Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

bebeg sende üzülme canım belki geç döllenme olmuştur ama yinede kendini çok kaptırma derim bende 7 gün gecikince geç döllenmedir kesin diyordum ama sonunda hep hüsran bu ay olmasza bi daha ki aya olur canım moral çok önemli stres yok olumunekankayizsmile diyene bak kaydirigubbakcemile3

çok mutsuzummmmmmmmmmmm
bu ay kesin var bişeler diye nasıl şartlanmışsam artık yıklıdım resmenn..işte erken kan verip 2.3 çıkması beni yanılttı..
2 günüm vardı dr.a gittim tekrar kan vermeye.tam kapıdan girdim bişeler aktığını hissettim baktım leke gelmiş..
sonra dr. alttan muayene etti tabi hamile değilmişim zaten...yarına hastalanırım heralde:KK43:(
en azından muayene olmuş oldum gayet iyi gözüküyor dedi ama yine de 3.günümde gidip horman testi yaptıracam..
ve bu ay ne gün hesaplaması yapacam ne de test yaptıracam günümün geçmesini bekleyecemm...çok kararlıyım..

canım üzülme ne olur burda birbirimize destek olmak için varız biliyorum birgün meleklerimiz çıkıp gelicek :emir_bebek: ama mutlaka bi zamanı vardır diye düşünüyorum artık :eek: sende öyle düşün canım hiç moralini bozma olumunekankayizsmile

kızzzzlaaar ben geldimmm melisax şüpheci kızlarrr inş hamile haberlerinizi alırızzz bende merak ettim şimdi :ecrin_bebek: yarın mutlaka burdayım haberlerinizi beklicem

tşk cnm ilgin için çok saol,yarın mutlaka sonucu yazıcam merak etmeyin.dua edin.kaydirigubbakcemile5

tşk cnm ilgin için çok saol,yarın mutlaka sonucu yazıcam merak etmeyin.dua edin.kaydirigubbakcemile5[/QUOTE :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: canımsenin olursa 3. olucakmş yanlş okumadıysam allah bağışlasın çocuklarını ne güzel çok severim ve isterim çok çocuğum olmasını :Saruboceq:

evet canım rabbim verirse 3.istiyoruz,senin kaçıncı olucak cnm yani istiyosan

istemem miiiiii hiç deli gibi :roflol: ilk bebeğimin kalp atışları durdu kürtaj olmak zorunda kaldım 8 haftalıktı şimdi çalışmalara devam ama yok henüz bişey bu ayda 7 gün gecikmeli olarak adet oldum oysa çok umutlanmıştım :roflol:

cnm benim başına gelen üzücü bir durum.seni çok iyi anlıyorum benimde 2tane karnımda kalbi durupta bana veda eden bebişlerim oldu,ama hayat herşeye rağmen güzel,unutmaki onlar senin için öbür dünyada şefaatçin olucak,demekki dünyada rızıkları yokmuş öyle düşün,inş,yakında sağlıklı bir bebişin olucak buna eminim sen dua edip umutsuzluğa kapılma yeterki

cnm benim başına gelen üzücü bir durum.seni çok iyi anlıyorum benimde 2tane karnımda kalbi durupta bana veda eden bebişlerim oldu,ama hayat herşeye rağmen güzel,unutmaki onlar senin için öbür dünyada şefaatçin olucak,demekki dünyada rızıkları yokmuş öyle düşün,inş,yakında sağlıklı bir bebişin olucak buna eminim sen dua edip umutsuzluğa kapılma yeterki

saol canım tüylerim diken diken oldu okurken burda da herkes öyle dedi napalım hayırlısı öyleymiş bebişim gelicek bir gün biliyorum ama işte..... :gitme: neyse canım ben kaçtım çamaşır asıcamda :KK1: hayırlı güzel haberlerinizi bekliyorum görüşmek üzere opuyorumnanaktan iyi akşamlar :KK3:

slm kızlar giremedim uzun süre misafirim vardı yatılı dün gitti yeni kendime geldim eee kimler hamiş kaldı bi haber varmı aramızada yeni kişiler eklenmiş

