Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

inş canım isteyen herkese nasip etsin normalde sabırlı biri değilim ama bunda sabırla bekliyorum:KK1:sende sabah bizlere güzel habelerini verirsin :teytey:

öylemi iiii ne güzel yazısını hiç okumadığım için bilmiyordum ne güzel allah tamamını erdirsin inş.inş.hayırlısıyla kucağına alırsın.:CüvCüv:

teşekkür ederim canım belirtilerimi okuduysan bana yakın şeyler yaşıyosun sanırım bide kızlar bende hamile olduğumu öğrenmeden rüyamda görmüştüm.

ayyy aldın mııııııı cnm yaaa ben çıkamadım bugün artık yarına kaldı benimki perşembe günü veririm haberi. sen yarın yap mutlaka çatlarım valla

ne güzel aynı benim gibi bende rüyamda bebek bezlerken gördüm kendimi,ama eski bezdi böyle çokta güzel deildi yani

bende bebek düşünmezken geçen ay gördüğüm rüyaların etkisinde kalarak bu ay bebek sahibi olmaya karar verdim. umarım benim rüyalarımda seninkiler gibi gerçek çıkarda bekletmez beni bebişim

ayyy aldın mııııııı cnm yaaa ben çıkamadım bugün artık yarına kaldı benimki perşembe günü veririm haberi. sen yarın yap mutlaka çatlarım valla

bak şimdi yaaahani beraber karar almıştık yapıcaz diye olmadı ama şimdi daha geç deil vakit lütfen all.beraber verelim haberi.olumunekankayizsmile

eczaneler kapanmıştır şimdiye o yüzden çıkmadım geç düştü jeton. ya olmazsa şöyle yaparım yarın 2 tane alırım testi 4 saat idrar tuttuktan sonrada varsa çıkıyomuş zaten öyle bi yaparım olmadı sabaha bidaha yaparım

ya bu arada benim karnım yine şişmeye başladı şuan baya baya rahmin olduğu yer ve kenarları şiş psikolojik mi acaba? hep akşam oluyo ama gündüz pek bişi yok

çok mutsuzummmmmmmmmmmm
bu ay kesin var bişeler diye nasıl şartlanmışsam artık yıklıdım resmenn..işte erken kan verip 2.3 çıkması beni yanılttı..
2 günüm vardı dr.a gittim tekrar kan vermeye.tam kapıdan girdim bişeler aktığını hissettim baktım leke gelmiş..
sonra dr. alttan muayene etti tabi hamile değilmişim zaten...yarına hastalanırım heralde:KK43:(
en azından muayene olmuş oldum gayet iyi gözüküyor dedi ama yine de 3.günümde gidip horman testi yaptıracam..
ve bu ay ne gün hesaplaması yapacam ne de test yaptıracam günümün geçmesini bekleyecemm...çok kararlıyım..

çok mutsuzummmmmmmmmmmm
bu ay kesin var bişeler diye nasıl şartlanmışsam artık yıklıdım resmenn..işte erken kan verip 2.3 çıkması beni yanılttı..
2 günüm vardı dr.a gittim tekrar kan vermeye.tam kapıdan girdim bişeler aktığını hissettim baktım leke gelmiş..
sonra dr. alttan muayene etti tabi hamile değilmişim zaten...yarına hastalanırım heralde:KK43:(
en azından muayene olmuş oldum gayet iyi gözüküyor dedi ama yine de 3.günümde gidip horman testi yaptıracam..
ve bu ay ne gün hesaplaması yapacam ne de test yaptıracam günümün geçmesini bekleyecemm...çok kararlıyım..

cnm sakın üzülme yaa hayırlısı zamanı gelince kapını çalacaktır zaten umutsuzluğa kapılma herşeyde vardır bir hayır,kafanı başka şeylerle meşkul et sürekli bunları düşünürsen olmazmış zaten kendimden biliyorum,bende derse veriyorum kendimi arada gidip gelip size yazıyorum,hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm.yerimseniben

supheci eczaneler henüz kapanmadı cnm,ama içinden gelmiyorsada yapma istersen seni zorlamış gibi olmiyim

tatlım 6 da kapanıyo die biliyorum. artık bugün geçti yani ama söz bak yarın alcam ve hemen haber vericem

:))))okey cnm hayırlısı,bende biyandan mutfağa gidip geliyorum,çocuklar bişey istedi onu yapıyorum sizede yetişmeye çalışıyorum:)

ayy kıyamam yaaa bi yandanda çocuklar var senin. allah yardımcın olsun cnm benim. istersen sonra devam edelim işin fln varsa

ohh ne güzel balkon keyfini hiç bişeye deişmem valla,biz geceye kadar balkondayız valla hiç içerde yemez olduk napıcaz sıcakta evde.

çok mutsuzummmmmmmmmmmm

üzülme canım öbür aya güzel haberlerini verirsin inş

kızzzzlaaar ben geldimmm melisax şüpheci kızlarrr inş hamile haberlerinizi alırızzz bende merak ettim şimdi :ecrin_bebek: yarın mutlaka burdayım haberlerinizi beklicem

X