Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Hanımlar kafayı yiycem hamilelik belirtilerini okuya okuya delirdim heralde reglim dün bitmesine rağmen hamilelik belirtileri var göğüslerim sertleşti, yemek sonrası bulantı, dünden beri de baş ağrısı var ve çok gazım var.

GÜnaydın kızlar hamıŞlerımıze hayırlı olsun dıyelım allah hepımıze nasıp etsın

kimler hamile ben kaçırdım dün akşammı çıktı yeni hamişler
eflalciğim canım ben şunu fark ettim kafaya takmayacan belirti falan aramayacaksın bende öyle oldum ama sonra düşündüm belki bu belirtiler bizde hep vardıda biz farkında değildik korunduğumuz yada çocuk istemediğimiz için şimdi acaba bebiş varmı yokmu diye düşünürken kendi kendimize belirti arıyoruz
adetlerin düzenliyse hiç takma bence bak bana ne bebiş var ne adet var hepten şaşırdım bidahaki adet tarihimi bile bilmiyorum üstelik hesap falanda yapamıyorum artık nezaman yumurtlama dönemi diye falan kendi kendimizi bunaltıyoruz vallaha allah hepimize sabır versin inşallah en kısa zamanda bizimde bebişimiz olur

Aslında birkaçgündür hamileliği düşünecek halde değilim hayatımızla ilgili almamız gereken bir karar var ve ona yoğunlaşmış haldeyim ama aşırı gaz ve bulantı rahatsız ediyor haliyle aklıma geliyor ay birde canım sürekli bişeyler istiyor dün tv de kadın elma yiyor ağzım sulandı resmen ay dedim sulu sulu elma eşim hemen gidip aldı.

test yap hayatm belki üsüne görmüşsündr

Canım ben yumurtlama tarihimi hesaplamıyorum artık hatta reglimi bile hesaplamıycaktım bu topiikte lazım diye hesapladım,gün aşırı ilişkiye giricem en mantıklısı o doktorlarda öyle söylüyor hem bazı insanların yumurtlama günleri farklı oluyor işimizi garantiye almak lazım.Bugün çalışmalara başlıyoruzkaydirigubbakcemile3

amin hayatım cok haklısın var ya kendi kendimize yappıyoruz bende öle diyorum korunurken hiç kasık ağrısı fln bilmezdim adet öncesi yumurtlamıyordum sanki o zaman ama artık kendimi cok dinliyorm

kızlar bende de son iki gündür sağ kasığım ağrı giriyor belim ağrıyor ve midem bulanmaya başladı beklenen adet tarihim 13 temmuz çok erken değil mi gebelik belirtisi mi acaba? midem yanıyor çok gazım var ayrıca inşallah hamişimdir sizce bu belirtiler hamilelik için mi yardımcı olur musunuz kızlar

Asu hamileymiş okuduğum kadarıyla ben dün akşam girmediğim için yeni öğrendim.

Kızlar sıze bırŞey soracam benım adetım ayın 11 ınde ıdı ama cumartesınden berı az az kan gelıyo hamılelerde Çocuk yerleŞırken oluyor muŞ ya acaba Öyle bırŞey olabılır mı

Kızlar sİze bİrŞey soracam benİm adetİm ayın 11 İnde İdİ ama cumartesİnden berİ az az kan gelİyo hamİlelerde Çocuk yerleŞİrken oluyor muŞ ya acaba Öyle bİrŞey olabİlİr mİ

Canım eğer bir rahatsızlığın yoksa bir test yap bence hamile olabilirsin inşaallah:)

Canım olabilir ya inşaallah psikolojik değildir bizimkiler,öyle bişey ki insan test alıp yapmaya korkuyor olumsuz bir duruma hazır hissedemiyor kendini ama ne demişler en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir

kızlar benımde beklenen adet tarihim 2 temmuz. ve sanırım adet olucam sabah bir kaç damla pembe kan geldi sanırım adet oluyorum.test yapmam gerekir mi yoksa bekleyım mı? bu ilk ayımızdı zaten pek umudum yoktu ama yıne de merak edıyorumbilmiyorumkismile

Yarın sabah test yapayım en ıyısı kesın ÇÖzÜm kafam rahatlar en azından hayırlısı ınŞ. Hamıleyım dır

Kızlar ben test almaya karar verdim öglen esimle ev bakmaya gidicez o zaman alıyım diyorum ama testi çoğu kişi sabah yapıyor bende sabahı mı bekliycem.

Canım ilk korunmasız ayın olduğu için adet tarihin değişebilir stresten falan ağır iş yaptın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…