Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar testı yaptım ıkıncı cızgı bu sabah dahada belırgın cıktı. ne dıyecegımı bılmyorum. hamıle olduguma ınanamıyorum. allah herkese nasıp etsın. sımdı dustum dr derdıne.
hayırlısı olsun canım bende kafama fazla takmamaya çalışıyorum ama hani ilk olunca nasıl olur belirtileri nedir falan öğrenmeye çalışıyorum ayrıca bu konuda kendimi dinlemeye başladım adet önce benim hiç belirtim olmaz ve 1 gün önce ben geliyorum der ama şimdi adetime var belim ağrıyo gögüsüm sızlıyor ve damarları belli gazım var hiç bir şey yapasım gelmiyor yatsam uyurum herhalde öyle oluyorum ara sırada midem bulanıyor kalkıyor ama çıkartmıyorum çok uzun oldu sanırım ve nette belirti zamanlarını okudum bu belirtilerden olurmuş ve zamanıda uygun o yüzden test yapsam mı diyorum bir de :))
cok tesekkur ederım kızlar. saolun burdayım yıne bıyere gıtmıyorum haa:)
suphecı ben zaten folıc asıt kullanıyorum 3 ay once baslamıstım. sut ıcmeye baslarım ama ıcıne bıraz kakao koysam dıyorum sade ıcemem mıdem bulanır. ben sıgarada kullanıyorum bılıyomusunuz. napıcam bılmıyorum. bana yardımcı olun bırakmam ıcın.
suphecı ben zaten folıc asıt kullanıyorum 3 ay once baslamıstım. sut ıcmeye baslarım ama ıcıne bıraz kakao koysam dıyorum sade ıcemem mıdem bulanır. ben sıgarada kullanıyorum bılıyomusunuz. napıcam bılmıyorum. bana yardımcı olun bırakmam ıcın.
günaydın kızlar naber nasılsınız bugün
burcu canım çok tebrik ederim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
afr canım senin adetine daha çoook var bu zamanlarda anca döllenmiş yumurta yeni yerleşmeye başlar rahime teste çıkmaz ama inşallah bebiş vardır
ceylin33 dikkat ediyorum kendime inşallah canım beklenen adet tarihim 13 temmuz canım
yaa kızlar bende bişey sorucam benimde adetime daha var 19unda ama benim sol tarafıma bıçak batıyor gibi neden olur birde ayaklarım donuyor bu sıcakta çorap giyiyorum yinede üşüyorum