melisax canım yenisin sanırım aramızda kendinden bahsetsene tanıma istiyorum senide

evet yeni sayılırım cnm,yazılarımı okuduysan birazcık tanımış olman lazım,inş zamanla bizde seni tanırız,ben pek fazla giremiyorum derslerden dolayı ama girdiğim zaman görüşürüz inş.sende bebek bekliyenlerdenmisin cnm:CüvCüv:

evet yeni sayılırım cnm,yazılarımı okuduysan birazcık tanımış olman lazım,inş zamanla bizde seni tanırız,ben pek fazla giremiyorum derslerden dolayı ama girdiğim zaman görüşürüz inş.sende bebek bekliyenlerdenmisin cnm:CüvCüv:

biraz okudum ama anlayamadığım noktlara var 3. bebeği düşünüyosun sanırım ama ilk ikisi hayttamı yoksa dşük mü ?
ders verdiğini yazmışın ama ev hanımısın ?

bende bebiş düşünüyorum ama 1 ay oldu düşük yaptım şuan mecburen korunuyorum

biraz okudum ama anlayamadığım noktlara var 3. bebeği düşünüyosun sanırım ama ilk ikisi hayttamı yoksa dşük mü ?
ders verdiğini yazmışın ama ev hanımısın ?

bende bebiş düşünüyorum ama 1 ay oldu düşük yaptım şuan mecburen korunuyorum

:KK1:anladıııım okeyy kısaca özet geçiyim ozaman cnm benim,ben 27 yaşında bir ev hanımı aynı zamanda dışardan derslerini veren,10 yaşında bir kızı ve 6 yaşında sapsarı bir oğlum var,2tane düşük ise biri oğlumdan önce diğeride oğlumdan sonra yani geçen seneydi,1sene aradan sonra 3 aydırda bebek istiyoruz faka olmuyordu,ama bu ay ümitliyim ve belirtilerim bunu doğruluyo sabah test yapıp sonucu görücem hakkımda hayırlısı,sizide ben tanımak isterimbuyrunnnnnnnnn

:KK1:anladıııım okeyy kısaca özet geçiyim ozaman cnm benim,ben 27 yaşında bir ev hanımı aynı zamanda dışardan derslerini veren,10 yaşında bir kızı ve 6 yaşında sapsarı bir oğlum var,2tane düşük ise biri oğlumdan önce diğeride oğlumdan sonra yani geçen seneydi,1sene aradan sonra 3 aydırda bebek istiyoruz faka olmuyordu,ama bu ay ümitliyim ve belirtilerim bunu doğruluyo sabah test yapıp sonucu görücem hakkımda hayırlısı,sizide ben tanımak isterimbuyrunnnnnnnnn

ok anladım şimdi ALLAH çocuklarınıza ömür versin yarında hayırlı haberlerini duymayı Rabbim bize nasip etsin bende 85 liyim yani 25 yaşındayım ekimde 3 yıl olucak evleneli 2.5 yıl korunduk şubatın sonunda çalışmalara başladık ilk ay tutmadı ikinci ay tuttu ama ben ilk ay tutmayınca ikinci ayda tutmaz sandım bayaaa ağır işler yaptım hamileymişim bilmiyodum adetim 4 gün geçince kan testinden öğrendik sonra kahverengi lekelerim geliyodu 1 hafta sonra doktora gittm düşük dedi ve şuan beklemek zorundayız 3 ay dedi 1 ayı geçti henüz kısaca böyle çok şükür bu arada kontrol olduk eşimde bende bizde sorun yok demekki gerçekten ağır iş yapmam sonucu gerçekleşti düşüğüm Allah herkesi korusun inşllH

senin düşük sebeblerin ne imiş doktorlar ne dedi

benim ilk düşüğüm rahime çok güzel yerleşmiş fakat birden büyüme yapıp eksik büyümüş dedi ama hiçç kanamam olmadı kürtaja aldılar,7 ay sonra oğluma hamile kaldım,geçen senede kazayla tatilde hamile kaldım oda kendiliğinden karnımda ölmüş kanamam gelince anladım kürtaja aldılar,ama ben anlamıştım çok bulantılarım filan vardı,ertesi gün bıçak kesilir gibi kesilmişti bende anlamıştım zaten sonrasındada kanamam gelince sonuç olarak kaybettik tabi,şimdi aradan 1yıl geçti bu seferde çocuklar ve eşim çook istiyor ve yakınlarımda inş,hayırlısıyla olur,eşim çocukları çok sever kalabalık aile,çok çocuk çok seviyor böyle şeyleri.

