slm bayanlar sol tarafımda devamlı ağrı oluyor kalçama vuruyor ağrısı ve göbeğimin üzerinde sol tarafta çok hafif bir ağrı var sanki regli olucakmışım gibi oluyor bazen midem bulanıyor midemde yanma oluyor test yapıyorum negatif çıkıyor regli dönemim 4'dü ile 8'i arası sizce hamilemiyimdir kan testi yaptırsam çıkarmı çatladım artık.
ama idrar testi yapıyorum negatif çıkıyo bende gelicek 4'dü beklim dedim anlayamadım ki ben bu işi ya
canım yara gebeliğe engel olmuyor (çok ilerlemediyse benimki 2cm ama hiç bir belirti hissetmiyorum akıntı acı falan) tam tersi benim doktorumda dedi genç kadınlarda henüz doğum yapmayınca yarayı dondurmayı önermiyorum çünkü rahim yolu daralıyor yani natürel hali bozuluyor ve sonra olurda doğumda yine tekrarlaya bilir dedi bende güveniyorum doktoruma internettede araştırdım biçok yerde aynısını okudum
benim doktorum bebek düşünüyorsan önce doğum sonra yara tedavisi dedi bazı şanslı kadınlarda doğumla temizleniyormuş bile ama 6 ayda bir gidip baktırıyorum yarama kontrolü aksatmıyorum takipteyiz yani
bence sende en kısa zamanda iyi bir doktor bul
kızzlar rahimde yara varken hamile neden kalınmasınki benim yaram varken kızıma hamile kalmıştım,ve oğlumuda doğum yaptıktan sonra dondurdum yani hamile kalmayı engellemiyor bence.
kızlar 2 temmuz adet gunumdu ama bu sbaah kahverengi lekenme gördüm sanırım ben adet oluyorum sabah test yaptım negatif. geç döllenme falan olmamıştır değil mi ilaç kullanıcam doktor antibiyotik verdi de. bilgisi olanlar paylaşabilr mi ?
kızlar 2 temmuz adet gunumdu ama bu sbaah kahverengi lekenme gördüm sanırım ben adet oluyorum sabah test yaptım negatif. geç döllenme falan olmamıştır değil mi ilaç kullanıcam doktor antibiyotik verdi de. bilgisi olanlar paylaşabilr mi ?
yok kızlar gitmedim iş yerindeyim ya hemen yazamıyorum az molamız vardı demin
kafam takıldı doktor farlutal verdi ya onu araştırıyorum nette acaba onu kullanıp adet olduktan sonra ne olacak yumurtalama durumu falan offf sinir oldum vallaha
bide aranızda folik asit kullanan varmı bana verdi doktor dün ama tadı geri geliyor iğrenç bi koku sanırım balık yağı var içinde yatarken alıyorum hapı sabahtan alsam dahamı iyi olurki
aysena2004 bethesna asu20 hamileeymiiişşşş :sm_cool::sm_cool: aşkolsun kızlar yaa var mı bi gelişme diye sordum kimse söylemedi :dilcikar: kızlar sizlerede allah sağ salim kucağınıza almak nasip etsin valla çok sevindim bir gün yoktum 3 hamiş haberini kaçırmışım
tşk ederim canım darısı sizin başınızakaydirigubbakcemile3
inş.cnm nasıl gidio hamilelik cici annemizopuyorumnanaktan