Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

yeni hamile kalan cici anneler sizlerde hamile kaldığınızı öğrenmeden önceki belirtileri, yaşadıklarınızı yazarmısınız?

aynı durumdayız yani. allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah. regl günün ne zaman? yani ne kadar kaldı belli olmasına?

:) bu aydan pek ümidim yok çünkü geçen ay kimyasal gebelik geçirdim anca ağrılarım azaldı yani pek birlikte olamadık. 20-22 haziran beklenen tarihler bakalım artık. senin ne zaman?

ben en son 25 mayısta ade oldum bu ay için 22 si olacak die yazıo internettekihesaplama robotları işe yarıyo yani. kimyasal gebelik dediğin ne? biz ilk defa bu ay denedik ve çok fazla bilgim yok bu konularda. ve şuan sürekli erken belirtilere bakıyorum. daha 12 gün var ama yinede meraklanıorum işte : ))

CEYLıNAZZZZZZZZZZZ ççooooooooookkkkkkkkkkkk sevindimm sizlerden birilerinin güzel haberlerini alıdığımda kırılan ümitlerim tekrar yeşeriyorrr.. ben de son haftaya girdim heyecanla bekliyorum umarım bu sefer olmuştur....

kızlar ya benim 17si adet günüm çok merak ediyorum çünkü belim inanılmaz ağrıyor ve ateşim normalden biraz yüksek..ha bi de kasığıma ince ince sızı giriyor bazen.. acaba yarın kan versem çıkar mı 6 gün kalmış olacak.

kızlar ya benim 17si adet günüm çok merak ediyorum çünkü belim inanılmaz ağrıyor ve ateşim normalden biraz yüksek..ha bi de kasığıma ince ince sızı giriyor bazen.. acaba yarın kan versem çıkar mı 6 gün kalmış olacak.

ikimizde aynı günü bekliyoruz yanisempatiksalakcinniadetin geçmesini bekleyin diyorlar dün nette videolar izledimde ama bu konuda çok bilgi sahibi değilim

kızzlaar ben geldim :KK3: ceylinazın haberini okuyunca moralim düzeldi :sm_cool: dün yani 9 unda adetim geldi kızlar bende temizliğe başlamıştım bitti nihayet melisacım artık hamileliği şüpheli listesinden beni hamile kalmayı bekleyenler listesine transfer edebilirsin canım ama düzenim bozuldu şimdi ne zaman adet olucam bidaha bilmiyorum temmuzun 9 u yazarsın sen hayırlısı bakalım tekrardan çalışmalara devam umudum yarınlarda :eek:

yok canım 2.5 yıllık evliyim ilk zamanlar istemedim ama şimdi çok istiyorum benide ekleyin 22 haziran

X