benim ilk düşüğüm rahime çok güzel yerleşmiş fakat birden büyüme yapıp eksik büyümüş dedi ama hiçç kanamam olmadı kürtaja aldılar,7 ay sonra oğluma hamile kaldım,geçen senede kazayla tatilde hamile kaldım oda kendiliğinden karnımda ölmüş kanamam gelince anladım kürtaja aldılar,ama ben anlamıştım çok bulantılarım filan vardı,ertesi gün bıçak kesilir gibi kesilmişti bende anlamıştım zaten sonrasındada kanamam gelince sonuç olarak kaybettik tabi,şimdi aradan 1yıl geçti bu seferde çocuklar ve eşim çook istiyor ve yakınlarımda inş,hayırlısıyla olur,eşim çocukları çok sever kalabalık aile,çok çocuk çok seviyor böyle şeyleri.

hımmm geçmiş olsun ALLAH sabır versin yinede bak Rabbim nasip tmiş iki çocuğun var ama 3.yüde nasip etsin inşallah sağlıklı ve hayırlı olarak bende bebek çok seviyorum ama tadamadım anneliği hala ama yinede şükür rabbim 1 hafta yaşattı o duyguyu tarifi imkansız mükammel bi duyguydu 1 haftada neler yaşadım bilemzsin ama ömrü yokmuş bebişimin
bişi sorucam son düşüğünden sonra 1 yıl beklemişsin kendin mi istemedin yoksa doktor mu öyle dedi beninde 3 ay beklemem gerekmiş doktor öyle dedi ama ben 2 ayda bırakmayı düşünüyorum zaten ilk ayda tutmazsa 3 ayı bulu diyorum acaba doğru mu yapıyorum tecrübelerinize dayanarak cevap yazarsanız sevinirim

cnm benim hayırrr dr 2 adet döneminden sonra hamile kalabileceğimi söylemişti rahim dinlensin diye,ben kendim düşünmediğim için 1 yıl bekledik,zaten kazaydı demiştimya,sen dr unu dinle 3 adet döneminden sonra hamileliği düşün bence rahimin bi kendini toparlasın,yoksa tekrar yaşama diye söylüyorum canım benim.

hee bu arada cnm kürtajdan hemen sonra hamile kalabilme olasılığın çok yüksek,bilmeni isterim bence 3 adet dönemi geçirip öyle düşün bebişini,kendini daha hazır hissedersin diye düşünüyorum hakkında hayırlısı cnm benim

cnm benim hayırrr dr 2 adet döneminden sonra hamile kalabileceğimi söylemişti rahim dinlensin diye,ben kendim düşünmediğim için 1 yıl bekledik,zaten kazaydı demiştimya,sen dr unu dinle 3 adet döneminden sonra hamileliği düşün bence rahimin bi kendini toparlasın,yoksa tekrar yaşama diye söylüyorum canım benim.

hee bu arada cnm kürtajdan hemen sonra hamile kalabilme olasılığın çok yüksek,bilmeni isterim bence 3 adet dönemi geçirip öyle düşün bebişini,kendini daha hazır hissedersin diye düşünüyorum hakkında hayırlısı cnm benim

ben kürtaj olmadım kendinden düştü ve adet düzenimde ilk ay değişiklik yoktu bakalım ikinci aydada dğişiklik olmazsa nasip dicem ama herkesle konuşuyorum herkesin doktoru farklı demiş kimine iki ay kimine 1 ay bakalım hayırlısı aslında ben ramazandan dolayı 2 ayda düşünüyorum çünkü o zamnda oruçlu olacaz kan testi vs. için sorun yaşarız ama yine de dediğin gibi mantıklı düşününce sanırım beklemem lazım

X