Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

valla bilmiyorum cnm belirtim filan kalmadı yani kasık ağrım dan başka,10 günüm kaldı bekliyorum bende hayırlısı inş.sende durumlar nasıl cnm.

valla bilmiyorum cnm belirtim filan kalmadı yani kasık ağrım dan başka,10 günüm kaldı bekliyorum bende hayırlısı inş.sende durumlar nasıl cnm.

senağlama hala aynı kırmızılar yoooook delirecem dün yine regl olcakmışım gibi bi sancı vurdum aha geliyor dedim baktım yine bişe yok artık başka çarem yok galiba iki gün falan bekleyip farlutalı kullanacam akannehirakannehir

cnmmmm çok özledim ben seniiii bende pek giremiorum siteye ders çalışıorum. nerelerdesin? az kaldı büyük güne hadi bakalım hayırlısı...

ya bu klavye hep eksik yazmaya başladı,muayene olmadan ilaca başlama dicektim canım.hem için rahat etmiş olur.

cnmmmm çok özledim ben seniiii bende pek giremiorum siteye ders çalışıorum. nerelerdesin? az kaldı büyük güne hadi bakalım hayırlısı...

evet cnm 10 günüm kaldı bakalım hayırlısı inş,ama bende kasık ağrısından başka bir belirti yok be cnm yani rabbim bilirde hiç öyle bi umudum yok gibi...

evet cnm 10 günüm kaldı bakalım hayırlısı inş,ama bende kasık ağrısından başka bir belirti yok be cnm yani rabbim bilirde hiç öyle bi umudum yok gibi...

öyle deme şekerim benimde öle bi belirtim yoktu gazdn başka çok belirgin olarak bak oldu işte gönlünü içini ferah tut

ya bu klavye hep eksik yazmaya başladı,muayene olmadan ilaca başlama dicektim canım.hem için rahat etmiş olur.

canım hamilelik olsaydı adetim 1hafta geçmişti çıkardı zaten illaki ben artık takmıcam kafaya hesap kitapta yapmayacam olursa olur böyle stress oluyor çok
gerçe zaten hesap kitap yapacak durumda değilim bidaha ne zaman adet olurum allah bilir artık
evde test var yaparım sonuç negatif çıkar zaten eminim peşinden farlutala başlarım sonrada inşallah adet olurum daha önemlisi ondan sonraki ay ne olacak bakalım adet olacammı kendiliğimden

sende düzensizlik vardı galiba değilmi?

kızlar ben aranızda yeniyim ... benimde adetim temmuz 11-12 gibi olması lazım adetime 3-4 gün önceden göğüslerim hassaslaşırdı .. 1 haftadır göğüslerim çok acıyor ve 2-3 gündür deli gibi akıntım var.. gebelik ihtimal mi ? bu arada ekim ayına kadar gebelik düşünmüyordum ama eşim sağolsun beni kandırıyor :eek:klava: ben hemen kalkıp idrarımı yapıp güzelce yıkasamda (kızlar çok açık yazamıyorum ama siz anlarsınız ) :kedi: yinede şüphedeyim :uhm:

Son düzenleme:
canım hamilelik olsaydı adetim 1hafta geçmişti çıkardı zaten illaki ben artık takmıcam kafaya hesap kitapta yapmayacam olursa olur böyle stress oluyor çok
gerçe zaten hesap kitap yapacak durumda değilim bidaha ne zaman adet olurum allah bilir artık
evde test var yaparım sonuç negatif çıkar zaten eminim peşinden farlutala başlarım sonrada inşallah adet olurum daha önemlisi ondan sonraki ay ne olacak bakalım adet olacammı kendiliğimden

sende düzensizlik vardı galiba değilmi?

evet cnm hemde çok düzensizleşti son 1 yıldır oda kürtajdan sonra oldu yani,ama hem öne doğru geliyo ve netten de baktım bu ay 15 temmuzda adet olacakmışım...

öyle deme şekerim benimde öle bi belirtim yoktu gazdn başka çok belirgin olarak bak oldu işte gönlünü içini ferah tut

karnımda şişkinlikte var arkadaşım oda beni çok rahatsız ediyo,varya takmıyorum kafama bu ay arkadaşım rabbim hayırlıysa nasip etsin inş.napiym veren allah...

kızlar ben aranızda yeniyim ... benimde adetim temmuz 11-12 gibi olması lazım adetime 3-4 gün önceden göğüslerim hassaslaşırdı .. 1 haftadır göğüslerim çok acıyor ve 2-3 gündür deli gibi akıntım var.. gebelik ihtimal mi ? bu arada ekim ayına kadar gebelik düşünmüyordum ama eşim sağolsun beni kandırıyor :eek:klava: ben hemen kalkıp idrarımı yapıp güzelce yıkasamda (kızlar çok açık yazamıyorum ama siz anlarsınız ) :kedi: yinede şüphedeyim :uhm:

aramıza hoşgeldin tatlım. bu dediklerin hailelik belirtisi olabilir ama sana şöyle söyleyim ben bu ay olmaz die düşünürken bi anda akıntımın fazla olduğunu gördüm ve dr.a gittim ilk başta mantar teşhisi koydu çok hafif bi kaşıntı oluyodu ara sıra çünkü ama yazdığı ilaçları adet olmadan kullanmamam gerektiğini de söyledi çünkü gebeliktede bu tip akıntıların yoğunlaştığını söyledi. bu yüzden bence biraz bekle bu süreçte hiçbişekilde ilaç kullanma ve adetine 1 2 gün kala bi test yap ben öyle yaptım pozitif çıktı. umarım herşey gönlünce olur cnmm

evet cnm hemde çok düzensizleşti son 1 yıldır oda kürtajdan sonra oldu yani,ama hem öne doğru geliyo ve netten de baktım bu ay 15 temmuzda adet olacakmışım...

