Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

slm bayanlar nasılsınız???geçmişi okuyamadım hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum...

hoş geldin canım naslsın?

kızlar 50 tane tefriciye şimdilik çişim çok geldi de :kedi: ama fırsat buldukça okurum yine

:nazar::nazar: maşallah canım rekor ve ilk senden hadi hayırlısı

bebek istemeye başlayınca dr a gitmiştim ve o drum bana şöle demişti sakın etraftakilerin sözüne bakma bekarken birisi yokmu birisi olunca söz nişan yokmu nişan olunca düğün ne zaman evlenirsin çocuk yokmu 1. olur 2. yokmu derler yani konuşmaları anlamsız soruları hiç bitmez demişti size ne bu hayat benim hayatım die düşün demişti ama olmuo ya ben 3 yıllık evliyim şimdi sorular artık nie olmuo kimde sorun vara döndü ve bu daha çok üzüo

aynen öyle canım takmamak elde değil facebook ta arkadaşla rastlıyorum hadi sırayı ver bize artık diyolar en sonunda facebook u kapatmaya karar verdim o ara oldu bebişim ama düştü neye yarar ve 1 hafta boyunca eşimle bak şimddi şu şu şu kişiler soruyodu söyleyimde kapak olsun diyodum ama malesef kapak yine bana oldu

slm kızzlar benim kasıklarım ağrımaya başladı inceden sızlıyo sanırım bugün yumurtlama günüm gıdakkk

hadi bakalım yumurtam sıcak desene

Benim kasıklarımda regli dönemi dışında ağrı olmuyor ben yumurtlamıyormuyum yoksa:KK43:

herkesin farklı olur canım banim sendede normaldir takma şimdiden

Ay sanki sorunun kimde olduğunu bilince çözüm bulacaklar giidp orda burda konuşacakları malzeme arıyorlar.Bence kesinlikle böyle sorulara yumuşak cevap vermiyceksin bu konuda konuşmak istemiyorum diye kesin bir dille kapatacaksın konuyu başka türlü susmazlar sen cevap verdikçe daha fazlsını soruyorlar.

evet canım yoksa her fırsatta kurcalarlar yani ben de çok şikayetçiydim bu tarz sorulardan 3 yıllık evliyim ve hemen hemen hergün ayrı bi kişiye cvp vermek zorunda kalıyordum ama kayınvalidemlerde suç önceden daha düşünmüyoruz diyordum herkese kestirip atıyordum sormuyorlardı bi ara kısırlığa kadar getirdi dedikodocular kayınvalidem sonra herkese düşünüyorlar artık bebek dedi allah allah sorular gene başladı sonra hamile kalıpta bebeğim ölünce herkes geçmiş olsuna geldi bende resti çektim ozaman bile bi daha ne zaman bebek düşünüyorsunuz diyenler oldu yaaa ama şimdi kimseden ses çıkmıyoo he he he kaydirigubbakcemile3 hele bi hamile kalıyım hemen söylemeyi düşünmüyorum zaten kimseye kocişim hariç bi o bana destek oldu ozamanlar :teselli: bide kendi ailem tabiii

canım benim nolur öyle düşünme bak sen başdan pes ediyosun benim de başımageldi biliyorum bende hep düşücek derdim ve düştü sende aynı psikolojiyle düşüce yoksada düşürücen canım benim hemen dokyora git progestan falan veriyolar al eğer kullanmadıysan

teşekkürler herkes sorunsuz hamilelik geçirsin
hergün 2 tane vajinadan alıyorum ve haftada bir de pregny 5000 iğne göbekten :kullanıyorum bakalım bir kalp atışını duysam ümidimi tekrar yeşerecek 6 haftalık oldu ama zaman bana geçmiyoo:1no2::1no2:

iiyiyim canım hamd olsun sen nasılsın az önce kuran okurken sızmışım koltukta,eşimin korna sesine uyandım oğlumla cumaya gitmişlerdi,bi garibim bugün yani ne biliymmmmirmirmirmir

canım ekledim allah kabul etsin inşallah bende okuyayım

Sbr en iyisini yapmışsın resti çekmek,geçen gün bende yaptım biri vardı sürekli söylüyordu bende dedimki kimsenin söylemesiyle çocuk yapacak değiliz boşuna yorulmayın biz bildiğimizi neyse onu yaparız Allah hayırlısı neyse onu versin dedim.

hergün 2 tane vajinadan alıyorum ve haftada bir de pregny 5000 iğne göbekten :kullanıyorum bakalım bir kalp atışını duysam ümidimi tekrar yeşerecek 6 haftalık oldu ama zaman bana geçmiyoo:1no2::1no2:

inş. duyarsın merak etme sen rahat ol bebişide strese sokma güzel anları yaşa tadını çıkart

