slam yeniden ebru nerelerde acaba bugün onun günü darısı bize kızzzlar
inş cnm bizimde günümüz olcak merak etme cnm allah büyüktür,senin günün ne zamandı cnm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slam yeniden ebru nerelerde acaba bugün onun günü darısı bize kızzzlar
inş cnm bizimde günümüz olcak merak etme cnm allah büyüktür,senin günün ne zamandı cnm.
benimde 1 hafta kala batma oluyodu ama çok çok nadir ben ters bi hareket yaptım fln die oluyodur sanmıştım SAT 25 mayıs 20 haziranda öğrendim
geçmek bilmeyen 5 günüm var her an test yapmak için kendimle savaşıyorum
arkadaşlar maalesef hiç düzenini bozmayan kırmızılarım yine günü gününe şaşmadan geldiler sağolsunlar çok moralim bozuk.denememin 2.ayı olmasına rağmen korkmaya başladım kesin sorun var diye ,sizce normal mi doktora gitmeye korkuyorum kötü sonuç olur diye teselli verin nolur çok kötüyüm (((((((
hmm canım ne diyim geçmiş olsun,daha zamanı var demek ki,sen stres yapma kendine,sende benim gibisin ikinci ayınmış bak,benimde 3. sayılır,stres yapmak çok etkiliyormuş..olsun bakalım ne yapalım,kırmızılardan sonra tam gaz devam çalışmalara
sağol canım bu ay çok umutlanmıştım ,9 aylık evliyim 2.aydı benimde hayırlı zamanda olması tek dileğim tabi ama stresimi ve umutsuzluğumu yenmem lazım galiba nasıl olur bunu da bilmiyorum ya eşim de sorunun kendinde olduğunda korkup üzülüyo inşallah 3. ayda nasip olur bize de .allah senin de gönlüne göre versin iyi haberlerini bekliyorum:)
arkadaşlar maalesef hiç düzenini bozmayan kırmızılarım yine günü gününe şaşmadan geldiler sağolsunlar çok moralim bozuk.denememin 2.ayı olmasına rağmen korkmaya başladım kesin sorun var diye ,sizce normal mi doktora gitmeye korkuyorum kötü sonuç olur diye teselli verin nolur çok kötüyüm (((((((
slm cnm ebruaks hamileymiş sanırım çoook sevindim yaaaa darısı başımıza
hade ya süper darısı başımıza inş allah sağlıklı hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq: