Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

İkisinide dinlemeyi severim biri dertlendirir diğeri dinlendirir.

evet valla aynen öyle bakalım eşimede öğretiyorum bağlamayı
ama neyi istemiyo sabırsızlanıyo üflemeye çalışıyo gıcık oluyo ses çıkmayınca onun uğraşını görünce bende çok gülüyom biara kafamda parçalamazsa neyi iyi valla

aaay kız ne becerikli çıktın sende kimbilir daha ne cevherler var da biz bilmiyoruz hani derler ya kitap gibi kadın çevir çevir oku öyle valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bak bide bebek doğurabilirsem dediğine katılcam çevir çevir oku onu beceremedim malesef ama sabırla inşallah onuda yapıcam

neyde çok sabır istiyo çünkü 2 ayda öğrendim kendi kendime kursada gitmedim aslında fizikçiyim ama müzikçi olsam daha ii olacakmış

Hanımlar ben çıkıyorum sizi tanıdığıma sevindim yalnız bir yönden kötü oldu pc başında çok oturdum malum radyasyon yayıyor kısırlık sebeplerinden biri,yarın görüşürüz inşaallah o zamana kadar bu topik sayfalar atlar:)

Hanımlar ben çıkıyorum sizi tanıdığıma sevindim yalnız bir yönden kötü oldu pc başında çok oturdum malum radyasyon yayıyor kısırlık sebeplerinden biri,yarın görüşürüz inşaallah o zamana kadar bu topik sayfalar atlar:)

canımyakutumm geldi bekle haberi alda git yazar birazdan
yarın sen geldiğinde sor direk biz sana özet geçeriz

kızzlarr ebn geldiimmm :):):):) hamişimmmm...
biraz kan değerim düşükmüş dikkat et dedi... 2 hafta sonra kontrole gidicem..mart gibi doğum inşşşşşşşşşşşşşşş kısmetseee

kızlarrrr malesef çok üzücü bi haber kan testi negatif doktor resmen gözüme sokar gibi verdi test sonucunu gebelik yok dedi sinir oldum
ama niye adet olmadım kafayı yicem neyse haftaya kendi doktoruma gidecem bakalım ne diyecek korktuğum başıma geldi hapı kesince adetimde kesildi galiba offf offf

eyvahedigeldismilemrhabaa.s.nasılsınız bende daha bişi yok hamilemiyim acaba bugün adet günüm ama hala gelmedi test yapsam erken mi daha çıkar mı

Son düzenleme:
canım geçmişi okudum ney çalıyomuşsun benim eşimde çalıyor her akşam ama benim nefes yetmiyooo maşallahh valla onu çalmak zordurr:)

kızzlarr ebn geldiimmm :):):):) hamişimmmm...
biraz kan değerim düşükmüş dikkat et dedi... 2 hafta sonra kontrole gidicem..mart gibi doğum inşşşşşşşşşşşşşşş kısmetseee

kızlarrrr malesef çok üzücü bi haber kan testi negatif doktor resmen gözüme sokar gibi verdi test sonucunu gebelik yok dedi sinir oldum
ama niye adet olmadım kafayı yicem neyse haftaya kendi doktoruma gidecem bakalım ne diyecek korktuğum başıma geldi hapı kesince adetimde kesildi galiba offf offf

iki cvpta aynı anda geldi vardır bundada bi hayır

yakutumm canım dinlen kendini yorma o halde ve iyi beslen

mehtabımm yaa valla çok üzüldüm ee peki gecikti deyince ne dedi doktor hapla bi ilgisi varmıymış

yakutummm mehtap BHCG KAÇ ÇIKTI BU ARA

canım yaa üzüldüm ama sen yinede kendi dr git...

canım geçmişi okudum ney çalıyomuşsun benim eşimde çalıyor her akşam ama benim nefes yetmiyooo maşallahh valla onu çalmak zordurr:)

AYYY VALLA ÇOK sevindim ben kendi kendime öğrendim neyi eşin de mi yoksa kursa mı gitti neyde çaldığı parçaları özet geçsene benimde fikrim olsun

canım üzülme hiiççç kaç çıktı değerin

efnancım benim pc i kasıyo sen eklermisin canım bende okudum yasin 1 tane salat-ı tefriciye 11 tane eklermisin canım deli olcam çok yavaş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 501 de liste

oda kursa gitmedi canım araştıyor istanbulda birkaç dernek var ama işlerden fırsat bulup gidemiyor bir ney hocası var ahmet kaya özel ders veriyorr hatta internetten bakınca çıkıyo o hoca birkaç kez ona gitmiş ama öyle parçaya falan geçmemiş daha kendince çalışıyo ama onun sesini duymak bile hoşş...ben daha üfleyemiyorum bile malesef nefes yetmiyor kurslarda 1 yıldır halen nefes yapamayan insanlar varmış öyle zorr ilk nefes çalışmasıyla başlanılıyor...cidden sabır ve nefes işi

eyvahedigeldismilemrhabaa.s.nasılsınız bende daha bişi yok hamilemiyim acaba bugün adet günüm ama hala gelmedi test yapsam erken mi daha çıkar mı

inşallah pozitiftir morallerimiz düzelir ümidimiz artar canım benim

bende test sonucumu aldım.sonucum negatiffffffffmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canım yaa sanada çok üzüldüm kaç çıktı bhcg

oda kursa gitmedi canım araştıyor istanbulda birkaç dernek var ama işlerden fırsat bulup gidemiyor bir ney hocası var ahmet kaya özel ders veriyorr hatta internetten bakınca çıkıyo o hoca birkaç kez ona gitmiş ama öyle parçaya falan geçmemiş daha kendince çalışıyo ama onun sesini duymak bile hoşş...ben daha üfleyemiyorum bile malesef nefes yetmiyor kurslarda 1 yıldır halen nefes yapamayan insanlar varmış öyle zorr ilk nefes çalışmasıyla başlanılıyor...cidden sabır ve nefes işi

valla benim heralde biraz kabiliyetim var ben sazıda neyide notasız çalıyorum sazı ilkokuldan beri çalıyorum neyede mutlaka onun katkısı vardır canım ben ney çaldım hamileliğimde neyden mi düştü dedim doktora oda hayır dedi ama sen yinede dikkat et ve sor öyle çal uğraşacaksanda

X