Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım belli olmaz her kadında aynı belirtiler olmazmış benimde 13 temmuz ve kasıklarımda batlar oluyor ve belim ağrıyor başka belirti yok yaniii dün akşam bişeye dikkat ettim bende önecen süt içtiğimde ağzımın tadı değişmezdi dün akşam süt içtikten sonra tuhaf bir tat hissettim neden olabilir acaba

kızlar orda mısınız bana yardım edin kafam karıştı
güya kafaya takmıycaktım yine başladım kaydirigubbakcemile3

canım belli olmaz her kadında aynı belirtiler olmazmış benimde 13 temmuz ve kasıklarımda batlar oluyor ve belim ağrıyor başka belirti yok yaniii dün akşam bişeye dikkat ettim bende önecen süt içtiğimde ağzımın tadı değişmezdi dün akşam süt içtikten sonra tuhaf bir tat hissettim neden olabilir acaba
canım ağızda tat değişikliği hamilelik belirtisi diye biliyorum ayy inşallah hamilesindir canım benim yaaaopuyorumnanaktan

kızlar bişiy sorcam ben geçen ay bir sürü belirti falan yaşadım ama şimdi hiç belirti yok geçen ay sanırım psikolojikti ama şimdi belirti olmaması normal mi acaba
birde tarihimi şimdi kontrol ettim benim adet tarihi eğer19 olursa olmuyor benim sikl. okadar uzun değil yani 16sı falan gibi olmam gerekiyor
o zaman da göğüslerimin şişmesi ve ağrıması gerekirdi ama şimdi bişey yok
uzun yazdım ama bi gariplik var size sormak istedim

bence hiç takma belirti falanda arama canım bırak olacağına eminim daha rahat olursun yoksa çok bunalıyoruz

bana gelince stress gerginlik falan yok sadece işte d.k. hapını kesince olur normal dedi doktorum çünkü vücut alışmış hep hapla adet görmeye kendi düzenini kurana kadar zaman alırmış acaba diyorum geç döllenme falan olabilirmi çünkü kan aldırdığım gün pembe akıntım vardı hatta adet olacam sanmıştım en son 25mayısta adet olmuştum kanıda 25haziranda aldırdım bu hafta sonuna kadar bi bekleyeyimde olmazsa farlutala başlayacam hayırlısı artık ne diyeyim allah kimseyi ortada bırakmasın

saolun kızlar ya inşallah güzel haberler veririm size

şimdi çıkmam lazım arkadaşım geliyor bişeyler yapayım hemen sonra görüşürüz öptüm opuyorumnanaktan

selam kızlar,dün sabah kahverengi bi akıntı başladı,doktor günümdü gittim düşük önleyici ilaç verdi,öğleden sonra kanamam başladı akşam 7 gibi acile gittik düşük başlamış,kürtaja aldılar genel anesteziyle,21.30 da açtım gözümü.beni sandalyeyle doğumhaneden çıkarırlarken yeni doğan bir bebeği getirdiler,bir varmış bir yokmuş .....

selam kızlar,dün sabah kahverengi bi akıntı başladı,doktor günümdü gittim düşük önleyici ilaç verdi,öğleden sonra kanamam başladı akşam 7 gibi acile gittik düşük başlamış,kürtaja aldılar genel anesteziyle,21.30 da açtım gözümü.beni sandalyeyle doğumhaneden çıkarırlarken yeni doğan bir bebeği getirdiler,bir varmış bir yokmuş .....

canım çok üzüldüm ama hayırlısıyla Allah tekrar verir saglıklı inşallah .

ayyy çok üzüldüm canım ya geçmiş olsun nasıl oldu bu durum çokmu ağır işler yaptın acaba? sankın psikolojini bozma lütfen inşallah en kısa zamanda yine olur ümidini yitirme

ayyy çok üzüldüm canım ya geçmiş olsun nasıl oldu bu durum çokmu ağır işler yaptın acaba? sankın psikolojini bozma lütfen inşallah en kısa zamanda yine olur ümidini yitirme

yok valla ne ev işi yaptım ne de başka bişey,ama 2. kere yaşadığım için bi süre çocuk istemiyorum artık dinlenmeliyim sanırım biraz

canım çok geçmiş olsun herşey ALLAHTAN bende ilk düşükte kürtaj olduğumda 9 ay ara verdik sıkma canını

selam reyyan naber nasıl gidiyor
selam canım,memleketten misafirlerim çoktu şu aralar,onlarla ilgilendim hep,dün gittiler baya yorulmuşum,bi kötü yanı da yumurtlama günüme denkgeldiler yaa :KK43: iyi yanı ise onların sayesinde fethiyeyi bende gezdim bidaha:KK1:bol bol deniz sefası...:KK1:
saol canım beni düşünen bitek sensin vallahi iyiyim biraz daha ama dün çok kötüydüm canım ya duanızla iyileştim sen nasılsın canım

:eek:lmaz: :umursamaz:aşkolsuuuuun ben kaç gündür seni soruyom,geçmişi okuyadım hastamısın geçmiş olsun canım.

X