Pelİncİm seftesİ senden bereketİ allahtan canım

saol hayatım az okuyabildim fırsat buldukça okurum ama haber veririm tatlım olumunekankayizsmile izmirde hava nasıl bu arada pazartesi düğün var oraya gelicez açık havada bide bilmiyorumkismile

kızlaaarrrr merhaba ben yeni katılmıştım hatırlarsanız bu gün 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim darısı hepinizin başına inşşşaallllaaaaaaaaaah Rabbim çok büyük inanın gerçekten rabbimin kudretine inanmak benim tüm kara günlerimi bitirdi

Sbr en iyisini yapmışsın resti çekmek,geçen gün bende yaptım biri vardı sürekli söylüyordu bende dedimki kimsenin söylemesiyle çocuk yapacak değiliz boşuna yorulmayın biz bildiğimizi neyse onu yaparız Allah hayırlısı neyse onu versin dedim.

HELAL SANA VE SBR YEEalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlaaarrrr merhaba ben yeni katılmıştım hatırlarsanız bu gün 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim darısı hepinizin başına inşşşaallllaaaaaaaaaah rabbim çok büyük inanın gerçekten rabbimin kudretine inanmak benim tüm kara günlerimi bitirdi

amanın kızlar şükürler olsun dualarımız kabul oluyo du canım senide eklesin evhan hamiş kısmına liste sayfa 454 te

canım ümidini hiç kaybetme biliyorum bebişin sana sımsıkı tutunacak 9 ayda bırakmayacak allahın izniyle :Saruboceq:

herşeyin hayırlısını istioruz bebeğinde hayırlısını istediğimiz gibi düşük yapan arkadaşlar için sölüorum benim abimlerinde 5 aylıkken yengemin karnında ölmüştü ozaman çok üzülmüştük ama belkide hayırlı deildi die düşündük 15 senelik evliler onlarda bu ay hatta 3 gün önce aşılama yapıldı inş tutmuştur rabbim hepimize isteyen bütün din kardeşlerimizle beraber sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün vatanına milletine anasına babasına hayırlı peygamber efendimiz gibi güzel ahlaklı kuran aşkıyla yanan rabbimin yolundan ayrılmayan evlatlar nasip etsin tez zamanda bu mübarek günün peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine inş amin

EVHANN YAVRUMUYU DA EKLE HAMİŞ LİSTESİNE

kızlar durumu müsait olanlar k mehtap veas108760 için birer FATİHA OKUYUN YANİ TOPLAMDA İKİ FATİHA

kızlaaarrrr merhaba ben yeni katılmıştım hatırlarsanız bu gün 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim darısı hepinizin başına inşşşaallllaaaaaaaaaah Rabbim çok büyük inanın gerçekten rabbimin kudretine inanmak benim tüm kara günlerimi bitirdi

çok sevindim canım allah sağ salim kucağına almak nasip etsin bebişini :ecrin_bebek: aayy ne güzel kızlar yaaa hamişler patır patır dökülüyo valla hemen hemen hergün bi hamiş haberi alıyoruz neredeyse bazen 2 tane :dance::dance: güzel allahım dualarımızı kabul etti sanırım :Saruboceq:

canım ekledim allah kabul etsin inşallah bende okuyayım

saol cnm allah razı olsun inş,daha çok okurum kızzlar bugün sela ve ezan arası allahıma yalvararak sizin için dualar ettim rabbim inş kabul eder,bide baktımki kendimden geçip gözyaşlarım akmaya başlamış oğlum geldi yanıma noldu anne diyodu,en çok size dualar ettim kızlar benim 2 tane yavrum var hiçde olmasa olsun sonuçta rabbim bana vermiş inş bidaha olur tabide hayırlısıyla,sanki ilk çocuğum olucak gibi hevesleniyoruz bunda inş rabbim tez zamanda verirde belkide zor olduğu içindir bilemiyorum kızzlar...ama sizin çoğunuzun ilk bebeği için dualar ediyoruz ya onun için belkide duygulandım,rabbim inş hepinizin evine neşe getirir çok dualar ettim sizler için,kızlar bu ay herkez hamiş kalıcak içimden öyle geliyo vallahi,dualarımız kabul olucak buna çok içten inanıyorumm.:ecrin_bebek: :gitme:

herşeyin hayırlısını istioruz bebeğinde hayırlısını istediğimiz gibi düşük yapan arkadaşlar için sölüorum benim abimlerinde 5 aylıkken yengemin karnında ölmüştü ozaman çok üzülmüştük ama belkide hayırlı deildi die düşündük 15 senelik evliler onlarda bu ay hatta 3 gün önce aşılama yapıldı inş tutmuştur rabbim hepimize isteyen bütün din kardeşlerimizle beraber sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün vatanına milletine anasına babasına hayırlı peygamber efendimiz gibi güzel ahlaklı kuran aşkıyla yanan rabbimin yolundan ayrılmayan evlatlar nasip etsin tez zamanda bu mübarek günün peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine inş amin

aminnnn

X