canım ya üşütmüşsündür ayaklarından yada tam yumurtlama günlerin olabilir ozamanda çoğu kadında batma gibi ağrılar veya sancılar oluyor
bende bi değişiklik yok kızlar hala adet olmamı bekliyorum olmazsam farlutal kullanacağım
kızlar testı yaptım ıkıncı cızgı bu sabah dahada belırgın cıktı. ne dıyecegımı bılmyorum. hamıle olduguma ınanamıyorum. allah herkese nasıp etsın. sımdı dustum dr derdıne.
Kızlar benİm de sİze bİr sorum olacak kasıklarımda agrı var mİdem 3 gÜndÜr yanıyor belİm Çok agrıyor ama daha da 10 gÜn var adetİme bugÜn dayanamıp test yaptım ama negatİf Çıktı ama erken yaptıgım İÇİn olabİlİr mİ 10 gÜn daha mı beklesem bİrde kahve rengİ akıntım oldu 4 gÜn sÜrdÜ kafam Çok karıŞık
doktora gidicektin sende canım ne oldu gittin mi neden gecikmiş adetin
canım erken yapmışsın testi benimde 8 gün var adetime mide ağrısı kasık ağrısı aşırı gaz bel ağrısı var 2-3 gündür gaz 1 hafta önce falan vardı gerçi diğerleri yeni çıktı bende bugün ya da yarın test yapmayı düşünüyordum ama yapmıyım o zman bende çıkmayabilir sende adet gününü bekle o zaman yap testi canım lekelenme oldu 4 gün diyorsun yerleşme kanaması olabilir canım inşallah hamileyizdir olumunekankayizsmile
evet canım ben pazartesi gittim doktora ultrason ile baktı bebiş yok ama bi sorunda yok herşey normal rahim tertemiz kist falan yok yani d.k. hapını bırakınca normal dedi çoğu kadınlarda gecikme oluyormuş malesef bir hafta daha bekle olmazsan farlutal kullan dedi eğer farlutal ile adet olursan ikinci günü gel ne olur ne olmaz yinede bi kanda hormon tahlili yapalım dedi bakalım bekliyorum işte hala gelen giden yok bide folik asit verdi
arkadaşlar geçen ay yazamamıştım hamilelik beklentim vardı ama malesef adet olmuştum,şimdi aynı heyecanla bekiyorum adetime 2 gün var göğüslerim acaip hassas,bacaklarım ağrıyo kasıklarım batıyo inşallah hasta olmam dua edin bana da pazartesi size durumu bildiririm bugün tatile gidiyorum,nolur hasta olmayım dualarınıza ihtiyacım var:)
canım sendekiler tamamen hamilelik belirtisi ayy hadi inşallah hamişsinizdir bu ayın ilk güzel haberi sizden gelir inşallah dikkat edin kendinize hamişmiş gibi
aman iyi iyi çok sevindim senin sağlığın iyi ya yok bişeyin bebiş öbür aya da olur allahın izniyle canım :Saruboceq:
kmehtap cım sende bişey yokmuşya şükürler olsun gözünaydın hayırlısı bebiş haberinide en kısa zamanda verirsin bize inşallah olumunekankayizsmile