yok canım 2.5 yıllık evliyim ilk zamanlar istemedim ama şimdi çok istiyorum benide ekleyin 22 haziran
melisacım gelince ekler 22 haziranlar çoğaldı hihoyyyt allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin canım hepimize :Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım 2.5 yıllık evliyim ilk zamanlar istemedim ama şimdi çok istiyorum benide ekleyin 22 haziran
selam kızlar yeniyim benide aranıza alır mısın
hoşgeldin canım zemuszemus
lütfen üzülme,üzülünce hiçbirşey olmuyor sadece inancını koru allaha dua et,bebeğini kucağına alınca herşey değişecek,o öyle bir sıcaklıkla :teselli:gelecek ki hiç üşümeyeceksin
oh oh tertemiz oldu evin desene bende napıyım aynen devam
arkadaşlar ilk günden itibaren sizi takip ediyorum tüm yazılanlarıda okudum ama merak ediyorum reglime daha 2 hafta var ama bende regli olacakmışım gibi ağrı var bunun nedeni nedir sizce hamilelikle ilgisi var mıdır
valla canım bende bütün hamileleik belirtileri vardı kasıklarım belim çok ağrıyordu 7gün gecikmem vardı acaba hamilemiyim diyordum ama gördüm kırmızıyı kaydirigubbakcemile3 hiç belli olmuyor yani ilk hamileliğimdede aynı belirtiler vardı ozaman da adet olucam diyodum kendi kendime ama hamileymişim yani inşallah hamilesindir canım ondan ağrın vardır :ecrin_bebek:
canım inşallah kafama takmamaya çalışıyorum ama aklımda sürekli düşünmeden duramıyorum.hepimiz umarım peş peşe hamiş oluruzkaydirigubbakcemile3 bebişlerimizi alırız kucağımıza:ecrin_bebek:
takip edemedim canım doktora gittin mi kaç haftalık oldu bebişin umarım iyidir gördün mü
Bugün gittim canım 5. haftadayım o yüzden sadece kese göründü 6 mm çapında minicik bişey.2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemeye gidicez nasipse
kılzar biz kocişle yürüyüşe gidiyoruz akşama görüşürüz inş. Hepinizi kocaman öptümmmmmmmm opuyorumnanaktan
inşallah canım sana takma kafana dicem ama bugün benim adetimin 2.günü ben şimdiden bu ay hamile kalırsam kaçında kalırım ne zamn doğum yaparım diye düşünmeye başladım yani bunu ister istemez düşünüyorsun elimizde değil napalım yani :kedi:
kılzar biz kocişle yürüyüşe gidiyoruz akşama görüşürüz inş. Hepinizi kocaman öptümmmmmmmm opuyorumnanaktan
canım psikojin çok etkiliyor biliyoruz ama işte sen yinede düşünmemeye çalış kafanı dağıtacak şeyler bul oyalan nasılsa olacak kaydirigubbakcemile3 bebişini alacaksın kucağına
ayy evet ama nasıl düşünmem ki hem çalışmıyor olmam dezavantaj yani kafam meşgul değil sınavlarım vardı ders çalışıyordum ozaman aklıma gelmiyordu ama sınavlarda bitti kendimi temizliğe gezmelere verdim zaten düşünmemek için kaydirigubbakcemile3
iyi yapmışsın ama temizlik yaparkende dikkat et ne olur ne olmaz hem kendinide çok yorma bunlarda etkiliyor