Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

geçmişi okudunmu mayaada kendiliğinden adet olamıyormuş çok düzensizmiş bende başka bi forumda bişe bulmuştum adet düzeni için yayınladım bi adet olayım bende deneyeceğim
dur bi bakayımda sana yine ekleyeyim buraya

okumadım cnm ya çok ilerlemiş sayfalar nette gidip geliyo biliyosun.

cnm hamilemisin ne güzel çook tebrik ederim cnm rabbbim kucağına almayı nasip etsin inş,darısı bizim başımıza.vereliniortak

allah razı olsun kardeşim hala şoktayız eşimde bende ..olmama iihtimali yüksekti..ama Allah isterse herşey olur..darısı sizlere inşallahhhh

okumadım cnm ya çok ilerlemiş sayfalar nette gidip geliyo biliyosun.

malesef bizim burdada bugün internet çok kötü kaç kere gitti sabahtan doğru düzgün çalışamadık
neyse ekledim ama senin için tekrar geçmişi okuyup uğraşma diye görmüşsündür herhalde

kızlar gerçekten çok hastayım midem ağrıyo karnım çok ağriyo bide afedersiniz cırcır olmuşum çok kötüyüm ne olur bana dua edin geçsin biran önce yazıcak halim bile yok kızlar çünkü

kızlar gerçekten çok hastayım midem ağrıyo karnım çok ağriyo bide afedersiniz cırcır olmuşum çok kötüyüm ne olur bana dua edin geçsin biran önce yazıcak halim bile yok kızlar çünkü

ayyy çok geçmiş olsun canım sıcaktada ne zor olur bol bol tuzlu çubuk kraker leblebi ye ve kola iç iyi geliyor canım

evt beklemek en zoru zaten biz bu ay ilk defa denedik ve çok şükür tuttu şuan 1 buçuk aylık hamileyim. bizde kalp atışlarını almayı bekliyoruz önümüzdeki hafta belli olacak. umarım istediğin zaman hayırlısıyla seninde güzel haberlerini alırız burdan

bebişin kaç haftalıktıki cnm 7 haftalıkken duymuştuk biz ablamın bebişinin kalp atışlarını

malesef bizim burdada bugün internet çok kötü kaç kere gitti sabahtan doğru düzgün çalışamadık
neyse ekledim ama senin için tekrar geçmişi okuyup uğraşma diye görmüşsündür herhalde

okudum cnm teşekkür edrim zahmet oldu sanada,çok duyarlısın canım.

ayy cnm ya sen çok kötü üşütmüşsün sıcak su torbası koy,nane limon ıhlamur filan iç,soğuk algınlığı ilacı iç bir tanede yat uyu bence.allahım acil şifalar versin canım benim,çok geçmiş olsun.

6 hafta oldu bugün gittiğimizde 7 olcak sanırım hatta 7 yi de geçmiş olacak. hatta bi hesaplasam yaa kaç haftalık oluyo 25 mayıs SAT ve bizde 15 temmuzda gitces. sanırım 8. hafta oluyo ya ayyyy hesaplayamadım :KK70::KK70::KK70:

6 hafta oldu bugün gittiğimizde 7 olcak sanırım hatta 7 yi de geçmiş olacak. hatta bi hesaplasam yaa kaç haftalık oluyo 25 mayıs SAT ve bizde 15 temmuzda gitces. sanırım 8. hafta oluyo ya ayyyy hesaplayamadım :KK70::KK70::KK70:

cnm senin yarın 6 haftalık oluyo,7 hafta 2 günlükte 15 temmuzda oluyor cnm,midende bulanıyormuş buna birazda sevinmek lazım aslında bebişin karnında olduğunu ve yaşadığını biliyorsun böylelikle.

evt bulantılar başladı çok rahatsız edici ama eğer bu iyiye işaretse dediğin gibi, katlanırım : )))) hesap için çok tşk ederim cnm

evt bulantılar başladı çok rahatsız edici ama eğer bu iyiye işaretse dediğin gibi, katlanırım : )))) hesap için çok tşk ederim cnm

ne demek tatlım yaa,sana bişey anlatayımmı,benim oğlumdan önce bir hamileliğim oldu,senin gibi çok fena midem bulanıyordu,tam 2ay çok çektim,sonrasında bir sabah kalktım hatta o sabahta kayınvaldeme kahvaltıya davetliydik,ve orda sanki hiç yemek yememiş gibiydim,ve o 2 ay boyunca gördüğümde bile tiksinip çıkarttığım zeytini doya doya yedim,ve kayınvaldem bana aynen şöyle maşşallah kızıma bak bitti aşermen artık yiceksin demekki demişti,ve bende dedimki yahu ben dün ölüyodum bugün yeniden doğmuş gibiyim dedim,1hafta sonrada dr kontrole gittim ve malesefki işte o sabah bebişim ölmüş,yani onu dicem cnm midenin bulantısına sevin bence rabbim inş,sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasip etsin cnm.

X