Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gününe ne kadar var günün geçtimi kasık ağrısı adet ağrısı gibi işte ama iki tarafada aralıklarla giriyorcanım kasık ağrısı bendede var ama korkuyorum adet olurum diye hani sende yaşadıysan hemen umutsuzluğa kapılmak istemiyorum
merhabalar ben 22 yaşındayım 18 aylık evliyim 3 aydır tedavi görüyorum temmuz 8'de hasta olmamayı bekliyorum :) hasta olmamı gösteren bir belirtide yok açıkçası umutlanıyorum ama hayal kırıklıgına ugramaktan yoruldum ins.öyle deildir.... Allah herkese nasip eder ins.
sen kendi hesabına bak bence benimkindede internetteki hesaba göre biri 11 temmuz diğeri 12temmuz diyordu ama benim hesabımsa 8-9 temmuz olması gerekiyordu olmayınca test yaptım çıktı ama eğer internetin hesabıyla olsaydı adetime daha süre olduğu için testte çıkmazdı öyle değil mibenim adet tarihim kendi hesabıma göre 19u ama nettekine göre 16sı deniyor geçen ay erken olunca şimdi karıştı düzenim benimde ara ara girip çıkıyor hani öyle bayağı rahatsız etmiyor ve uzun sürmüyor ve bendede kabızlık yok o yüzden merak ettim
tamam canım haber verirsin bizlerehaklısın canım ben o zaman 19unu bekliyorum olmazsam eğer 20sinde sabah erkenden test yapıyorum
günaydın canım galiba çalışmadığımız yerden sordun kimseden ses seda yok çünkü
canım günaydın bende hesaplama yapıp en çok ovulasyon günümde çalışma yaptım şimdi ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm