Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm bayanlar nasılsınız???geçmişi okuyamadım hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum...
kızlar 50 tane tefriciye şimdilik çişim çok geldi de :kedi: ama fırsat buldukça okurum yine
bebek istemeye başlayınca dr a gitmiştim ve o drum bana şöle demişti sakın etraftakilerin sözüne bakma bekarken birisi yokmu birisi olunca söz nişan yokmu nişan olunca düğün ne zaman evlenirsin çocuk yokmu 1. olur 2. yokmu derler yani konuşmaları anlamsız soruları hiç bitmez demişti size ne bu hayat benim hayatım die düşün demişti ama olmuo ya ben 3 yıllık evliyim şimdi sorular artık nie olmuo kimde sorun vara döndü ve bu daha çok üzüo
slm kızzlar benim kasıklarım ağrımaya başladı inceden sızlıyo sanırım bugün yumurtlama günüm gıdakkk
Benim kasıklarımda regli dönemi dışında ağrı olmuyor ben yumurtlamıyormuyum yoksa
Ay sanki sorunun kimde olduğunu bilince çözüm bulacaklar giidp orda burda konuşacakları malzeme arıyorlar.Bence kesinlikle böyle sorulara yumuşak cevap vermiyceksin bu konuda konuşmak istemiyorum diye kesin bir dille kapatacaksın konuyu başka türlü susmazlar sen cevap verdikçe daha fazlsını soruyorlar.
slm canım nbr???ayy benimde sanırım gıdaklama günlerimkaydirigubbakcemile3
canım benim nolur öyle düşünme bak sen başdan pes ediyosun benim de başımageldi biliyorum bende hep düşücek derdim ve düştü sende aynı psikolojiyle düşüce yoksada düşürücen canım benim hemen dokyora git progestan falan veriyolar al eğer kullanmadıysan
iiyiyim canım hamd olsun sen nasılsın az önce kuran okurken sızmışım koltukta,eşimin korna sesine uyandım oğlumla cumaya gitmişlerdi,bi garibim bugün yani ne biliymmmmirmirmirmir
teşekkürler herkes sorunsuz hamilelik geçirsin
hergün 2 tane vajinadan alıyorum ve haftada bir de pregny 5000 iğne göbekten :kullanıyorum bakalım bir kalp atışını duysam ümidimi tekrar yeşerecek 6 haftalık oldu ama zaman bana geçmiyoo:1no2::1no2:
Pelİncİm seftesİ senden bereketİ allahtan canım
Sbr en iyisini yapmışsın resti çekmek,geçen gün bende yaptım biri vardı sürekli söylüyordu bende dedimki kimsenin söylemesiyle çocuk yapacak değiliz boşuna yorulmayın biz bildiğimizi neyse onu yaparız Allah hayırlısı neyse onu versin dedim.
kızlaaarrrr merhaba ben yeni katılmıştım hatırlarsanız bu gün 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim darısı hepinizin başına inşşşaallllaaaaaaaaaah rabbim çok büyük inanın gerçekten rabbimin kudretine inanmak benim tüm kara günlerimi bitirdi
hergün 2 tane vajinadan alıyorum ve haftada bir de pregny 5000 iğne göbekten :kullanıyorum bakalım bir kalp atışını duysam ümidimi tekrar yeşerecek 6 haftalık oldu ama zaman bana geçmiyoo:1no2::1no2:
kızlaaarrrr merhaba ben yeni katılmıştım hatırlarsanız bu gün 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim darısı hepinizin başına inşşşaallllaaaaaaaaaah Rabbim çok büyük inanın gerçekten rabbimin kudretine inanmak benim tüm kara günlerimi bitirdi
canım ekledim allah kabul etsin inşallah bende okuyayım
herşeyin hayırlısını istioruz bebeğinde hayırlısını istediğimiz gibi düşük yapan arkadaşlar için sölüorum benim abimlerinde 5 aylıkken yengemin karnında ölmüştü ozaman çok üzülmüştük ama belkide hayırlı deildi die düşündük 15 senelik evliler onlarda bu ay hatta 3 gün önce aşılama yapıldı inş tutmuştur rabbim hepimize isteyen bütün din kardeşlerimizle beraber sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün vatanına milletine anasına babasına hayırlı peygamber efendimiz gibi güzel ahlaklı kuran aşkıyla yanan rabbimin yolundan ayrılmayan evlatlar nasip etsin tez zamanda bu mübarek günün peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine inş amin