- 9 Haziran 2010
- 645
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın eflal naber canım
İyilik canım ne olsun çalışmalara devam:) bu ay umutluyum hala doktora gidemedim var bunda da bir hayır hep bir engel çıkıyor.
Senden ne haber?
Ay seninde mi göbeğin düşüyor, o da kötü oluyor.
bir kere düşmüştü 19 yaşında falandım galiba almanyadaydım ozaman 2 hafta karın ağrısı çekmiştim sonra midemi bastırmaya başlamıştı doktora gitmiştim ilaç falan vermişti geçmezse ameliyat demişti sonra kulakları çınlasın artvinli yaşlı bi teyze vardı komşumuz gel ben bi göbeğine bakayım düşmüştür dedi baktı banada öğretti sonra yerine geri kaydırdı
günaydın melisacığım naber nasıl gidiyor
bana o dediğim teyze öğretmişti yere yat nefesini tut tek parmağınla göbek deliğin oraya bastır tam altında atıyorsa normal ha eğer başka tarafta atıyorsa kaymış diyorduAy evet ya bizim ailedede var anne tarafımda ablamlarda teyzemlerde,annemde bilir yerine koymayı bir parmağıyla çeker birde bardakla, ben bardağı tercih ediyorum parmakla olan çok acıtıyor,doktorlara kalsa hemen ameliyat ediyorlar,yüksekten bişey almak için çok uzanmıycaksın.
iyiyim cnm,sabahtan itibaren kasıkta ve belime doğru bi saplantı ve ağrı oluyo anlıyamadım.sende durumlar nasıl cnm.