Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım haziran 19
mayıs 24
nisan 26
geçen ay erken oldum günüm değişince bende anlamadım hesaplayıcılara göre nette yaptım 27günde bir beklenen tarih 16 temmuz diyor bilmiyorum
ya benim hiç şaşmazdı ama bu ay değişti hayırlısı bakalım dedim

canım biraz geç cevap yazıyorum kusura bakma bir yandanda ev toplayıp çamaşır astım şimdide derse oturdum ama sürekli net açık canım yine geç cevap yazarsam kusura bakma

evet canım az kaldı cumartesi bakalım ne olacak bu sene son kez giricem o yüzden iyice asıldım
daha önce yüksek puanla çok bekledim artık bu senede olmazsa bir daha girmeyi düşünmüyorum

şimdiden başarılar dilerim sana canım eşimde girecek inş başarılı geçer hemencecik atanırsınız bir yerlere

İyilik canım ne olsun çalışmalara devam:) bu ay umutluyum hala doktora gidemedim var bunda da bir hayır hep bir engel çıkıyor.
Senden ne haber?

vardır illaki bi hayır hiiiç kafaya takma canım taka taka stress oluyor insan benim ilk ayımdı bildiğin gibi taktım ama aylarca yada yıllarca takanlar var yazık günah vallaha
ben aynı hala kırmızıları beklemedeyim okadar rahatsız oluyorumki mideme vuruyor artık hatta acaba göbeğimmi düştü dedim kendi kendime sabah baktım yerinde duruyor zonk zonk atıyor sırnaşık şey

Ay seninde mi göbeğin düşüyor, o da kötü oluyor.

Bu sefer ilişki sonrası kasıklarımda ağrı falan olmadı rahattım.

Ay seninde mi göbeğin düşüyor, o da kötü oluyor.

bir kere düşmüştü 19 yaşında falandım galiba almanyadaydım ozaman 2 hafta karın ağrısı çekmiştim sonra midemi bastırmaya başlamıştı doktora gitmiştim ilaç falan vermişti geçmezse ameliyat demişti sonra kulakları çınlasın artvinli yaşlı bi teyze vardı komşumuz gel ben bi göbeğine bakayım düşmüştür dedi baktı banada öğretti sonra yerine geri kaydırdı

bir kere düşmüştü 19 yaşında falandım galiba almanyadaydım ozaman 2 hafta karın ağrısı çekmiştim sonra midemi bastırmaya başlamıştı doktora gitmiştim ilaç falan vermişti geçmezse ameliyat demişti sonra kulakları çınlasın artvinli yaşlı bi teyze vardı komşumuz gel ben bi göbeğine bakayım düşmüştür dedi baktı banada öğretti sonra yerine geri kaydırdı

Ay evet ya bizim ailedede var anne tarafımda ablamlarda teyzemlerde,annemde bilir yerine koymayı bir parmağıyla çeker birde bardakla, ben bardağı tercih ediyorum parmakla olan çok acıtıyor,doktorlara kalsa hemen ameliyat ediyorlar,yüksekten bişey almak için çok uzanmıycaksın.

Ay evet ya bizim ailedede var anne tarafımda ablamlarda teyzemlerde,annemde bilir yerine koymayı bir parmağıyla çeker birde bardakla, ben bardağı tercih ediyorum parmakla olan çok acıtıyor,doktorlara kalsa hemen ameliyat ediyorlar,yüksekten bişey almak için çok uzanmıycaksın.
bana o dediğim teyze öğretmişti yere yat nefesini tut tek parmağınla göbek deliğin oraya bastır tam altında atıyorsa normal ha eğer başka tarafta atıyorsa kaymış diyordu
oda bana yerde yatarak belimden havlu ile çekiştirerek yerine getirmişti ne rahatlamıştım ama anlatamam bidahada olmadı hiç çok şükür

iyiyim cnm,sabahtan itibaren kasıkta ve belime doğru bi saplantı ve ağrı oluyo anlıyamadım.sende durumlar nasıl cnm.

canım inşallah bunlar bebiş belirtileridir senin için dua ediyorum
bende aynı deminde dedim artık karnım çok şişti rahatsız oluyorum adet olamadığım için ta mideme vuruyor hatta sabah göbeğimmi düştü diye baktım ama yerinde duruyor kaydirigubbakcemile2

Kızlar ben dün ne yaptım gülermisin ağlarmısın durumu,epilasyon yapıyım dedim benim cildimdeki hastalıktan dolayı hassas bölgelerime yapamıyorum alerji yapıyor yanık gibi oluyor dün gözüm döndü sanki daha önceki acıları ben yaşamamışım gibi denedim malum bölgeye ay varya o kadar kötü olduki resmen yanarsınızya öyle neyseki biraz yapıp bırakmıştım ya kople yapsaydım çocuk hayallerim suya düşerdikaydirigubbakcemile3 ya dün birde yumurtlama günümdü dedim yok ne olursa olsun bu fırsatı kaçıramam o acıyla çocuk için uğraştım:KK1:

X