Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım o zaman şimdilik tadını çıkarmaya çalış gelince bize güze haberler ver ama kendine çoooook dikkat et

inşallah canım sizede süpriz olur bakarsın kaydirigubbakcemile3 gerçi orayada götürücem laptopu fırsat buldukça girer yazarım size

canım şu eczanelerde satılan testlerden alırsın merak etme yumurtlama gününü gösteriyormuş sen hele bi adet ol o da kolay takma kafana olmadı ben burdan bulur gönderirim sana olumunekankayizsmile

ah canım benim çok sağol ya ne kadar düşüncelisin ama kesin vardır buradada kos koca samsundada artık olmazsa şaşarım
dediğin gibi önce bi adet olup şu durumdan çıkayımda yoksa yakında menopozlular arasına katılacağım kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3 yok yok sen bebişli olucan menopozlu değil
sen bekle bakalım dr da demiş ya stres yaparsan daha da gecikir canım rahat olmaya çalış
canım bulamazsan ben ciddiyim gönderirim aklında olsun

kızlar size doyum olmaz ama ben çıkmak zorundayım hazırlıklar için eşim gelmiyor o yüzden onun kıyafetlerini ütüleyip bırakıyım daha kuaföre gidicem malum ağda için kaydirigubbakcemile3 daha çoooook işim var yani akşama girebilirsem görüşürüz hoşçakalın :a015:

sağol gönülcüğüm tamam aklımın bi köşesine yazdım olurda burada bulamazsam sana haber veririm sen kullandınmı hiç o çubuklardan?

yok canım kullanmadım ama arkadaşım kullanmış o söylemişti bana da hamilelik testi gibiymiş testi yapıyormuşsun testte eğer gülen bebek yüzü çıkarsa o gün yumurtlama günümüş falan demişti
benimde bu ay olmazsa (inşallah olur) birdahaki ay bende alıcam o testten

slm kızlar ben geldim basıma gelenleri sormayın annemlerdeim biliyorsunuz kardesimi almaya gelmiştim annem umreye gidecek die ama ben hastanelik oldum bi anda sol kolum tutmaz oldu acile gittik kemikte iltihaplan ma warmıs:KK43: srgıya alıp sabitlediler ilaç kullanıorm simdi ama doktora gebelik düşünüorm dedim hafif ilaç yazın dedi 5 gune gecer inşl. buara bugun yumurtlamam basladı akıntım war ama kocam yok :KK43: neyse durum bu sizde ne var yok bebiş haberimiz var mı?

slm kızlar ben geldim basıma gelenleri sormayın annemlerdeim biliyorsunuz kardesimi almaya gelmiştim annem umreye gidecek die ama ben hastanelik oldum bi anda sol kolum tutmaz oldu acile gittik kemikte iltihaplan ma warmıs:KK43: srgıya alıp sabitlediler ilaç kullanıorm simdi ama doktora gebelik düşünüorm dedim hafif ilaç yazın dedi 5 gune gecer inşl. buara bugun yumurtlamam basladı akıntım war ama kocam yok :KK43: neyse durum bu sizde ne var yok bebiş haberimiz var mı?

ah canım geçmiş olsun ya neyse takma sonuçta senin sağlığın daha önemli bebiş inşallah herzaman olur
burcu arkadaşımız vardı 2 gündür burada o dün akşam ve bu sabah test yapmış ikinci çizgiyi görmüş bi hamişimiz daha var yani

canım çoook geçmiş olsun dikkat et kendine burcu hamile kesinleşti

çok sevnbdim kızlar ya darısı bizim başımıza valla özledim de sizi iki gündür giremeyince insan bi tuhaf oluo :KK1:

inşallah olur senin bu ay canım kaç aydır deniyordun sen?

canım mayıs sonu başladık haziranda ilk seferde olur belki dedim ama olmadı 19unda adet oldum geçen hafta tekrar başladık çalışmalara kaydirigubbakcemile3 bugünde akıntım başladı yumurtlama günüm sanırım bu ay olusa 2.ayım olucak denemeye başlayalı

çok sevnbdim kızlar ya darısı bizim başımıza valla özledim de sizi iki gündür giremeyince insan bi tuhaf oluo :KK1:

amin inşallah hepimizin başına

yaa bide beni düşün ben nerdeyse perşembeden beri hiç giremiyorum 2dk durabiliyorum ancak hiç bişeyden haberim yok ya elektrik gidiyor ya net ben evde delirdim kaç gündür bugün şükür sorun yok yani

slam ben yeni katıldım siteye bu ay serophene diye bir ilaç kullandım gebelik için heyecan içinde bekliyorum kanda ne zaman sonuç çıkar acaba bilen varmı

kızzzzzlaaaaaaaaaarrrrrrrrr günayydıııııııınnnn,nasılsınz ohooo daha kimse kalkmamışş,evhancıııııııımmmmmm sbrcimmmmmmmm eflalimmmmmm veeeeee burcuuu bu sabah test yapıcaktın yapmadınmı cnm daha hadi ama sonucunu bekliyoruzzzz,kızlar var gece hiiiiççç uyumadım sabahın 4üne kadar neden derseniz uykum gelmediiiiiiiiiii ders çalıştımmmmm,şimdide güne zinde başladımm hayat ne güzel ailem ne güzel kızımı doyuruyorum şimdi camiye gidicekk ve ben burdayım hadi ama kalkıııııııııııııııııııııııııın...kaydirigubbakcemile3 çokmu yazdım ne yawwkaydirigubbakcemile2

günaydın güzel mi güzel annecik :KK3:

günaydın güzel bayanlaaar nasılsınız?

gümaydın canım benim :KK3:

günaydın kızlar...

günaydın şeker insan :KK3:

GÜNAYDIN KIZLAR opuyorumnanaktan

günaydın kadınlar klubunun vazgeçilmez insanı nerelerdesin sen ya unuttun beni ve bizi mafoldumben
nasılsınız nezamandır gelemiyorum neler yapıyorsunuz var mı güzel gelişmeler bir sürü yeni arkadaşta gelmiş sanırım hepiniz hoşgeldinizzzzzzz

günaydın kadınlar klubunun vazgeçilmez insanı nerelerdesin sen ya unuttun beni ve bizi mafoldumben

kızlar testı yaptım ıkıncı cızgı bu sabah dahada belırgın cıktı. ne dıyecegımı bılmyorum. hamıle olduguma ınanamıyorum. allah herkese nasıp etsın. sımdı dustum dr derdıne.

canım hayırlısı olsun inşallah darısı bizim başımıza hemen ekliyorum seni listemize

günaydın kızlar ben geldim nasılsınız bakalım dün hiç giremedim misafirim vardı gecede yarın için hazırlık bugünde işim var çok ama bi girip bakim dedim hamiş haberi var mı kızlar geçmişi okumadım

günaydın tatlım nasılsın evet ya yoktun bende yoktum senin yüzünden

evhancım günaydın hoşgeldin nerdesin sabahtan beri yoktun merak ettim valla

bende bugün anca gelebildim biliyosun sorun vardı nette çok şükür şimdilik yok

hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk özledim

X