Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

selam sbr benimde tek derdim baş ağrısı bende mecburen çok oldumu içiyorum ,vermidon içiyorum ben okudum içini gebelikte bir sorun yaratmıyormuş bilmiyorumkismile

canım senin nasıl gidiyor hamilelik hemile olduğunu öğrenmeden öncede başın ağrıyormuydu ben şüpeleniyorumda hamile olabilirmiyim acaba diye

canım senin nasıl gidiyor hamilelik hemile olduğunu öğrenmeden öncede başın ağrıyormuydu ben şüpeleniyorumda hamile olabilirmiyim acaba diye

canım dedğim gibi sadece ara ara baş ağrım var okadar pazartesi tekrar gidicem doktora bakalım kalbi atcakmı bebeğimin,daha önceleri olmuyordu,çok ağrırsa bitane vermidon içiyorum sadece

canım dedğim gibi sadece ara ara baş ağrım var okadar pazartesi tekrar gidicem doktora bakalım kalbi atcakmı bebeğimin,daha önceleri olmuyordu,çok ağrırsa bitane vermidon içiyorum sadece

anladım canım saol cvp yazdığın için inşallah bebişinin sağlıklı haberini alırsın bizede haber verirsin canım

senin adetin geciktimi canım test yaptınmı durumun nedir

8 gün var daha canım ama gazım var midem ağrıyor kasıklarımda ara ara ağrım var belim ağrıyor bakalım çokta kafama takmak istemiyorum bunları sonunda hüsrana uğramaktan korkuyorum

8 gün var daha canım ama gazım var midem ağrıyor kasıklarımda ara ara ağrım var belim ağrıyor bakalım çokta kafama takmak istemiyorum bunları sonunda hüsrana uğramaktan korkuyorum

inşallah hamilesindir canım çok düşünme bencede çok düşününüce psikolojikte olabiliyo bunlar,

inşallah hamilesindir canım çok düşünme bencede çok düşününüce psikolojikte olabiliyo bunlar,

evet canım psikolojik mi acaba diyorum ama bu aralar o kadar yoğunum ki hiç kendimi dinlicek vaktim yok yarında tatile çıkıyorum inşallah tatil dönüşü güzel haberlerle dönerim :CüvCüv::CüvCüv:

evet canım psikolojik mi acaba diyorum ama bu aralar o kadar yoğunum ki hiç kendimi dinlicek vaktim yok yarında tatile çıkıyorum inşallah tatil dönüşü güzel haberlerle dönerim :CüvCüv::CüvCüv:

inşallah canım benim bekliyorum güzel haberlerini,şimdi çıkmam gerek sana iyi tatiller fazlada kafana takmamaya çalış öptüm canım olumunekankayizsmile

ben çıkıyorum canım kızlaaaaaaaaaaaarrrr duyun sesimi evhaaaaannnn melisaaaaaaaaaaaaaaxx gece bi ara girersem inşallah görüşürüz kızlarr boshayallersmile

ben internettenkullandım ve tuttu tavsiye ederim

bunu duyduğuma sevindim bende şimdi kullanmayı kafaya koydum bakalım
hangi günlerde denedin sen canım benim adet şaştı ya şimdi hala tık yok nezamanları test edebilirim ziyan ederim diyorum kendi kendime

X