ney ve bağlama çalıyorum ama neyin yeri başka
İkisinide dinlemeyi severim biri dertlendirir diğeri dinlendirir.
aaay kız ne becerikli çıktın sende kimbilir daha ne cevherler var da biz bilmiyoruz hani derler ya kitap gibi kadın çevir çevir oku öyle valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Hanımlar ben çıkıyorum sizi tanıdığıma sevindim yalnız bir yönden kötü oldu pc başında çok oturdum malum radyasyon yayıyor kısırlık sebeplerinden biri,yarın görüşürüz inşaallah o zamana kadar bu topik sayfalar atlar:)
kızzlarr ebn geldiimmm :):):):) hamişimmmm...
biraz kan değerim düşükmüş dikkat et dedi... 2 hafta sonra kontrole gidicem..mart gibi doğum inşşşşşşşşşşşşşşş kısmetseee
kızlarrrr malesef çok üzücü bi haber kan testi negatif doktor resmen gözüme sokar gibi verdi test sonucunu gebelik yok dedi sinir oldum
ama niye adet olmadım kafayı yicem neyse haftaya kendi doktoruma gidecem bakalım ne diyecek korktuğum başıma geldi hapı kesince adetimde kesildi galiba offf offf
canım yaa üzüldüm ama sen yinede kendi dr git...kızlarrrr malesef çok üzücü bi haber kan testi negatif doktor resmen gözüme sokar gibi verdi test sonucunu gebelik yok dedi sinir oldum
ama niye adet olmadım kafayı yicem neyse haftaya kendi doktoruma gidecem bakalım ne diyecek korktuğum başıma geldi hapı kesince adetimde kesildi galiba offf offf
canım geçmişi okudum ney çalıyomuşsun benim eşimde çalıyor her akşam ama benim nefes yetmiyooo maşallahh valla onu çalmak zordurr:)
kızlarrrr malesef çok üzücü bi haber kan testi negatif doktor resmen gözüme sokar gibi verdi test sonucunu gebelik yok dedi sinir oldum
eyvahedigeldismilemrhabaa.s.nasılsınız bende daha bişi yok hamilemiyim acaba bugün adet günüm ama hala gelmedi test yapsam erken mi daha çıkar mı
bende test sonucumu aldım.sonucum negatiffffffffmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
eyvahedigeldismilemrhabaa.s.nasılsınız bende daha bişi yok hamilemiyim acaba bugün adet günüm ama hala gelmedi test yapsam erken mi daha çıkar mı
oda kursa gitmedi canım araştıyor istanbulda birkaç dernek var ama işlerden fırsat bulup gidemiyor bir ney hocası var ahmet kaya özel ders veriyorr hatta internetten bakınca çıkıyo o hoca birkaç kez ona gitmiş ama öyle parçaya falan geçmemiş daha kendince çalışıyo ama onun sesini duymak bile hoşş...ben daha üfleyemiyorum bile malesef nefes yetmiyor kurslarda 1 yıldır halen nefes yapamayan insanlar varmış öyle zorr ilk nefes çalışmasıyla başlanılıyor...cidden sabır ve nefes işi