Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla bilmiyorum cnm belirtim filan kalmadı yani kasık ağrım dan başka,10 günüm kaldı bekliyorum bende hayırlısı inş.sende durumlar nasıl cnm.
hastayım kızlar kusura bakmayın
cnmmmm çok özledim ben seniiii bende pek giremiorum siteye ders çalışıorum. nerelerdesin? az kaldı büyük güne hadi bakalım hayırlısı...
evet cnm 10 günüm kaldı bakalım hayırlısı inş,ama bende kasık ağrısından başka bir belirti yok be cnm yani rabbim bilirde hiç öyle bi umudum yok gibi...
ya bu klavye hep eksik yazmaya başladı,muayene olmadan ilaca başlama dicektim canım.hem için rahat etmiş olur.
canım hamilelik olsaydı adetim 1hafta geçmişti çıkardı zaten illaki ben artık takmıcam kafaya hesap kitapta yapmayacam olursa olur böyle stress oluyor çok
gerçe zaten hesap kitap yapacak durumda değilim bidaha ne zaman adet olurum allah bilir artık
evde test var yaparım sonuç negatif çıkar zaten eminim peşinden farlutala başlarım sonrada inşallah adet olurum daha önemlisi ondan sonraki ay ne olacak bakalım adet olacammı kendiliğimden
sende düzensizlik vardı galiba değilmi?
öyle deme şekerim benimde öle bi belirtim yoktu gazdn başka çok belirgin olarak bak oldu işte gönlünü içini ferah tut
kızlar ben aranızda yeniyim ... benimde adetim temmuz 11-12 gibi olması lazım adetime 3-4 gün önceden göğüslerim hassaslaşırdı .. 1 haftadır göğüslerim çok acıyor ve 2-3 gündür deli gibi akıntım var.. gebelik ihtimal mi ? bu arada ekim ayına kadar gebelik düşünmüyordum ama eşim sağolsun beni kandırıyor klava: ben hemen kalkıp idrarımı yapıp güzelce yıkasamda (kızlar çok açık yazamıyorum ama siz anlarsınız ) :kedi: yinede şüphedeyim :uhm:
evhancım geçmiş olsun kızlar 5 günüm var test yapsam çıkmazmı çok merak ediyorum ama
evet cnm hemde çok düzensizleşti son 1 yıldır oda kürtajdan sonra oldu yani,ama hem öne doğru geliyo ve netten de baktım bu ay 15 temmuzda adet olacakmışım...
aramıza hoşgeldin tatlım. bu dediklerin hailelik belirtisi olabilir ama sana şöyle söyleyim ben bu ay olmaz die düşünürken bi anda akıntımın fazla olduğunu gördüm ve dr.a gittim ilk başta mantar teşhisi koydu çok hafif bi kaşıntı oluyodu ara sıra çünkü ama yazdığı ilaçları adet olmadan kullanmamam gerektiğini de söyledi çünkü gebeliktede bu tip akıntıların yoğunlaştığını söyledi. bu yüzden bence biraz bekle bu süreçte hiçbişekilde ilaç kullanma ve adetine 1 2 gün kala bi test yap ben öyle yaptım pozitif çıktı. umarım herşey gönlünce olur cnmm
teşekkür ederim, evet emin olmak lazım beklemesi en zor süreç olsa gerek ''hamilemiyim, değilmiyim'' eyvahedigeldismile forumu tam detaylı gezemedim ama hala hamile isen Allah kolay doğum nasip etsin sağlıklı, hayırlı bi evlat nasip etsin inş.