Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

14 gün sayınca 7 haziran çıkıyo. o zaman 5 9 arası benimki daha yakın çıktı robottan :KK70:

canım ama birde şu var yazmayı unuttum 28 günde bir adet oluyorsan böyle adet sürene görede değişiyormuş.bende emin olamıyorum seni yanıltmıyayım yani ama sen yine nettekine göre yap ama yumurtlama gününden önce dene .ama bu konuşmamız için erken.belki bakarsın bizim bebişlerde sürpriz yapar.geliverir fazla uğraşma şimdilik kafanı başka şeylerle meşgul etmeyi dene zor ama

cnm yaa sorma ben hep telkinler verirdim işte kafana takma bak stres yaparsan olmaz şöyle böyle diye. şimdi benim başıma geldi ne kadar zormuş beklemek stres yapmamak. ooof of :KK70: 28 günde bir adet oluyorum cnm. evliliğimin ilk aylarında düzensizleşmişti ama şimdi 1 sene olmak üzere ve düzene bindi çok şükür 4 5 aydır.

cnm yaa sorma ben hep telkinler verirdim işte kafana takma bak stres yaparsan olmaz şöyle böyle diye. şimdi benim başıma geldi ne kadar zormuş beklemek stres yapmamak. ooof of :KK70: 28 günde bir adet oluyorum cnm. evliliğimin ilk aylarında düzensizleşmişti ama şimdi 1 sene olmak üzere ve düzene bindi çok şükür 4 5 aydır.

benimde herzaman düzenlidir saatine kadar bilirim bakalım 22sini iple çekiyorum inşallah :Saruboceq: canım takmamaya çalışalım bakalım.şimdi ben çıkmak zorundayım sonra görüşürüz tatlım zemuszemus

cnm beniim allah bağışlasın evlatlarını sana seni de evlatlarına. hayırlısyla 3. yü de kucağına almayı nasip etsin inşallah. darısı bizlere ve tüm isteyenlere olsun...

aminn cnm benim çok tşk iyi dileklerin için,rabbim herkezin gönlüne göre versin.olumunekankayizsmile

yani 1 hafta önceden yapmış oldun dimi ilk testini? benimde şuan 1 haftam var. cnm birde sen sabah ilk idrarla mı yaptın? yada 4 saat idrarını tuttuktan sonra mı yaptın testi yoksa direk uyguladınmı?

tamamdır o zaman bugün testleri alıyoruz sabah kalkarkalkmaz yapıoruz testi. cesaret geldi hadi bakalım :KK70:

evvvvveeeettt tmm ozaman anlaştık,hadi hayırlı haberler inş.bak çıkmassada üzülmek yok okeyy,belkide daha erken yapmışızdır dicez.

tamam zaten en baştan kabul ediyoruz değilmi testi erken yaptığımızda. prospektüste 4 5 gün gecikmeyle yanıt verir diye yazıo. biz belki erken döllenmedir diye düşünerek yapıyoruz

boshayallersmileevvt cnm aynen öyle düşüncezolumunekankayizsmile şimdikten heyecan bastı hadi hayırlı haberlere inş.:teytey:

ayyy benide heyecan bastı valla ne yalan söyleyim :KK70: amin cnm hayırlı haberler bekliyoruz. ikimizdendeeee :KK70: tatlım benim çıkmam gerekiyo arkadaşıma gitcem. giderkende yolun üstündeki eczaneden testimi alıcam. kendine çok iyi bak. hoşsohbein için çok tşk ederim cnm. yarın görüşürüz. öpüyorummm olumunekankayizsmile

X