Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kızlar testı yaptım ıkıncı cızgı bu sabah dahada belırgın cıktı. ne dıyecegımı bılmyorum. hamıle olduguma ınanamıyorum. allah herkese nasıp etsın. sımdı dustum dr derdıne.

Canım hayırlı olsun:emir_bebek:

Kızlar benim bugün pek keyfim yok ben kalkıyorum sonra girerim belki :KK43:

ceylin cim bende ilk denememde senin gibi kendimi çok dinledim bende belirtilerden hamileyim sandım ama olmadı o yüzden çok düşünmemeyeçalış ttlım inşallah hamilesindir test için biraz daha bekle belirtilerin hamilelik belirtileri ama yinede sabret derim adet tarihin ne zamandı

hayırlısı olsun canım bende kafama fazla takmamaya çalışıyorum ama hani ilk olunca nasıl olur belirtileri nedir falan öğrenmeye çalışıyorum ayrıca bu konuda kendimi dinlemeye başladım adet önce benim hiç belirtim olmaz ve 1 gün önce ben geliyorum der ama şimdi adetime var belim ağrıyo gögüsüm sızlıyor ve damarları belli gazım var hiç bir şey yapasım gelmiyor yatsam uyurum herhalde öyle oluyorum ara sırada midem bulanıyor kalkıyor ama çıkartmıyorum çok uzun oldu sanırım ve nette belirti zamanlarını okudum bu belirtilerden olurmuş ve zamanıda uygun o yüzden test yapsam mı diyorum bir de :))

tatlım yazdıklarının tamamı eksiksiz hamilelik belirtisi. şuan bende bunların hepsi var fakat bu belirtiler bende adet geciktikten sonra başladı sadece gaz problemi ve göğüs şişliği 3 5 gün öncesinden başlamıştı.bu aralar dikkatli ol hamilelik kurallarına uygun yaşa bi süre sonra adet gününe 1 2 gün kala yada geçine test yap ve güzel haberini ver bize :CüvCüv:

suphecı ben zaten folıc asıt kullanıyorum 3 ay once baslamıstım. sut ıcmeye baslarım ama ıcıne bıraz kakao koysam dıyorum sade ıcemem mıdem bulanır. ben sıgarada kullanıyorum bılıyomusunuz. napıcam bılmıyorum. bana yardımcı olun bırakmam ıcın.

slm kızlar ben bugun test yaptım ama negatif çıktı adetime daha 10 gün var testi erken mi yapmışım

suphecı ben zaten folıc asıt kullanıyorum 3 ay once baslamıstım. sut ıcmeye baslarım ama ıcıne bıraz kakao koysam dıyorum sade ıcemem mıdem bulanır. ben sıgarada kullanıyorum bılıyomusunuz. napıcam bılmıyorum. bana yardımcı olun bırakmam ıcın.

tatlım sana şöyle söyleyim ben ilk defa denediğimin için nasıl olsa ilkte tutmaz düşüncesiyle test yaptığım güne kadar pöfür pöfür içtim sigarayı. öğrendikten sonrada günde 3 4 nefes eşimin sigarasından çekiorum dayanamıorum çünkü. dün doktouma gebelikten önce sigara içtiimi v zararı olup olmayacağını sordum oda bilmeden yapılan bişeyin zararı olmaz gibi espirili konuşma yaptı ve bundan sonra içmemem gerektiğini söyledi

canım az olmak koşuluyla kakao koymanda bi sakınca yok

sigaraya gelince aklına geldiğinde hep bebişini düşünmeye çalış aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var hepsine aynısını söylüyoruz sen şuanda yalnızca bebişini düşün ona bişey olmaması için(allah korusun)çok dikkat et ve sigara aklına gelince hemen elin karnına gitsin düşün bi kere bebeğin mi sana ihtiyacı olan sana muhtaç yoksa sigara mı

günaydın kızlar naber nasılsınız bugün
burcu canım çok tebrik ederim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
afr canım senin adetine daha çoook var bu zamanlarda anca döllenmiş yumurta yeni yerleşmeye başlar rahime teste çıkmaz ama inşallah bebiş vardır

günaydın kızlar naber nasılsınız bugün
burcu canım çok tebrik ederim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
afr canım senin adetine daha çoook var bu zamanlarda anca döllenmiş yumurta yeni yerleşmeye başlar rahime teste çıkmaz ama inşallah bebiş vardır

canım günaydın biz iyiyiz sen nasılsın tatlım ne var ne yok

ceylin33 dikkat ediyorum kendime inşallah canım beklenen adet tarihim 13 temmuz canım

canım az kalmış biraz daha sabret

yaa kızlar bende bişey sorucam benimde adetime daha var 19unda ama benim sol tarafıma bıçak batıyor gibi neden olur birde ayaklarım donuyor bu sıcakta çorap giyiyorum yinede üşüyorum

haklısın canım az kaldı sabretmek lazım eşimde 1 ay sonra öğrenelim ne olacak sanki kafana bu kadar takma diyor amma gelde biz bayanlara anlat

günaydın kızlar ben geldim nasılsınız bakalım dün hiç giremedim misafirim vardı gecede yarın için hazırlık bugünde işim var çok ama bi girip bakim dedim hamiş haberi var mı kızlar geçmişi okumadım

yaa kızlar bende bişey sorucam benimde adetime daha var 19unda ama benim sol tarafıma bıçak batıyor gibi neden olur birde ayaklarım donuyor bu sıcakta çorap giyiyorum yinede üşüyorum

canım ya üşütmüşsündür ayaklarından yada tam yumurtlama günlerin olabilir ozamanda çoğu kadında batma gibi ağrılar veya sancılar oluyor

canım hoşgeldin burcu kesinleşti canım ben de uzun zamandır giremedim ama 2.kez yapmış testi galiba kesin yani hamiş

X