Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

bende bi değişiklik yok kızlar hala adet olmamı bekliyorum olmazsam farlutal kullanacağım

canım ya üşütmüşsündür ayaklarından yada tam yumurtlama günlerin olabilir ozamanda çoğu kadında batma gibi ağrılar veya sancılar oluyor

galiba yumurtlama günüm canım bugün akıntım başladı hayırlısı bakalım yumurtlama gününde olur mu böyle batmalar bilmiyorum bi sorayım size dedim saol canım

kızlar testı yaptım ıkıncı cızgı bu sabah dahada belırgın cıktı. ne dıyecegımı bılmyorum. hamıle olduguma ınanamıyorum. allah herkese nasıp etsın. sımdı dustum dr derdıne.

canım allah sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah :Saruboceq: rabbim bizlerede nasip etsin :teytey::teytey:

kızlar listemiz sayfa kaçta bilen var mı neden kimseden ses çıkmıyor yaa nereye kayboldunuz

Kızlar benım de sıze bır sorum olacak kasıklarımda agrı var mıdem 3 gÜndÜr yanıyor belım Çok agrıyor ama daha da 10 gÜn var adetıme bugÜn dayanamıp test yaptım ama negatıf Çıktı ama erken yaptıgım ıÇın olabılır mı 10 gÜn daha mı beklesem bırde kahve rengı akıntım oldu 4 gÜn sÜrdÜ kafam Çok karıŞık

canım erken yapmışsın testi benimde 8 gün var adetime mide ağrısı kasık ağrısı aşırı gaz bel ağrısı var 2-3 gündür gaz 1 hafta önce falan vardı gerçi diğerleri yeni çıktı bende bugün ya da yarın test yapmayı düşünüyordum ama yapmıyım o zman bende çıkmayabilir sende adet gününü bekle o zaman yap testi canım lekelenme oldu 4 gün diyorsun yerleşme kanaması olabilir canım inşallah hamileyizdir olumunekankayizsmile

Amın canım ınŞ. Dedıgın gıbıdır allah ısteyen herkese versın ya rabbım herkes ıÇın hayırlısı olsun

doktora gidicektin sende canım ne oldu gittin mi neden gecikmiş adetin

evet canım ben pazartesi gittim doktora ultrason ile baktı bebiş yok ama bi sorunda yok herşey normal rahim tertemiz kist falan yok yani d.k. hapını bırakınca normal dedi çoğu kadınlarda gecikme oluyormuş malesef bir hafta daha bekle olmazsan farlutal kullan dedi eğer farlutal ile adet olursan ikinci günü gel ne olur ne olmaz yinede bi kanda hormon tahlili yapalım dedi bakalım bekliyorum işte hala gelen giden yok bide folik asit verdi

canım sendekiler tamamen hamilelik belirtisi ayy hadi inşallah hamişsinizdir bu ayın ilk güzel haberi sizden gelir inşallah dikkat edin kendinize hamişmiş gibi

aman iyi iyi çok sevindim senin sağlığın iyi ya yok bişeyin bebiş öbür aya da olur allahın izniyle canım :Saruboceq:

arkadaşlar geçen ay yazamamıştım hamilelik beklentim vardı ama malesef adet olmuştum,şimdi aynı heyecanla bekiyorum adetime 2 gün var göğüslerim acaip hassas,bacaklarım ağrıyo kasıklarım batıyo inşallah hasta olmam dua edin bana da pazartesi size durumu bildiririm bugün tatile gidiyorum,nolur hasta olmayım dualarınıza ihtiyacım var:)

canım inşallah gelmez kırmızılar da bize müjdeyi verirsin tüm dualarım seninle

kmehtap cım sende bişey yokmuşya şükürler olsun gözünaydın hayırlısı bebiş haberinide en kısa zamanda verirsin bize inşallah olumunekankayizsmile

canım sendekiler tamamen hamilelik belirtisi ayy hadi inşallah hamişsinizdir bu ayın ilk güzel haberi sizden gelir inşallah dikkat edin kendinize hamişmiş gibi

ay öyle mi dersin canım inşallah ya psikolojikte değildir diye düşünüyorum çünkü bu günlerde kendimi dinlemeye hiç fırsatım olmadı belki belimi inciltmişte olabilirim ama bende iyice şüpelenmeye başladım bişey çıkıcağını bilsem adetime 8 gün var bugün ya da yarın test yapıcam çünkü bide yarın tatile çıkıyorum 10unda dönücem bişey varsa orda ona göre davranırım diye diye test yapıyım diyorum ama daha erken herhalde ya kan testi hiç yaptırasım yok zaten eşim götürmüyor bekleyelim sonra üzülüyorsun diyor offfff kafam çok karışık anlayacağın eyvahedigeldismile:uhm:

canım sen yine hamileymiş gibi davran sonra yap hem kafanada takmaya fırsatın olmaz ama emin olayım dersen kan testi yaptır özelde eşine söylemeden olumsuzda olsa erkendi dersin hem bakarsın erkenden öğrenirsin güzel haberi eşinede sürpriz yaparsın
tabi ben zorlamıyayım ama yaptır ya ne biliyim içimden hamilesin diye geliyor ama :ecrin_bebek:

aman iyi iyi çok sevindim senin sağlığın iyi ya yok bişeyin bebiş öbür aya da olur allahın izniyle canım :Saruboceq:

kmehtap cım sende bişey yokmuşya şükürler olsun gözünaydın hayırlısı bebiş haberinide en kısa zamanda verirsin bize inşallah olumunekankayizsmile

evet arkadaşlar kötü bişe yok ama bütün düzenim şaştı ne yazıkki hesap kitapa göre hamilliği planlayamacağım yani bidahaki adetim ne zaman olacak nezaman yumurtlaya bilirim hiç bir bilgim yok malesef o yüzden düzenli bir ilişkiden başka çarem yok artık allahım nezaman kısmet ederse

canım şu eczanelerde satılan testlerden alırsın merak etme yumurtlama gününü gösteriyormuş sen hele bi adet ol o da kolay takma kafana olmadı ben burdan bulur gönderirim sana olumunekankayizsmile

canım ben tek başıma gidemem hastaneye yani eşim göndermez beni tek başıma biyere genelde kendi götürür özelde değil devlet hastanesinde acilde yaptırıyorum ben burda özel hastane yok oturduğum ilçede merkezde var canım neyse tatilden dönünce atık test yaparım kendim hem dediğin gibi orda pek aklıma gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…