Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

benimde aynı problemim var mide bulantısı oluyo. zaten yazdım olan biten herşeyi :KK70: yani neredeyse 1 hafta önce fln yaptın dimi. olmazsa bugün gidip bende alıyım. fortel için erken snuç verir diyolar ama bilemedim normal testlerle arasında 25 tl fark var. geçen arkadaşıma aldık onun adeti 4 5 gün geçmişti 3 milyona aldık eczacı fortel almasını önerdi ama 30 tl diyince vazgeçtik. ama 3 tl lik testte bildi yani hamile şimdi :KK70::KK70::KK70: darısı bize olsun hayırlısıylaaa

inşallah gnlcüm ikimizde hayırlı haberler veririz. benimde 22 si ve o günü bekleyen 3 4 arkadaş daha var. rabbim hakkımızda hep en hayırlısını en güzelini versin. senin ne gibi belirtiler var?

canım resmen regli ağrısı gibi ağrım vardı ama şimdi ara ara ağrı giriyor,kasıklarımda aynı.iştahım falan da kesildi canım hiç bişey istemiyor,birde ben önceden terlemezdim şimdi ara sıra ateş basıyor nasıl terliyorum anlatamam.bilmiyorum belki psikolojik olabilir diyorum.pekde ümitlenmek istemiyorum ilk denemede %25 ihtimal diyorlar.benimde ilk deneme zaten.

canım hala gelmedi benim kırmızılar galiba hamileyim hiç geçmezdi günüm ama çok umutlanmakta istemiyorum akşam üstü test almayı düşünüyorum sanki karnımda ağrıyor bilemiyorum kızım annemin karnında bebek olmuş diyor o bile umutlandı bilemiyorum artık hayırlısı :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cnm yapmadınmı daha testi hadi ama bekliyoruz burda hayırlı haberlerinialkisalkisalkis

evt terlemeyi unutmuşum bak. sırtımdan ateş çıkıo gibi oluyo ayalkarımın altı yanıyo hatta geçen dalga geçtik arkadaşlarla menopozamı giriyorum acaba die. iştahsızlı diz boyu çubuk krakerlerle idare ediyorum yiyemiorum hiçbişey

Canım benim tarihi değiştirmısın bu ay regl oldum :KK43:((

6 TEMMUZ YAPARMISIN hamile olmayı bekleyenlere

Teşekkürler

benimde aynı problemim var mide bulantısı oluyo. zaten yazdım olan biten herşeyi :KK70: yani neredeyse 1 hafta önce fln yaptın dimi. olmazsa bugün gidip bende alıyım. fortel için erken snuç verir diyolar ama bilemedim normal testlerle arasında 25 tl fark var. geçen arkadaşıma aldık onun adeti 4 5 gün geçmişti 3 milyona aldık eczacı fortel almasını önerdi ama 30 tl diyince vazgeçtik. ama 3 tl lik testte bildi yani hamile şimdi :KK70::KK70::KK70: darısı bize olsun hayırlısıylaaa

cnm benim yok öyle yani bence 30 tl yi alma boşuna çok pahalı onlar ve doğru çıkartmayabiliyo yani geçersizde çıkabiliyo ben normal arkadaş getirmişti zaten onuda meraktan 3 tllik almış yani.boshayallersmile

kaydirigubbakcemile3
geçen lerde 5 gün oldu yani.ama bilmiyorum doğruluk payı varmıdır sizce.dün çarşıya çıkmıştım gidip alıyim dedim testi sonra vazgeçtim şimdi çıkmaz sa boşuna üzülmiyim diye,ama iştahım hiç kalmadı ara ara ateşim çıkar gibi oluyo midem bulanıyo falan:emir_bebek:

canım bence sen hamilesin.başka bişey olamaz hemen tekrarla bizede haber ver.sabırsızlıkla bekliyorum sanki kendim gibi heyecanlandım.hemen yap testi bekleme iyi haberlede gelkaydirigubbakcemile3 bebiş gelmiş olabilir annesi :ecrin_bebek:

ya bide bişi daha var (biraz çok konuşuyorum galiba ama çok acemiyim :)) elimi karnıma biraz bastırınca yumurtalıklarım belirginleşmiş gibi oluyo elime geliyo resmen normalde böyle bişi yoktu sanki kasıklarımdan başlayarak yumurtalıklarıma kadar boru takmışlar gibi elime sertlik geliyo

ya bide bişi daha var (biraz çok konuşuyorum galiba ama çok acemiyim :)) elimi karnıma biraz bastırınca yumurtalıklarım belirginleşmiş gibi oluyo elime geliyo resmen normalde böyle bişi yoktu sanki kasıklarımdan başlayarak yumurtalıklarıma kadar boru takmışlar gibi elime sertlik geliyo

hayır cnm neden çok konuşasınki hepimiz dertleşip cevap buluyoruz burda birbirimizden,olabilir tatlım rahimde şişme olabiliyormu benimde sanki biraz şişkinlik var,senin ilk bebeğin galiba:emir_bebek:

cnmm çok saolun gerçekten. evt ilk bebek ve bu ay ilk defa denedik. rahim şişliği oluyo ama öyle her zaman değil. gündüzleri sürekli wc ihtiyacım oluyo o zaman şişiyo bide onun haricinde akşamları oluyo. seninde mi ilk bebek olacak inşallah?

kaydirigubbakcemile3

canım bence sen hamilesin.başka bişey olamaz hemen tekrarla bizede haber ver.sabırsızlıkla bekliyorum sanki kendim gibi heyecanlandım.hemen yap testi bekleme iyi haberlede gelkaydirigubbakcemile3 bebiş gelmiş olabilir annesi :ecrin_bebek:

ay cnm benim ne güzel yazıyosun öyle çok tşk,inş öyleyimdir yaa,allahım hepimize hayırlısını versin inş.zaten busabah namazından sonra bebek altı bezliyordum rüyamda:teytey:

ayyy hadi bakalım inşallah cnmm. ezandan sonraki rüyalar çıkar derler hep. inşallah hamilesindir...

canım hiç olurmu öyle şey.bişey daha sorucam göğüslerinde de şişlik ve ağrı varmı kızların çoğu bunlarında belirti olduğunu söylüyor bende tecrübeli değilim pek bilmiyorum burda öğreniyorum çoğu şeyi.olumunekankayizsmile

cnmm çok saolun gerçekten. evt ilk bebek ve bu ay ilk defa denedik. rahim şişliği oluyo ama öyle her zaman değil. gündüzleri sürekli wc ihtiyacım oluyo o zaman şişiyo bide onun haricinde akşamları oluyo. seninde mi ilk bebek olacak inşallah?

yok tatlım benim inş 3.cü olucak rabbim verirse,ama benimkiler biraz zor olduğu için insan her bebekte ilk gibi heyecanlanıyo.seninde ilk heyecanın olduğu için heyecanını çok iyi anlıyorum cnm benim hakkımızda hayırlı inş.olumunekankayizsmile

cnm göğüs ucuna dokununca yada üstüne yatınca acıma oluyo. göğsümün kolaltı kısmına yakın yerlerinde de özellikle sol tarafta dokununca baya bi ağrıyo adet öncesinde olduğu gibi ve bu 3 4 gündür var

ay cnm benim ne güzel yazıyosun öyle çok tşk,inş öyleyimdir yaa,allahım hepimize hayırlısını versin inş.zaten busabah namazından sonra bebek altı bezliyordum rüyamda:teytey:

:KK1: canım bende rüyamda sürekli çocuğum olduğunu görüyorum kucağımda minicik bir melek var hep inşallah Allah isteyen herkese biran önce verir.

X