Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar moralim çok bozuk :roflol: sonuç 1.00 doktor 2-3 gün sonra yine bakalım dedi ama hiç umudum yok ablam tüp bebek hemşiresi demiştim yaa oda olsaydı az da olsa bir miktar çıkardı dio :roflol: çöktüm açıkçası eşimde 1-2 gün sonra doktora bi gidelim baktıralım diyor tabi reglim gelmezse ozamana kadar :roflol: bütün ümitlerim tükendi oysa ben çok alıştırmıştım kendimi hamileliğe :roflol:
kendimi kocamannn bir boşlukta hissediyorum arkadaşlar çok ümitlenmiştim çooook bugün 7.günüm çıkar mutlaka vardır birşey diordum ama yıkıldım artık beni çok yoruyor bu beklemeler mafoldumben
arkadaşlar moralim çok bozuk :roflol: sonuç 1.00 doktor 2-3 gün sonra yine bakalım dedi ama hiç umudum yok ablam tüp bebek hemşiresi demiştim yaa oda olsaydı az da olsa bir miktar çıkardı dio :roflol: çöktüm açıkçası eşimde 1-2 gün sonra doktora bi gidelim baktıralım diyor tabi reglim gelmezse ozamana kadar :roflol: bütün ümitlerim tükendi oysa ben çok alıştırmıştım kendimi hamileliğe :roflol:
kendimi kocamannn bir boşlukta hissediyorum arkadaşlar çok ümitlenmiştim çooook bugün 7.günüm çıkar mutlaka vardır birşey diordum ama yıkıldım artık beni çok yoruyor bu beklemeler mafoldumben
merhaba hanımlar ben yeniyim... ben 4,5 senelik evliyim... bebek sahibi olmak beni çok korkutuyo..gerçi denesek olurmu o da belli değil ama bakabilirmiyim diye çok korkuyorum....
merhaba hanımlar ben yeniyim... ben 4,5 senelik evliyim... bebek sahibi olmak beni çok korkutuyo..gerçi denesek olurmu o da belli değil ama bakabilirmiyim diye çok korkuyorum....
bu haberden sonra ben artık yatarım ): iyi geceler arkadaşlar
iyi geceler kızlarrr bu gece sbr lütfenn canını sıkma ne olur üzülme canım,, nergis merak tme bakarfsın çünkü sen anne olmak için doğdun hepimiz gibi :))) kendinize çok iyi bakın kızlar yarın görüşmek üzere :teselli:
şimdi listemizin ilk sırasında sevimsizim var bakalım hayırlısı olsun :lepi:
:Saruboceq: HAMİLE KALMAYI BEKLEYENLER :Saruboceq:
sevimsizim-----------------4 HAZİRAN hihoyyyt
ceylinaz ------------------- 8 HAZİRAN hihoyyyt
huysuzoğlum------------ 10 HAZİRAN hihoyyyt
Selen208 ----------------- 13 HAZİRAN hihoyyyt
Bebeg---------------------- 13 HAZİRAN hihoyyyt
ozgurgokdeniz58 ------ 13 HAZİRAN hihoyyyt
sweet_drop -------------- 17 HAZİRAN hihoyyyt
CARMENNN -------------18 HAZİRAN hihoyyyt
bsbırkin-------------------- 22 HAZİRAN hihoyyyt
supeci --------------------- 22 HAZİRAN hihoyyyt
Melekzuzum------------- 22 HAZİRAN hihoyyyt
tırtılkurabiye --------------26 HAZİRAN hihoyyyt
melisa87---------------- --28 HAZİRAN hihoyyyt
Love-honey-----------------29 HAZİRAN hihoyyyt
meleğim_yildiz---------- --3 TEMMUZ hihoyyyt
bilmiyorumkismile HAMİLELİĞİ ŞÜPELİ OLANLAR bilmiyorumkismile
Sbr --------------------- GECİKME 6 GÜN hihoyyyt hihoyyyt
as108760 ----------------- GECİKME 2 GÜN hihoyyyt
HAMİLE KALMAYI TEKRAR DENEMEK İÇİN BEKLEYENLER hihoyyyt
efnanim ---------------- AĞUSTOS hihoyyyt
jbys--------------------- EN KISA ZAMANDA hihoyyyt
:CüvCüv: BEN ARTIK HAMİLEYİM DİYENLER :CüvCüv:
Manik ------------------------- 7 MAYIS İLK HAMİŞİMİZZZZZZ TEBRİKLERRR :dance: :dance: