- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
kızlar bugünün güzel haberi bende veeeeee hamileyimmmmmmmmmmm
:teytey::içelim::dance:delikafaduldenzemuszemusa.s.:hooray:çok sevindim tebrikler ceylinaz süper bir haber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:teytey::içelim::dance:delikafaduldenzemuszemusa.s.:hooray:çok sevindim tebrikler ceylinaz süper bir haber
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt YUPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPİİİİİİİİİİİİİİİ hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :1hug:
aaaamin cnmmm çok tşkler. benim henüz bi belirtim yok 22 sinde adet olcam. umarım bende güzel bi haber veririrm bu ay. bu arada hamile kaldığın zaman yani tahmin edebiliosan adetten ne kadar sonraydı?
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii inanamıyorummm duyduk duymadık demeyinnn kızlarrrrrrr topiğimizde hamiş varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepiniz çokkk uğurlusunuzzzzz :teytey: :teytey: :teytey:
halay için teşekkürler melisa canım :) :)olumunekankayizsmile
aaaamin cnmmm çok tşkler. benim henüz bi belirtim yok 22 sinde adet olcam. umarım bende güzel bi haber veririrm bu ay. bu arada hamile kaldığın zaman yani tahmin edebiliosan adetten ne kadar sonraydı?
ne demek :))))) dilerim çokk iyi bir hamileleik geçirip bebeişini kucağına alırsın canım benim listedeki yerinde güncellendi bilgine alkisalkisalkis :hooray:
bu topik kısa zamanda herkes hamiş olunca doğum hikayaeleri bölümü olacak inşallah :)))) :teytey: :teytey:ewet yavaş yavaş geliyor güzel haberler artık bu topiktekiler doğum hikayelerini bebişlerinin resimlerini eklerleryerimseniben
kızlar hergün yeni bi hamiş haberi alırız inşaallah artık melisa iyiki açmışsın bu bölümü iyiki birlikteyiz kızlar