Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ayyy canımmm madem biliyorsun alerji yaptığını neden yaptın kiii canım yaa inş meleğine kavuşursun tatlım........

Kızlar ben dün ne yaptım gülermisin ağlarmısın durumu,epilasyon yapıyım dedim benim cildimdeki hastalıktan dolayı hassas bölgelerime yapamıyorum alerji yapıyor yanık gibi oluyor dün gözüm döndü sanki daha önceki acıları ben yaşamamışım gibi denedim malum bölgeye ay varya o kadar kötü olduki resmen yanarsınızya öyle neyseki biraz yapıp bırakmıştım ya kople yapsaydım çocuk hayallerim suya düşerdikaydirigubbakcemile3 ya dün birde yumurtlama günümdü dedim yok ne olursa olsun bu fırsatı kaçıramam o acıyla çocuk için uğraştım:KK1:

ah canım geçmiş olsun diyelim bari sana bişe tavsiye edeyim eczaneler emla diye bi krem var sürüp bekliyorsun uyuşturuyor hiç hissetmiyorsun acıyı ben çok denedim ama en sonunda lazere karar verdim kışın 2 seans lazer yaptırdım baya azaldı yaz gelince gitmedim bide bebişe karar verdiğimiz için tabiki

ayyy canımmm madem biliyorsun alerji yaptığını neden yaptın kiii canım yaa inş meleğine kavuşursun tatlım........

Canım napıyım ya ağda tüğ dökücü krem hiçbirini kullanamıyorum artık mecburen jilet kullanıyorum ondanda hiç hoşlanmıyorum:kedi:

kızlar doktorlar o bölgenin çok hassas olduğu için ne ağda ne eğilasyon nede lazer le alınmasına karşı
çok çabuk mikrop kapabileceğini söylüyorlar

hoşgeldin canım kaç gün kaldı adet gününe yaklaştı galiba baya?

evet canım az kaldı bu gün 24.gün bişey sorayım aklıma gelmişken her kadında yerleşme kanaması oluyor mu canım ? nette biraz baktımda göremedim ve yerleşme olduktan 3-7 gün içinde kanar diyor ve 4.hafta gerçekleşiyormuş canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet canım az kaldı bu gün 24.gün bişey sorayım aklıma gelmişken her kadında yerleşme kanaması oluyor mu canım ? nette biraz baktımda göremedim ve yerleşme olduktan 3-7 gün içinde kanar diyor ve 4.hafta gerçekleşiyormuş canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yok canım her kadında olacak diye bişe yok
o sadece yumurta rahime yerleşirken tutunmak için kılcal damara denk gelirse oluyor

ah canım geçmiş olsun diyelim bari sana bişe tavsiye edeyim eczaneler emla diye bi krem var sürüp bekliyorsun uyuşturuyor hiç hissetmiyorsun acıyı ben çok denedim ama en sonunda lazere karar verdim kışın 2 seans lazer yaptırdım baya azaldı yaz gelince gitmedim bide bebişe karar verdiğimiz için tabiki

Canım biliyorum o kremi netde görmüştüm ama benim sorunum acı değil tabiki o da varda bu tür yöntemler kullanamıyorum cildimden dolayı lazerde yaptıramam yani,maalesef sevmediğim yönteme devam edicem,belki bu kez bişey olmaz deim üdnden beri acılar içindeyim yani malum bölgenizin yandığını düşünün Allah korusun tabi,o haldede yavrumu düşündüm gelsin artık dimikaydirigubbakcemile3

kızlar doktorlar o bölgenin çok hassas olduğu için ne ağda ne eğilasyon nede lazer le alınmasına karşı
çok çabuk mikrop kapabileceğini söylüyorlar

Evet canım etmiyorlar ama bütün kadınlarda yapıyor hemen hemen,aslında eldivenle cımbızda iyi oluyorda akşama kadar bitmez kikaydirigubbakcemile3

tşk ederim mehtapcım :)) ama 4 hafta belirtiler başlıyormuş gebelik.org den bakmıştım hafta hafta gebelik durumlarını açıklamışlar ilgimi çekti de benim

Evet canım etmiyorlar ama bütün kadınlarda yapıyor hemen hemen,aslında eldivenle cımbızda iyi oluyorda akşama kadar bitmez kikaydirigubbakcemile3

bende mağlum yöntemi kullanıyorum ama vucut için tüy azaltıcı krem var onu kullanıyorum epey azaltı normalde 3 günde falan çıkıyordu şimdi 1 haftada çıkıyor....:kedi::kedi:

Kızlar size doyum olmaz ama ben kalkıyorum eşim gelicek,yemeğimi falan yapar dönerim inşaallah. Allah'a emanet olun.

iyiyim canım bende biraz ders çalıştım geldim dayanamadım sizden ayrı olmaya olumunekankayizsmile

hoşgeldin gönül ben aynıyım kırmızılar gelmedi beklemekteyim hala senden naber

ahh canım ya öyleymiş tatlım dr un verdiği ilacı ne zaman kullanıcaksın bence biran önce başla testi tekrarladıktan sonra tabi
sende gerginlik falan varmı adet olamadın ya hani

kızlar bişiy sorcam ben geçen ay bir sürü belirti falan yaşadım ama şimdi hiç belirti yok geçen ay sanırım psikolojikti ama şimdi belirti olmaması normal mi acaba
birde tarihimi şimdi kontrol ettim benim adet tarihi eğer19 olursa olmuyor benim sikl. okadar uzun değil yani 16sı falan gibi olmam gerekiyor
o zaman da göğüslerimin şişmesi ve ağrıması gerekirdi ama şimdi bişey yok
uzun yazdım ama bi gariplik var size sormak istedim

X