Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

yeterlidir 2 ay canım ya hamiş oluncada içicen zaten sağlıkla kucağına alırsın inşallah :ecrin_bebek:

arkadaşlar moralim çok bozuk :roflol: sonuç 1.00 doktor 2-3 gün sonra yine bakalım dedi ama hiç umudum yok ablam tüp bebek hemşiresi demiştim yaa oda olsaydı az da olsa bir miktar çıkardı dio :roflol: çöktüm açıkçası eşimde 1-2 gün sonra doktora bi gidelim baktıralım diyor tabi reglim gelmezse ozamana kadar :roflol: bütün ümitlerim tükendi oysa ben çok alıştırmıştım kendimi hamileliğe :roflol:

canımm benimmm moralini bozma hemen allah hayırlısını versin canım :KK43:((( bende üzüldüm ama olsun bitti geçti artık yeni umutlarına bak sakınn üzme kendini :teselli:

kendimi kocamannn bir boşlukta hissediyorum arkadaşlar çok ümitlenmiştim çooook bugün 7.günüm çıkar mutlaka vardır birşey diordum ama yıkıldım artık beni çok yoruyor bu beklemeler mafoldumben

kendimi kocamannn bir boşlukta hissediyorum arkadaşlar çok ümitlenmiştim çooook bugün 7.günüm çıkar mutlaka vardır birşey diordum ama yıkıldım artık beni çok yoruyor bu beklemeler mafoldumben

yapma canım yaa yorulmak için erken daha çok erkennnnn vazgeçmek içinse çok geççççç meleğine değer sakın vazgeçmeee bak hepimiz yanındayızz herşey çokk güzel olacak :teselli:

merhaba hanımlar ben yeniyim... ben 4,5 senelik evliyim... bebek sahibi olmak beni çok korkutuyo..gerçi denesek olurmu o da belli değil ama bakabilirmiyim diye çok korkuyorum....

arkadaşlar moralim çok bozuk :roflol: sonuç 1.00 doktor 2-3 gün sonra yine bakalım dedi ama hiç umudum yok ablam tüp bebek hemşiresi demiştim yaa oda olsaydı az da olsa bir miktar çıkardı dio :roflol: çöktüm açıkçası eşimde 1-2 gün sonra doktora bi gidelim baktıralım diyor tabi reglim gelmezse ozamana kadar :roflol: bütün ümitlerim tükendi oysa ben çok alıştırmıştım kendimi hamileliğe :roflol:

sbr canım bende çok üzüldüm ama vardır bundad bi hayır dua edelim hayırlısı olsun inşallah bencede doktora git 7 gün neden geciktin onu araştır en azında üzme kendini canım benim kıyamam ben valla sana olsuun bu ay olmadıysa diğer ay olur inşallah takarsan kafana daha geç olur onu düşün ve takma kafana

cnm üzme inş bi dahaki aya olur..

merhaba hanımlar ben yeniyim... ben 4,5 senelik evliyim... bebek sahibi olmak beni çok korkutuyo..gerçi denesek olurmu o da belli değil ama bakabilirmiyim diye çok korkuyorum....

bence bu bakabilirmiyim korkusunu yaşamadan anlayamyız 10 yılda geçse biz hala bakabilirmiyiz dicez öle de bir bakarız ki onlar için herşeyi yaparız :)))))) bence nerdeyse 5 yıllık bir evlilik artık bir aile olmyı istemenin zamanı gelmedi mi ???? kaydirigubbakcemile

tabii ki bakarsın canım bende 2.5 yıllık evliyim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı şuan beklemek istemiyorum ama beklemek zorundayım ve neden düşünmedik diye çoook pişmanım eğer böyle kötü bi tecrübe yaşayacağını ve beklemek zorunda kalacağını bilseydin yinede beklermiydin sor kendine

arkadaşlar hepinize iyi geceler sağolun destekleriniz için görüşürüz gene :gitme:

iyi geceler kızlarrr bu gece sbr lütfenn canını sıkma ne olur üzülme canım,, nergis merak tme bakarfsın çünkü sen anne olmak için doğdun hepimiz gibi :))) kendinize çok iyi bakın kızlar yarın görüşmek üzere :teselli:

