- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
merhaba hanımlar
nasılsınız ?
Merhaba,iyiyiz canım sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba hanımlar
nasılsınız ?
Kızlar ben dün ne yaptım gülermisin ağlarmısın durumu,epilasyon yapıyım dedim benim cildimdeki hastalıktan dolayı hassas bölgelerime yapamıyorum alerji yapıyor yanık gibi oluyor dün gözüm döndü sanki daha önceki acıları ben yaşamamışım gibi denedim malum bölgeye ay varya o kadar kötü olduki resmen yanarsınızya öyle neyseki biraz yapıp bırakmıştım ya kople yapsaydım çocuk hayallerim suya düşerdikaydirigubbakcemile3 ya dün birde yumurtlama günümdü dedim yok ne olursa olsun bu fırsatı kaçıramam o acıyla çocuk için uğraştım
tşk ederim iyiyim canım değişiklik yok aynı devam....
ayyy canımmm madem biliyorsun alerji yaptığını neden yaptın kiii canım yaa inş meleğine kavuşursun tatlım........
hoşgeldin canım kaç gün kaldı adet gününe yaklaştı galiba baya?
evet canım az kaldı bu gün 24.gün bişey sorayım aklıma gelmişken her kadında yerleşme kanaması oluyor mu canım ? nette biraz baktımda göremedim ve yerleşme olduktan 3-7 gün içinde kanar diyor ve 4.hafta gerçekleşiyormuş canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ah canım geçmiş olsun diyelim bari sana bişe tavsiye edeyim eczaneler emla diye bi krem var sürüp bekliyorsun uyuşturuyor hiç hissetmiyorsun acıyı ben çok denedim ama en sonunda lazere karar verdim kışın 2 seans lazer yaptırdım baya azaldı yaz gelince gitmedim bide bebişe karar verdiğimiz için tabiki
kızlar doktorlar o bölgenin çok hassas olduğu için ne ağda ne eğilasyon nede lazer le alınmasına karşı
çok çabuk mikrop kapabileceğini söylüyorlar
Evet canım etmiyorlar ama bütün kadınlarda yapıyor hemen hemen,aslında eldivenle cımbızda iyi oluyorda akşama kadar bitmez kikaydirigubbakcemile3
hoşgeldin gönül ben aynıyım kırmızılar gelmedi beklemekteyim hala senden naber