Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm göğüs ucuna dokununca yada üstüne yatınca acıma oluyo. göğsümün kolaltı kısmına yakın yerlerinde de özellikle sol tarafta dokununca baya bi ağrıyo adet öncesinde olduğu gibi ve bu 3 4 gündür var
yok tatlım benim inş 3.cü olucak rabbim verirse,ama benimkiler biraz zor olduğu için insan her bebekte ilk gibi heyecanlanıyo.seninde ilk heyecanın olduğu için heyecanını çok iyi anlıyorum cnm benim hakkımızda hayırlı inş.olumunekankayizsmile
evt gnlcüm benimde adetten 2 3 gün önce olan şeyler adete 10 gün kala oldu bu ay. hadi hepsi psikolojik desek bu ağrılar ve şişliklerde psikolojik olamaz heralde
kızlar bnmde baya bi midemde yanma var sizde varmı böyle bişey
allah tüm bu durumları hayra çıkarır inşallahta birbirimize mutlu haberlerimizi veririz. aldığım her mutlu haberi kendime olmuş gibi hissediyorum. rabbim bizi mutluluklardan mahrum etmesin
kızlar şu yumurtlama tarihi gösteren son 3 ayın adet günlerini isteyen hesaplama robotlarına baktınız mı hiç?
ben 3 4 aydır bakıorum adet günlerimi belirlemek için. nokta atışı yapıo resmen hangi gün yazıyosa o gün regl oluyorum. yalnız yumurtlama gününü sanki biraz erken yazıo gibi ben geçen ay 25 inde oldum ve yumurtlama için 3 8 i arası yazıo. ben 6 10 gibi hesaplamıştım