sbr canımm topla kendini üzme Rabbim herşeyin en iyisini bilir eğer Allah kuluna bebek nasip ederse kulunun burnundan üflermiş eşler korunsalar bile olurmuş sen ferah tut içini Rabbim sana sonu kötüde olsa bitane gebelik yaşatmış demekki sorun yok unutma haytında bitane bile gebelik yaşayamayan insanlar var

iyi geceler kızlarrr bu gece sbr lütfenn canını sıkma ne olur üzülme canım,, nergis merak tme bakarfsın çünkü sen anne olmak için doğdun hepimiz gibi :))) kendinize çok iyi bakın kızlar yarın görüşmek üzere :teselli:

iii geceler tatlım sende git bakalım kocişinin sıcak koynuna ben üşümeye devam ederim sizin yerinize

canım sabah ilk işim buraya gelip seni aramak oldu.Sakın üzülme bak biz hepimiz yanındayız.Sıkıntını derdini paylaş ama içine atma. Kendi moralini yüksek tutmaya çalış.Elbet bir vakti zamanı vardır böyle düşün. Biz bizim için neyin iyi neyin kötü olacağını bilemeyiz. O yüzden sakın neden diye düşünme olur mu? SEn doktora git sağlığına baktır gerisini Allah'a bırak.Unutma her yeni gün yeni mucizeler saklar. Hep ümitli ol umudunu sakın ama sakın yitirme. :1hug:

günaydın herkese. melisacım yeni işin hayırlı olsun.
sbr cim sakın üzülme, hep hakkımızda hayırlısı olsun demiyormuyuz zaten, demekki böyles, hayırlıymış diye düşünmek lazım. önümüzde çok güzel günler var, yeterki sağlığımız yerinde olsun. rabbim tüm isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin...

şimdi listemizin ilk sırasında sevimsizim var bakalım hayırlısı olsun :lepi:

:Saruboceq: HAMİLE KALMAYI BEKLEYENLER :Saruboceq:

sevimsizim-----------------4 HAZİRAN hihoyyyt
ceylinaz ------------------- 8 HAZİRAN hihoyyyt
huysuzoğlum------------ 10 HAZİRAN hihoyyyt
Selen208 ----------------- 13 HAZİRAN hihoyyyt
Bebeg---------------------- 13 HAZİRAN hihoyyyt
ozgurgokdeniz58 ------ 13 HAZİRAN hihoyyyt
sweet_drop -------------- 17 HAZİRAN hihoyyyt
CARMENNN -------------18 HAZİRAN hihoyyyt
bsbırkin-------------------- 22 HAZİRAN hihoyyyt
supeci --------------------- 22 HAZİRAN hihoyyyt
Melekzuzum------------- 22 HAZİRAN hihoyyyt
tırtılkurabiye --------------26 HAZİRAN hihoyyyt
melisa87---------------- --28 HAZİRAN hihoyyyt
Love-honey-----------------29 HAZİRAN hihoyyyt
meleğim_yildiz---------- --3 TEMMUZ hihoyyyt

bilmiyorumkismile HAMİLELİĞİ ŞÜPELİ OLANLAR bilmiyorumkismile
Sbr --------------------- GECİKME 6 GÜN hihoyyyt hihoyyyt
as108760 ----------------- GECİKME 2 GÜN hihoyyyt

HAMİLE KALMAYI TEKRAR DENEMEK İÇİN BEKLEYENLER hihoyyyt

efnanim ---------------- AĞUSTOS hihoyyyt
jbys--------------------- EN KISA ZAMANDA hihoyyyt

:CüvCüv: BEN ARTIK HAMİLEYİM DİYENLER :CüvCüv:
Manik ------------------------- 7 MAYIS İLK HAMİŞİMİZZZZZZ TEBRİKLERRR :dance: :dance:

Herkese günaydın:) Listemiz çok güzel kalabalıklaşmış:) İnşallah herkes tez zamanda hamileyim grubunda olur:)

:KK43: üzülme dünyanın sonu değil bebişlerimiz belki biraz nazlı olacaklar. neden gecikmiş bu kadar doktor bişey dedi mi?

X