Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Ya canım benimde adetim bittikten sonraki 2 gün çok gazım vardı şişkinlik ateşimde vardı bugün ateşimi ölçtüm 36.2 ozamanlarda 36.8 37 idi şimdi o belirtiler geçti ozaman acaba benim yumurtlama günlerimmiydi ozaman bekle canım biraz ya hesaplamışmıydın peki yumurtlama günlerini

Ya canım benimde adetim bittikten sonraki 2 gün çok gazım vardı şişkinlik ateşimde vardı bugün ateşimi ölçtüm 36.2 ozamanlarda 36.8 37 idi şimdi o belirtiler geçti ozaman acaba benim yumurtlama günlerimmiydi ozaman bekle canım biraz ya hesaplamışmıydın peki yumurtlama günlerini

efnanim hesapladı canım.bugün başladı 28ine kadar

Canım normalde hesaplamalar gÖre benımde bugÜn baŞlıyo 28 ıne kadar bakalımhayırlısı canım bende de ses seda yok Şuan belırtı falan

bide şu ateş ölçme işini bana bi anlatınsana.eczaneden alıyorsunuz herhalde.ölçümü falan nasıl oluyor.

hamilelik şimdilik iyi gibi ama ben sanırım biraz fazla kuruntuluyum sanki bişi olmuş gibi gelio sonra allah esirgsin fln diorum başka şeyler düşünmeye başlıorum ama sonra yine aynı düşünce. hep bişi olacakmış gibi gelio. neden bu kadar vhamlandım onuda anlamıyorum.

masum pisi neden halsizsin hamilelik durumun varmı?

bide şu ateş ölçme işini bana bi anlatınsana.eczaneden alıyorsunuz herhalde.ölçümü falan nasıl oluyor.

canım sabah dil altından ölçüyorsun 36.8 ve üzeri olduğunda yumurtlama günü oluyomuş ve bu değer sabit kalırsa yada yükselirse hamişsin demekmiş eğer bu değer düşerse bebek tutmamış demekmiş ben öyle biliyorum yani

hamilelik şimdilik iyi gibi ama ben sanırım biraz fazla kuruntuluyum sanki bişi olmuş gibi gelio sonra allah esirgsin fln diorum başka şeyler düşünmeye başlıorum ama sonra yine aynı düşünce. hep bişi olacakmış gibi gelio. neden bu kadar vhamlandım onuda anlamıyorum.

canım okadar üstüne düşme sakınan göze batar diye bi söz var bırak akışına tadını çıkart

masum pisi neden halsizsin hamilelik durumun varmı?

yok cnm ya regl dönemim benm ama bilmiorm içim titrio bulanıo bituhaf

cnm ateş ölçümüyle yumurtlama hesaplamayı bilmiorum ama şöyle söyleyim ben 1 2 hafta kadar ateşimi ölçtüm ve hep 37.4 çıktı sanırım 37 nin üstü hamile oluyomuş. sadece hamilelik belirtisi olarak biliyorum bu konuyu

masum üstüne fln görüyo olmayasın sakın? bi farklılık varmı adet durumunda hani miktarı rengi vs.

kızlar bide bişi daha sorcam ben sadece kan tahlili yaptırdım ya şimdi, doktora ne zaman gitsem kontrol vs için. bi bilgisi olan varmı?

masum üstüne fln görüyo olmayasın sakın? Bi farklılık varmı adet durumunda hani miktarı rengi vs.

Kızlar bide bişi daha sorcam ben sadece kan tahlili yaptırdım ya şimdi, doktora ne zaman gitsem kontrol vs için. Bi bilgisi olan varmı?

canım bence hemen gitsene ne bekliyosun ki hem yapman gereken yapmaman gereken şeyleri söyler hemde ultrasonda bakar ihmal etme canım benim en yakın zamanda git

masum üstüne fln görüyo olmayasın sakın? bi farklılık varmı adet durumunda hani miktarı rengi vs.

kızlar bide bişi daha sorcam ben sadece kan tahlili yaptırdım ya şimdi, doktora ne zaman gitsem kontrol vs için. bi bilgisi olan varmı?

cnm bence hemen git doktora yani durumunu öğren bna gelince ewt bi farklılık war ilk gun pespembeydi normalde 3gun sürer 3. gun biterdi ama simdi warya nasıl oluyorum anlaatamam hiç böle olmamıstı

X