Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben çıkıyorum sonra görüşürüz iyi akşamlar opuyorumnanaktan
dikkat etmem mi hiç kayınvalide saolsun hemen hemen elimi pek bişeye sürmedim diyebilirim kaydirigubbakcemile3
ay canım benim yaaa çok sevindim :sm_cool: kaç gündür giremedim bu bana da moral oldu tatlım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah :teytey:
CEYLİNAZZZZZZZZZZZ ççooooooooookkkkkkkkkkkk sevindimm sizlerden birilerinin güzel haberlerini alıdığımda kırılan ümitlerim tekrar yeşeriyorrr.. ben de son haftaya girdim heyecanla bekliyorum umarım bu sefer olmuştur....
kızzlaar ben geldim ceylinazın haberini okuyunca moralim düzeldi :sm_cool: dün yani 9 unda adetim geldi kızlar bende temizliğe başlamıştım bitti nihayet melisacım artık hamileliği şüpheli listesinden beni hamile kalmayı bekleyenler listesine transfer edebilirsin canım ama düzenim bozuldu şimdi ne zaman adet olucam bidaha bilmiyorum temmuzun 9 u yazarsın sen hayırlısı bakalım tekrardan çalışmalara devam umudum yarınlarda
bu arada merhaba kızlar hihoyyyt
merhaba melisa bende yürüyüşe çıkmıştım yeni geldim senin iş günün nasıl geçti?
Yorucu biraz ama iyi geldi kafam dağılıyo sen nasılsın bakalım meleğimiz nasıl :))) a.s.
meleğimiz iyi sanırım bugün kontrole gittim keseyi gördük rahme yerleşmiş 2 hafta sonrada kalp atışına bakıcaz
kızlar bugünün güzel haberi bende veeeeee hamileyimmmmmmmmmmm
:) bu aydan pek ümidim yok çünkü geçen ay kimyasal gebelik geçirdim anca ağrılarım azaldı yani pek birlikte olamadık. 20-22 haziran beklenen tarihler bakalım artık. senin ne zaman?
saol canım inşallah bekliyorum bende minişimi sabırsızlıkla delikafadulden bu arada listeden yeni gördüm canım 2 günlük gecikme diye şimdi 3-4 olmuştur herhalde inşallah güzel haberini alırız yakında :CüvCüv: