Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

tebrikler ceylinaz. allah hayırlısıyla bebeğini kucağınaalmayı ve isteyen herkese bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin. (bende dahil :)) bu arada bi sorum olacak hiç belirti yaşadın mı?

işte benim belirtilerim;
regle on gün kala göğüslerde şiş ve anlatılmaz bir ağrı
regle 1 hafta kala karın ağrısı , kasık ağrısı,bel ağrısı
regle on gün kala falan kokulardan tiksindim
regle 1 hafta kala burnum çok kaşındı halada var
ve 1 haftadır ateşim yüksek hatta üşüttüm falan sandım
avuçlarımın içi yanıyordu
akıntım olmadı yeni başladı
Rabbim inşallah en kısa zamanda sizlerede nasip eder inşallah

aaaamin cnmmm çok tşkler. benim henüz bi belirtim yok 22 sinde adet olcam. umarım bende güzel bi haber veririrm bu ay. bu arada hamile kaldığın zaman yani tahmin edebiliosan adetten ne kadar sonraydı?

:nazar:kızlar bugünün güzel haberi bende veeeeee hamileyimmmmmmmmmmm:nazar:

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii inanamıyorummm duyduk duymadık demeyinnn kızlarrrrrrr topiğimizde hamiş varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepiniz çokkk uğurlusunuzzzzz :teytey: :teytey: :teytey:

aaaamin cnmmm çok tşkler. benim henüz bi belirtim yok 22 sinde adet olcam. umarım bende güzel bi haber veririrm bu ay. bu arada hamile kaldığın zaman yani tahmin edebiliosan adetten ne kadar sonraydı?

inşallah sendende güzel haber alırız.canım hiç bir tahminim yok.yumurtlama dönemini değerlendirdik

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii inanamıyorummm duyduk duymadık demeyinnn kızlarrrrrrr topiğimizde hamiş varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepiniz çokkk uğurlusunuzzzzz :teytey: :teytey: :teytey:

halay için teşekkürler melisa canım :) :)olumunekankayizsmile

inşallah seninde iyi haberlerini alırız canım benim bu ay uğurlu ay ben sölimm :dance:

ne demek :))))) dilerim çokk iyi bir hamileleik geçirip bebeişini kucağına alırsın canım benim listedeki yerinde güncellendi bilgine alkisalkisalkis :hooray:

çok teşekkür ederim pembede yakışmış :) :) dilerim listedeki sarıların yeşillerin ve tabi kırmızılarında hepsi pembeye transfer olur inşallah :nazar:

ewet yavaş yavaş geliyor güzel haberler artık bu topiktekiler doğum hikayelerini bebişlerinin resimlerini eklerleryerimseniben

kızlar hergün yeni bi hamiş haberi alırız inşaallah artık melisa iyiki açmışsın bu bölümü iyiki birlikteyiz kızlar :emir_bebek:

kızlar hergün yeni bi hamiş haberi alırız inşaallah artık melisa iyiki açmışsın bu bölümü iyiki birlikteyiz kızlar :emir_bebek:

iyiyki beraberizzzz gerçektende iyiki bu bu bölümü açmışım iyiyki sizlerde bu bölüme katıldınız kızlarrrrr a.s. a.s. a.s.

X