Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

amin cnm inş. bide pko luydu o da bize ümit oluo,ona da demiş doktor hamile kalmakta zorlanabilirsin die ilk ay olmuş

ben bilmiodum pkolu olduğunu inş bizimde çok uzun sürmez rabbim tez zamanda hayırlısıyla özeliyle verir sen ne durumdasın adet olabildinmi

inşaallah canım amin amin,hem öyle hiç korkma akışına bırakmak gerekmiş,bende bazen düşünüyorum öyle ama yanlış,daha çok yeniyiz,ben 1yıllık evliyim ama ilişkiye gireli 3 ay oluyor,olur bakalım inşaallah yaa...takma sen
evet bende okudum öyleymiş herkes öyle diyor,doktorum da öyle dedi.rabbim tez zamanda hayırlsıyla versin meleklerimizi bize inşaallah
slm kızlar ben geldim nslsınız kaç gündür ayrı kaldım sizden eee yeni hamiş haberleri varmı

bende öyle canım yaa,kaç gündür yatılı misafir üstüne misafir ağırlıyom,daha bugün gittiler:bbo:

ben bilmiodum pkolu olduğunu inş bizimde çok uzun sürmez rabbim tez zamanda hayırlısıyla özeliyle verir sen ne durumdasın adet olabildinmi

inş.cnm,ben hala adet olamadım yaaa soğan kürüne devam ediyorum işte bi deişiklik yok cnm sen naptın

yoncamlaben canım antalyadasın sanırım bende antalyadayım şuanda burada bana önerebileceğin doktor var canım

günaydın gönülcüm nasıl olsun aynı devam canım bekliyoruz bakalım bu gün 24 .gün az kaldı canım sende durumlar nasıl

canım bendede aynı bende bekliyorum sadece ara ara adet ağrısına benzer ağrılar oluyor ama hemen geçiyor pek kendimi dinlememeye çalışıyorum sende belirti falan var mı

aynı canım kendimi dinlemeye başlasam bir sürü belirti bulurum kasıklarım ve belim ağrıyo az önce bir site de okudum implantasyon kanaması olmadan kanda gebelik belli olmazmış buda ancak 4. haftada gerçekleşirmiş ve biraz belirtiler olabileceğini falan yazmış gebelik.org den baktım 4. haftanın açıklamasında yazıyor ... canım senin beklenen adet ne zaman

canım netteki hesaplayıcıya göre 16sı ama beim hesaplama göre 19u
yaa çok kafam karışıyor ne kadar çok şey araştırıp öğrenirsem dahada karışıyor o yüzden bıraktım artık

hımm anladım canım netteki son adet tarihini baz alıyor bizler ise ilk ilişki gününü baz alıyoruz sorun oradan kaynaklanıyor canım doktorlarda son adet tarihine göre hesaplıyorlarmış çünkü döllenmenin ne zaman olduğu belli olmadığı için.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…