Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Son düzenleme:
yok be canım ya senin elinesu dökemem amacım sana yardım etmek oldu bunun için resmen ajanda tuttum canım ya:)

yok be canım olur mu?
bak ne dicem eğer yine böyle olurda ben giremezsem benim listeden alıntı yap edit yap sen siyahla yaz ben girdikçe renklendiririm ok

evet öyledir canım bide bişey sorucam canım bu ilksayfada olamıyor güncellenen liste demi onu bitek melisa87 mi yapabiliyor böyle çok zor oluyor listeyi bulmak ta bilmiyorumkismile

miniCİİK----------------------20 HAZİRAN
defesen-----------------------21 HAZİRAN
Melekzuzum------------- 22 HAZİRAN
kmehtap --22 HAZİRAN

KIZLAR BU KİŞLERDEN HEBER VAR MI??

evet öyledir canım bide bişey sorucam canım bu ilksayfada olamıyor güncellenen liste demi onu bitek melisa87 mi yapabiliyor böyle çok zor oluyor listeyi bulmak ta bilmiyorumkismile

evet canım malesef onu yalnızca melisa yapabilio
ben o halde size bi sayfa vereyim bundan sonra sadece güncellemeyi o sayfada yapayım ve bekmek istediğinizde hep o sayfayı açın olr mu?

miniCİİK----------------------20 HAZİRAN
defesen-----------------------21 HAZİRAN
Melekzuzum------------- 22 HAZİRAN
kmehtap --22 HAZİRAN

KIZLAR BU KİŞLERDEN HEBER VAR MI??

minicik ve defesani bilmiyorum kmehtap sanırsam daha adet olmadı melekzuzumda geçmişi okuyor herhalde cvp yazmadı daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…