Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

QUOTE=evhan;13931429]
SALATI TEFRıCıYE 4444 41 YASıN-ı ŞERıF

EVHAN------------------------------------25 ----------------------------------1

EFNAN-----------------------------------300-------------------------------------5

KMEHTAP-------------------------------- ---------------------------------------

MASUM PıSı---------------------------- ---------------------------------------

MELıSAX------------------------------ 25------------------------------------2

LıTTLEANGEL--------------------------- -----------------------------------5

REYANN----------------------------------- -------------------------------------

SBR------------------------------------150---------------------------------1

HÜMEYRA------------------------------- --------------------------------- 1

GNL06----------------------------------- -------------------------------------

TOPLAM-------------------------------500 --------------------------------------15

yasin 1 de yasin ekle toplam 6 yanii aslında 607 de değiştirmiştim ama sen başka sayfadan baktın heralde

hayırlı olsun canım inş. Hamilelik boyunca bir sorun yaşamassın herşey istedigin gibi olsun şimdiden allah analı babalı büyütsün

amin canım sağol allah hepinize tes zamanda nasip etsin haberlerinizi bekliyorum hamile listesini biraz daha kabartalım :KK1::KK1:

kızzlar günaydınnn naber nasılsınız,çocuklarımı camiye yollayıp evimi topluyordum bende,çamaşır ütüm okadar çokki bugün kızzlar allah benimde yardımcım olsun yani,nese ara ara girip bakıyorum yine sizlere.

SAOL CNM Bİ MANYAK HOCA TAKTI BANA MEZUN ETMİO ALTI ÜSTÜ 2DERS 2YIL ÖNCE MEZN OLMAM LZM SÜRÜNÜORM BURDA ANNEM UMREYE GİTCEK YANINA GİTCEM 1SAATLİK MESAFE VAR ARAMIZDA SU APTAL DERS YUZUNDEN ERTELİORMsenağlama

anladım cnm çıkıyo bazen öyle insanlar karşımıza malesef,benimde sınavım var bende erteliyorum ailemin yanına gidemiyorum neyseki az kaldı bitirip öyle gidicem sağlam kafayla.
ama bu sefer geçirir heralde duanı et öyle gir bence sınavına..

günaydın kızlar naber nasıl gidiyor
geçmişi okumadım varmı dün akşamdan beri bi gelişme

Günaydın hanımlar yeni hamişlerimiz varmış ne güzel:)

X