Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

belim ve başım çok ağro cnm çok halsizim yürümeye dermanım yok yatıyorum anca daha bişey anlamadım hamileliğimden

ah kıyayamaam yat canım dinlen napcan hamile kalalımda halsizliğe razıyımyerimseniben bebişbiraz halsiz bırakcak seni heraldeohaoldumsmile

asu20 cnm ilk aylarda böyle şeyler normaldir cnm senin sadece yapman gereken bol bol yatıp dinlenmen,ve dengeli beslenmen,3aya kadar böyle devam eder sonrasında hamileliğin tadını doya doya çıkartırsın cnm kaçıncı haftadasın?

kaç haftalık olduğunu bilmiyorum cnm dün ğrendim hamile olduğumu inş ya hep böyle devam etmesinde

ya bu farlutal ayını kurtarıo sanırım yani o ay adet görüosun okadar benim öle oldu kullandım adet gördüm bidahaki ay yine aynı adet göremedimbilmiyorumkismile

evet adet söktürücü ay kafayı yicem senin başına gelenleri okuyunca sanki geleceğimi okuyorum kesin bendede öyle olur kullanırım bidahaki ay yine gelmez delikafadulden
ama bende hormonel bi sorun yada kist falan yok baktı doktorum
fakat sen kesin tez zamanda iyi bir doktora git detayları öğren bizide haberdar et canım
gerçe çok yerde okudum şimdi nette farlutal kullanırken hamile kalan olmuş yumurta çatlatıyormuş galiba yabancı siteler öyle diyor

canım benim lh değerim yüksek değerleri yazsam anlarmısın senbilmiyorumkismile bende doktora gidince büyük ihtimal yine farlutal vercek hiç bilmiodum kullanırken hamile kalınabileceginisempatiksalakcinni

canım benim lh değerim yüksek değerleri yazsam anlarmısın senbilmiyorumkismile bende doktora gidince büyük ihtimal yine farlutal vercek hiç bilmiodum kullanırken hamile kalınabileceginisempatiksalakcinni

ama taa 1sene önceki degerler kesin deişmiştir ben bi doktora gidiyim iyce bi öğreniyim herşei ondan sonra bakalım dimiCADIARZU

canım değerleri ben anlamam ama beraber bakar internette araştırırız kafaya takma canım
evet evet biçok sitede okudum kullanmışlar yine adet olmamışlar bi bakmışlar hamileler üstelik bebeğe zararıda olmazmış
sende araştır google ye farlutal kullanıp hamile kalmak diye yaz ara bir sürü forum çıkıyor

tamam canım çoook saol desteğin içina.s..bide benim acaip kasıklarım ağrıo ve bacağıma vuruo yaradan mı acaba yara ağrı yaparmıki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…