geçmişi okudunmu mayaada kendiliğinden adet olamıyormuş çok düzensizmiş bende başka bi forumda bişe bulmuştum adet düzeni için yayınladım bi adet olayım bende deneyeceğim
dur bi bakayımda sana yine ekleyeyim buraya

Melisa bu senin için canım cumartesi arkadaşlar okumuştu zaten

Sabah kahvaltısında çörekotu ve bal yemeyi alışkanlık haline getirdim ve gerçekten çok faydasını gördum.Bir arkadaşımda da sebepsiz infertilite vardı,çörekotu yemeye başladıktan sonra çocukları oldu,şimdi okula bile başladılar.Benim ihmalkarlığım,bunu uygulamaktan beni alıkoymuştu.Lutfen siz benim gibi geç uyanmayın ve her ne yaparsanız yapın kararlılıkla ve sabırla uygulayın.

Aktardan civanperçemi,ballıbaba ve altınotu alıp öğutturun.Eşit miktarda alabilirsiniz hepsinden.Hepsini karıştırın.Bundan kaynamış suya bir tatlı kaşığı koyarak 5 dakika demleyin,suzerek için.Ben sabahleyin çörekotu-bal yedim,Akşamleyinde bu çayı içtim,aç karnına içerseniz daha etkili olur.Bunu yaptıktan bir ay sonra ise hamileyim.Ben tek kelimeyle hem mucize hem de inanç diyorum.Darısı butun isteyenlerin başına.

örekotunu un gibi öğüttürüp kapalı bir kapta muhafaza ediyorsun.Her sabah kahvaltı sırasında minik bir ekmeğin üzerine bal sürüp(bir tatlı kaşığı) üzerine de bir çay kaşığı kadar çörekotunu döküp yiyorsun.Bu kadar.Ben bunu sürekli alışkanlık haline getirmiştim.Bence çok da faydasını gördüm.Kahvaltı masamda zeytin kadar,peynir kadar,hatta daha fazla yer edinmişti.
Civanperçemi,ballıba,altınotu üçlüsünü de aktarda un gibi öğüttürmüştüm.Homojen bir karışım oldu.Kaynamış bir su bardağı suya,bir tatlı kaşığı koyup,5 dk.bekletip süzüp içiyordum.Bunu da sabahları yaptım ama bazen akşamda canım çay içmek isterse bu bitki çayından yapıp içiyordum.ınanın bana,kullanmaya başladıktan bir ay sonra ben hamileydim.Ki ben sizin gibi yıllar geçse de kendiliğinden birkez adet görememiş bir insandım.Aynı menapoza girmiş gibi.Son 8 ayda şeker ve şekerli ürünler yemeyerek,hamurişi,kek,börek yemeyerek kendi kendine adet görmeye başladım.Bence herşey ve herşey sağlıklı beslenmeye gelip dayanıyor

aramıza hoşgeldin tatlım. bu dediklerin hailelik belirtisi olabilir ama sana şöyle söyleyim ben bu ay olmaz die düşünürken bi anda akıntımın fazla olduğunu gördüm ve dr.a gittim ilk başta mantar teşhisi koydu çok hafif bi kaşıntı oluyodu ara sıra çünkü ama yazdığı ilaçları adet olmadan kullanmamam gerektiğini de söyledi çünkü gebeliktede bu tip akıntıların yoğunlaştığını söyledi. bu yüzden bence biraz bekle bu süreçte hiçbişekilde ilaç kullanma ve adetine 1 2 gün kala bi test yap ben öyle yaptım pozitif çıktı. umarım herşey gönlünce olur cnmm

teşekkür ederim, evet emin olmak lazım beklemesi en zor süreç olsa gerek ''hamilemiyim, değilmiyim'' eyvahedigeldismile forumu tam detaylı gezemedim ama hala hamile isen Allah kolay doğum nasip etsin sağlıklı, hayırlı bi evlat nasip etsin inş.

teşekkür ederim, evet emin olmak lazım beklemesi en zor süreç olsa gerek ''hamilemiyim, değilmiyim'' eyvahedigeldismile forumu tam detaylı gezemedim ama hala hamile isen Allah kolay doğum nasip etsin sağlıklı, hayırlı bi evlat nasip etsin inş.

evt beklemek en zoru zaten biz bu ay ilk defa denedik ve çok şükür tuttu şuan 1 buçuk aylık hamileyim. bizde kalp atışlarını almayı bekliyoruz önümüzdeki hafta belli olacak. umarım istediğin zaman hayırlısıyla seninde güzel haberlerini alırız burdan

X