çok bozuk.şuan bebek istediğimden emin değilim...

bu sabah test yaptım sonuç tek çizgi moralim çok bozuk:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bu sabah test yaptım sonuç tek çizgi moralim çok bozuk:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ayyy cnmmm benim nolur üzlme belki daha erkendir,belkide rahime geç yerleşmiştir istersen biraz daha bekle heh,adetin geldimi peki?canım benim veren alla,o hayırlı zamanda hayırlısını nasip edendir demekki daha zamanına var nolur üzülme olumunekankayizsmile

yok cnm yaaa dışarı çıkamadım daha. arkadaşın kayınvalidesi hastalanmış oraya gittiler bende gidemedim. ama akşam üstü yürüyüşe çıkarsak alıcam

bende daha alamadım çaydan yeni kalktık çocuklarla birazdan dondurma almaya çıkıcaz o zaman alıcam.midem bulanıyo sabahtan beri

ya benim yüzümdende birsürü sivilce çıktı özelliklede dudak çevremden. bişey yerken ağzımı zor açıyorum. yaaa noluyo böyleee anlamadım gittiiii

cnm benimde 22 haziran 1 hafta var ama biz melisax la karar verdik yarın sabah yapcas benimki büyük ihtimalle tek çıkacak ama olsun ya tutarsa hesabı.

anladım inş tek çıkmaz ikinci çizgiyide görürsün:Saruboceq:17inde adet olmam gerekiyor bakalım ben adetimin gecikmesini bekliyorum ne kadarda sabırlıyımkaydirigubbakcemile3

ayyy cnmmm benim nolur üzlme belki daha erkendir,belkide rahime geç yerleşmiştir istersen biraz daha bekle heh,adetin geldimi peki?canım benim veren alla,o hayırlı zamanda hayırlısını nasip edendir demekki daha zamanına var nolur üzülme olumunekankayizsmile

hayır canım adetimde gelmedi karnım bile ağrımıyor bilemiyorum çok moralim bozuldu umutlanmıştım gecikince :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hakkaten cnm baya sabırlı çıktın sen :KK70: pekte bişi kalmamış aslında yağabilirsin. silikte olsa çıkıo melisax ın bundan 5 gün önce yaptığı testte silik çıkmış

X