Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ay kızlardan haber yok o zmana kadar bi ney üfleyim size ve sizde hissedin bunu içiniz açılsın ok mi?

amin canım çok saol darısı hepimizin başına :ecrin_bebek: görüşmek üzere

cnm adetliyken dua okunabilir tabi yani ben öyle biliyorum sonuçta müslümanız yani her an dua okuyabiliriz...okuyabiliyoruz da yani...ama kesin cevap almak için görümcem dr ilahiyatçı ona sorucam senin için şuan evde yok görevde gelsin sorarım okeyy.

Evhan sanırım kur'an okumaya gıttı canım ÇÜnkÜ enson bende okuyum demıŞtı ama unutmayalım bunları sonra eklesın

Okunabiliyor sonuçta salavat hemde dua ben okuyorum yani.

SEVİNİRİM tabi Kuran a dokunulmaz ama en azında salatı tefriciyeyi sorarsan sevinirim

Bu arada yemeğimide yaptım ben saat dörde kadar burdayım sonra girmem eşim gelicek o evdeyken açmıyorum pc ye onuda açtırmıyorum fırsatımız varken başbaşa olmanın tadını çıkaralım dimi

kızlar geçen noldu bilionuz mu paylaşmak istedim internette dolaşırken ney çalamak hamileliğe sakıncalı diye bi yazı okudum bende doktora sorayım dedim ama böyle saçma soru olmaz ki dedim başka topkteki arkadaşlar beni cesaretlendirdi sor korma doktora ne ala sorular soran var dedi bende bundan cesaret alarak sordum doktorum bi şaşırdı ki eşimde bana iyiki sordun doktorun bu sayede tecrübe kazanmıştır dedi benim bebişimin düşme nedeni değilmiş sonucu öğrenmiş olduk en azından

çok tebrik ederim, ne kadar güzzell bir haberdi bualkisalkisalkis darısı tüm isteyenlerin başınaboshayallersmile

kızzlar hamiş haberlerini vericek olan arkadaşşlar nerede kaldılar yaww,çıkıcam onları bekliyorum vallahi.

ıkisinide dinlemeyi severim biri dertlendirir diğeri dinlendirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…