Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

çok memnun oldum canım ya bazen benim kafa gidiyo k mehteple karıştırıyom seni tamam bidaha karıştırmak yok canım:)

olsun canım ya sen gel biz yine kaynatmaya devam ederiz merak etme öptüm kolay geslsinnnnnnnnnn

G
Ü
N
A
Y
D
I
N
BENİM BİRİCİK GENİŞ AİLEM[/QUOTE]

iyi edacım sen nasılsın

çok halsizim bugün hiç tadım yok zor duruyorum valla nefes darlığı çekiyorum çok astım başlangıcı var galiba bi bu eksikti evhanım bide çok sırtım ağrıyo tabiki belimle beraber ama daha çok sırtım iğneler batıyo sanki hayır olsun sizdede oluyomu yoksa bu yumurtlama hapı iğnelerdenmidir sizce

keşke yakın olsaydıkda kahve içmeye gitseydik birbirimize şöle bol köpüklü türk kahvesi ne güzel olurdu dimi bu arada melisa sarma dedi canım nasıl istedi:içelim:

canım yumurtlama döneminse belki olur bende dede 2 dür vardı ama bugün geçti birazz şükür takma kafana pek kendini dinleme insan ozaman daha çok hasta oluyo inan ama geçmiş olsun yinede kafanı dağıtırsın burda birazdan tamamen toplanırız herhalde ok

keşke yakın olsaydıkda kahve içmeye gitseydik birbirimize şöle bol köpüklü türk kahvesi ne güzel olurdu dimi bu arada melisa sarma dedi canım nasıl istedi:içelim:

kıyamam canım ya evet keşke hepimiz aynı ilde olsaydık toplansıydık bide türk kahvesi patlatsaydık değemeyin keyfimize olurdu vallaha :içelim:

canım bende sigara kullanıyorum ama ilk bebişime hamile olduğumu öğrendiğim an bırakmıştım şimdide hamile kalırsam bırakırım ama sen içme lütfen bi arkadaş hamileyken sürekli sigara kola içti bebeği hem çok zayıf doğdu hemde şimdi 1.5 yaşında ama bronşit var canım ve hep buhar veriyorlar küçücük bebişe canım yazık yaaa

kahve yasak sigara yasak ya napcam ben 9 ay offfffffff

ayyyy ben sana kıyamam güzelim ya canın çok kave isterse bi çay bardağı sütlü kahve içebilirsin canım ya ama sigara yok sigara istersen karnına içinde bebişine koy elini ozaman geçer belki:::)

kızlar ben günde 3 kere illaki içerim kahveyi çayıda çok severim sizde koyun kendinize bi kahve ayoooollll içelim birlikte

öle yapıorum ama gerginlik diz boyu olunca insanın eli ister istemez gidio. paket karşımda şimdi ha yaktım ha yakıcam o derece oldum

keşke benimde bebişim gelsede ne kahve nede sigara içmesem keşkee hamile olduğumu öğrendiğim an içmicem o sigarayı aand içtim valla

bende öyleyim kızlar hamiş olduğum an bırakıyorum şu illeti zehir zıkkımı hatta

edacım bende aynı şeyleri söylerdim hep ama insann içinde bulunduğu durum herşeyi bi anda değiştirebiliyo ve hatta allahın gücüne gitmesin ama pişmanlık bile verebiliyo o yüzden herşeyin hayırlısını dilemek en doğrusu illa olsun die diretmek gerçekten kötü bişi

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

hamiş arkadaşlar tebrikler allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza almayıda göstersin darısıda başımıza inşallah

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz

X