Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kızlar cuma günü tatile çıkıyorum görümcemler kayınvalidemler falan orda test te yapamam zaten döndüğümde hala olmazsam adet bişeyler olabilir o zaman yapıcam artık (aslında şimdi bile yaparım da bişey çıkmaz şimdiden o yüzden kendimi tutuyorum) kaydirigubbakcemile3

dönene kadar sabredebilcekmisin cnmkaydirigubbakcemile3 nezmandı adet günün yaklaştımı

kızlar sabah yapmayı düşünüyorum ama hatrlıosanız gecenlerdede bölee olmştm ateşm 37.2 apartman inledi sesmden annem yan dairemde otruo kadın zor koştu geldii noluoo diee

ay anlaamadımkiii test aldm ama yapmadm tabki yrndan snra adet günüm yarn yapsammı yoksa beklesemmi diyorum ay ama ii değilm :bbo:

ben adet günümden 2 gün önce yaptım idrar testini ve çift çizgiyi gördüm. yarın yap derim ama sabredebilirim diorsan bilemem.kaydirigubbakcemile5

selam kızlar bend e geldimkaydirigubbakcemile3 sabah kahverengi lekelenmem olmuştu bir daha da gelmedi ilaç kullanıcam napıcağımı şaşırdım sempatiksalakcinni[/QUOTE

bence hemen test yap canımıcm

sabah yaptım negatifti bilmiyorumkismile adet günüm de 2 temmuz. erken geliyo sanırım bu ay. geç döllenme falan olamaz dimi?? daha saçımı boyatıcam kardeşimin düğünü var korkuyorum bir an önce gelse de rahatlasam beklemek çok sıkıcı

akşamları 37 çıkıyor canım. sabahları 36.8 lerde. senin ne civarda ölçüor musun?

gerçekten mi yaaa benim geçen gün 37.6 çıktı ama yazmıştım bende akşamları daha yüksek çıkıyor diye canım şimdi ölçmedim ama bir kaç gündür 37.1 37.3 36.9 bu civarlarda ilk ölçmeye başladığımda 35.5 35.6 genelde böyleydi zaten bu ateş meselesi doğruysa gerçekten inanıcam hamile olduğuma yumurtlama günümdeyim desem adetime 10 gün kaldı değilimdir yani çok karışık kafam ya

X