Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

merhaba arkadaşlar
burada uzun zamandır varım ama sizin topiği yeni gördüm. bende 1 senedir hamile kalmaya çalışıyorum. geçen sene 4 aylık hamileyken gebeliğim sonlandırıldı. heray bir umut bekliyorum ama hala birşey yok.

benim de 4 aylıkken hidrosefaliden dolayı sonlandırıldı. bende 9 aydır gebe kalmayı bekliyorum canım. bir kerede kimyasal gebelik geçirdim. Allah kolaylık versin hemencecik gelsin bebişler.

kızlar beni de ekler misiniz?? 18 Hazirann...
hcg'ya kaç gün kala yaptırsam karar veremedim en erken ne zaman belli olur ki??

Canım yumurtlama tarihinden 7-8 gün sonra yapınca çıkabiliyormuş önemli olan döllenmiş yumurtanın rahime tutunması ancak o an beta_hcg hormonu salgılıyor ve kan da çıkıyor
inşallah hamilesindir bugün 3.gün adet günüm geçeli ne belirti var,ne ağrı 13.de test yapacağım tam 30 gün oluyor hamile değilsem başka birşey mi var anlayacağız:bbo:

kendimi kocamannn bir boşlukta hissediyorum arkadaşlar çok ümitlenmiştim çooook bugün 7.günüm çıkar mutlaka vardır birşey diordum ama yıkıldım artık beni çok yoruyor bu beklemeler mafoldumben

lütfen üzülme,üzülünce hiçbirşey olmuyor sadece inancını koru allaha dua et,bebeğini kucağına alınca herşey değişecek,o öyle bir sıcaklıkla :teselli:gelecek ki hiç üşümeyeceksin

geçmiş olsun, inşallah güzel haberler alınsın doktorundan. ben de iyiyim bugün, dünkü testteki tek çizgi beni baya yıpratmıştı ama bugün daha iyiyim. özellikle akşamları karın ve bel ağrısı çekiyorum. özellikle de dün akşam sık sık tuvalete gittim, regl oldum zannedip. regl olacaksam da çok bekletmez inşallah :sinifsinif:

geçmiş olsun, inşallah güzel haberler alınsın doktorundan. ben de iyiyim bugün, dünkü testteki tek çizgi beni baya yıpratmıştı ama bugün daha iyiyim. özellikle akşamları karın ve bel ağrısı çekiyorum. özellikle de dün akşam sık sık tuvalete gittim, regl oldum zannedip. regl olacaksam da çok bekletmez inşallah :sinifsinif:

sen yinede dikkat et kendine. geç döllenme olmuşsa çıkmaz. reglin bir süre geçtikten sonra tekrarla bence. inşallah güzel haberlerini alırız. olmazsa da üzülme önümüzdeki aylar güzel olacak.

as108760, melekzuzum günaydın, nasılsınız arkadaşlar??? a.s.

Teşekkürler iyiyim dün gece rüyamda adet olduğumu gördüm sonra o ruh haliyle bir güzel uyumuşum sabah adet oldum kesin diye tuvalete koştum gene birşey yok bu belirsizlik beni çok yoruyor ama pes etmek yok sen nasılsın ?

her gün bir umutla uyanacağım,sen geleceksin diye hihoyyyt

Teşekkürler iyiyim dün gece rüyamda adet olduğumu gördüm sonra o ruh haliyle bir güzel uyumuşum sabah adet oldum kesin diye tuvalete koştum gene birşey yok bu belirsizlik beni çok yoruyor ama pes etmek yok sen nasılsın ?

her gün bir umutla uyanacağım,sen geleceksin diye hihoyyyt
hakkımızda hayırlısı olsun canım ya, insanı o kadar etkiliyor ki rüyada bile rahat yok. ben de adet olacak gibiyim. özellikle sağ kasığımda bi ağrı var, karnımın sağına da bi ağrı giriyo arada. yalnız anlayamadım sağ kasığım mı şişmiş sanki iç çamaşırım sıkıyo gibi

MRB KIZLAR ÖĞLEN YEMEĞıNE ÇIKTIM SıZLERı MERAK ETTıM :hulya: AKAŞAMA GÖRÜŞÜRÜZ KIZLAR KENDıNıZE ıYı BAKIN sempatiksalakcinni

Canım yumurtlama tarihinden 7-8 gün sonra yapınca çıkabiliyormuş önemli olan döllenmiş yumurtanın rahime tutunması ancak o an beta_hcg hormonu salgılıyor ve kan da çıkıyor
inşallah hamilesindir bugün 3.gün adet günüm geçeli ne belirti var,ne ağrı 13.de test yapacağım tam 30 gün oluyor hamile değilsem başka birşey mi var anlayacağız:bbo:

o zaman cuma günü test yaptırırım ben..
daha önce adet geçikmen olmuşmuydun bilmiyorum ama eğer olmamıssa büyük ihtimal bebek yola çıkmıştır.haberini bekliyorum mutlaka,inşallah güzel haberle gelirsin.

Herkese merhaba,
Ben de geçen ay hap kullanmayı bıraktım. ıkinciyi planlıyoruz. Bu hapsız geçen 3. haftam ve kasıklarımda bilhassa sağ kasığımda kramplar oluyor bir haftadır. Aslında temmuz-ağustos gibi düşünüyorduk ama hayırlısı bakalım. Belki belirtiler psikolojiktir diye umuyorum.
Allah isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar verir inşallah..

Herkese merhaba,
Ben de geçen ay hap kullanmayı bıraktım. İkinciyi planlıyoruz. Bu hapsız geçen 3. haftam ve kasıklarımda bilhassa sağ kasığımda kramplar oluyor bir haftadır. Aslında temmuz-ağustos gibi düşünüyorduk ama hayırlısı bakalım. Belki belirtiler psikolojiktir diye umuyorum.
Allah isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar verir inşallah..

slm mefunihi iyi dileklerin için çok sağol...a.s.a.s.

merhaba hanımlar ben yeniyim... ben 4,5 senelik evliyim... bebek sahibi olmak beni çok korkutuyo..gerçi denesek olurmu o da belli değil ama bakabilirmiyim diye çok korkuyorum....

merhaba, bende senin gibiydim 3 yıllık evliyim ve hep kuşkularım vardı. Ancak eğer çocuk düşünüyorsan evliliğinde iyiyse bence hiç düşünme çünkü ne kadar geç o kadar zor oluyor velilerimden gözlemlediğim kadarıyla.Ama hiç düşünmüyoruz dersen oda ayrı tabi saygı duyarım. Ama geciktirmek hiç bir işe yaramıyor.Özelliklede yaşın çok genç değilse...

:nazar:kızlar bugünün güzel haberi bende veeeeee hamileyimmmmmmmmmmm:nazar:

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt YUPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPİİİİİİİİİİİİİİİ hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :1hug:

X