Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım şu eczanelerde satılan testlerden alırsın merak etme yumurtlama gününü gösteriyormuş sen hele bi adet ol o da kolay takma kafana olmadı ben burdan bulur gönderirim sana olumunekankayizsmile
slm kızlar ben geldim basıma gelenleri sormayın annemlerdeim biliyorsunuz kardesimi almaya gelmiştim annem umreye gidecek die ama ben hastanelik oldum bi anda sol kolum tutmaz oldu acile gittik kemikte iltihaplan ma warmıs srgıya alıp sabitlediler ilaç kullanıorm simdi ama doktora gebelik düşünüorm dedim hafif ilaç yazın dedi 5 gune gecer inşl. buara bugun yumurtlamam basladı akıntım war ama kocam yok neyse durum bu sizde ne var yok bebiş haberimiz var mı?
slm kızlar ben geldim basıma gelenleri sormayın annemlerdeim biliyorsunuz kardesimi almaya gelmiştim annem umreye gidecek die ama ben hastanelik oldum bi anda sol kolum tutmaz oldu acile gittik kemikte iltihaplan ma warmıs srgıya alıp sabitlediler ilaç kullanıorm simdi ama doktora gebelik düşünüorm dedim hafif ilaç yazın dedi 5 gune gecer inşl. buara bugun yumurtlamam basladı akıntım war ama kocam yok neyse durum bu sizde ne var yok bebiş haberimiz var mı?
inşallah olur senin bu ay canım kaç aydır deniyordun sen?
çok sevnbdim kızlar ya darısı bizim başımıza valla özledim de sizi iki gündür giremeyince insan bi tuhaf oluo
kızzzzzlaaaaaaaaaarrrrrrrrr günayydıııııııınnnn,nasılsınz ohooo daha kimse kalkmamışş,evhancıııııııımmmmmm sbrcimmmmmmmm eflalimmmmmm veeeeee burcuuu bu sabah test yapıcaktın yapmadınmı cnm daha hadi ama sonucunu bekliyoruzzzz,kızlar var gece hiiiiççç uyumadım sabahın 4üne kadar neden derseniz uykum gelmediiiiiiiiiii ders çalıştımmmmm,şimdide güne zinde başladımm hayat ne güzel ailem ne güzel kızımı doyuruyorum şimdi camiye gidicekk ve ben burdayım hadi ama kalkıııııııııııııııııııııııııın...kaydirigubbakcemile3 çokmu yazdım ne yawwkaydirigubbakcemile2
günaydın güzel bayanlaaar nasılsınız?
günaydın kızlar...
GÜNAYDIN KIZLAR opuyorumnanaktan
günaydın kadınlar klubunun vazgeçilmez insanı nerelerdesin sen ya unuttun beni ve bizi mafoldumben
nasılsınız nezamandır gelemiyorum neler yapıyorsunuz var mı güzel gelişmeler bir sürü yeni arkadaşta gelmiş sanırım hepiniz hoşgeldinizzzzzzz
kızlar testı yaptım ıkıncı cızgı bu sabah dahada belırgın cıktı. ne dıyecegımı bılmyorum. hamıle olduguma ınanamıyorum. allah herkese nasıp etsın. sımdı dustum dr derdıne.
günaydın kızlar ben geldim nasılsınız bakalım dün hiç giremedim misafirim vardı gecede yarın için hazırlık bugünde işim var çok ama bi girip bakim dedim hamiş haberi var mı kızlar geçmişi okumadım
slam ben yeni katıldım siteye bu ay serophene diye bir ilaç kullandım gebelik için heyecan içinde bekliyorum kanda ne zaman sonuç çıkar acaba bilen varmı