Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

cnm beniim allah bağışlasın evlatlarını sana seni de evlatlarına. hayırlısyla 3. yü de kucağına almayı nasip etsin inşallah. darısı bizlere ve tüm isteyenlere olsun...

cnm göğüs ucuna dokununca yada üstüne yatınca acıma oluyo. göğsümün kolaltı kısmına yakın yerlerinde de özellikle sol tarafta dokununca baya bi ağrıyo adet öncesinde olduğu gibi ve bu 3 4 gündür var

canım bendede aynı ama benim 1 haftadır böyle adet öncesi olurdu normalde, ama bende regliden 2 hafta önce başladı

ne yalan söyleyim ben hiç bebek istemiyodum. geçen ay gördüğüm rüyaların etkisinde kalarak karar verdim anne olmaya. o kadar gerçek ve o kadar güzellerdi ki...

evt gnlcüm benimde adetten 2 3 gün önce olan şeyler adete 10 gün kala oldu bu ay. hadi hepsi psikolojik desek bu ağrılar ve şişliklerde psikolojik olamaz heralde :KK70:

:Saruboceq:
yok tatlım benim inş 3.cü olucak rabbim verirse,ama benimkiler biraz zor olduğu için insan her bebekte ilk gibi heyecanlanıyo.seninde ilk heyecanın olduğu için heyecanını çok iyi anlıyorum cnm benim hakkımızda hayırlı inş.olumunekankayizsmile

canım Allah bağışlasın.inşallah Allahım :Saruboceq: 3.bebişinide sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.

allah tüm bu durumları hayra çıkarır inşallahta birbirimize mutlu haberlerimizi veririz. aldığım her mutlu haberi kendime olmuş gibi hissediyorum. rabbim bizi mutluluklardan mahrum etmesin

kızlar şu yumurtlama tarihi gösteren son 3 ayın adet günlerini isteyen hesaplama robotlarına baktınız mı hiç?

kızlar şu yumurtlama tarihi gösteren son 3 ayın adet günlerini isteyen hesaplama robotlarına baktınız mı hiç?

ben yumurtlama tarihimi ordan öğrendim kaydirigubbakcemile3 eşim çok kafama taktığımı söyledi ama ben şansımı değerlendirmek için denedim o günleri bakalım sonucu görücez

ben 3 4 aydır bakıorum adet günlerimi belirlemek için. nokta atışı yapıo resmen hangi gün yazıyosa o gün regl oluyorum. yalnız yumurtlama gününü sanki biraz erken yazıo gibi ben geçen ay 25 inde oldum ve yumurtlama için 3 8 i arası yazıo. ben 6 10 gibi hesaplamıştım

ben 3 4 aydır bakıorum adet günlerimi belirlemek için. nokta atışı yapıo resmen hangi gün yazıyosa o gün regl oluyorum. yalnız yumurtlama gününü sanki biraz erken yazıo gibi ben geçen ay 25 inde oldum ve yumurtlama için 3 8 i arası yazıo. ben 6 10 gibi hesaplamıştım

canım sen neye göre hesapladın.normalde ilk regli olduğun günden itibaren 14 gün say o gün yumurtlama günü.ama +- 2 gün oynayabiliyormuş.zaten illa yumurtlama gününde olacak diye bişey yok yumurtlama gününden öncede hamile kalabiliyorsun.sperm 72 saat canlı kalabiliyormuş.

X