kızlar ben adete 5 gün kala yaptım çıkmamıştı..bugün 2 gün geçti yaptım sonuç pozitif bekleyin bence
cnm hamilemisin ne güzel çook tebrik ederim cnm rabbbim kucağına almayı nasip etsin inş,darısı bizim başımıza.vereliniortak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben adete 5 gün kala yaptım çıkmamıştı..bugün 2 gün geçti yaptım sonuç pozitif bekleyin bence
geçmişi okudunmu mayaada kendiliğinden adet olamıyormuş çok düzensizmiş bende başka bi forumda bişe bulmuştum adet düzeni için yayınladım bi adet olayım bende deneyeceğim
dur bi bakayımda sana yine ekleyeyim buraya
cnm hamilemisin ne güzel çook tebrik ederim cnm rabbbim kucağına almayı nasip etsin inş,darısı bizim başımıza.vereliniortak
okumadım cnm ya çok ilerlemiş sayfalar nette gidip geliyo biliyosun.
kızlar gerçekten çok hastayım midem ağrıyo karnım çok ağriyo bide afedersiniz cırcır olmuşum çok kötüyüm ne olur bana dua edin geçsin biran önce yazıcak halim bile yok kızlar çünkü
özlemcim seninde 5 günün vardı demi hiç belirti varmı
evt beklemek en zoru zaten biz bu ay ilk defa denedik ve çok şükür tuttu şuan 1 buçuk aylık hamileyim. bizde kalp atışlarını almayı bekliyoruz önümüzdeki hafta belli olacak. umarım istediğin zaman hayırlısıyla seninde güzel haberlerini alırız burdan
allah razı olsun kardeşim hala şoktayız eşimde bende ..olmama iihtimali yüksekti..ama Allah isterse herşey olur..darısı sizlere inşallahhhh
malesef bizim burdada bugün internet çok kötü kaç kere gitti sabahtan doğru düzgün çalışamadık
neyse ekledim ama senin için tekrar geçmişi okuyup uğraşma diye görmüşsündür herhalde
kızlar gerçekten çok hastayım midem ağrıyo karnım çok ağriyo bide afedersiniz cırcır olmuşum çok kötüyüm ne olur bana dua edin geçsin biran önce yazıcak halim bile yok kızlar çünkü
evet 5 gün var karnım agrıyo bide şişlik var belirtimi bilmiyorum bunlar..
evet buda belirtiler arasında inş hamilesindir cnm allahım gönlüne göre versin inş.
okudum cnm teşekkür edrim zahmet oldu sanada,çok duyarlısın canım.
6 hafta oldu bugün gittiğimizde 7 olcak sanırım hatta 7 yi de geçmiş olacak. hatta bi hesaplasam yaa kaç haftalık oluyo 25 mayıs SAT ve bizde 15 temmuzda gitces. sanırım 8. hafta oluyo ya ayyyy hesaplayamadım
evt bulantılar başladı çok rahatsız edici ama eğer bu iyiye işaretse dediğin gibi, katlanırım : )))) hesap için çok tşk ederim cnm