Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın mehtap nasıl gidiyorr????günaydın kızlarrrr ben geldim naberler nasılsınız
geçmişi okuyorum 1saattir amma kaynatmışınız gece :)))
günaydın mehtap nasıl gidiyorr????
bişey diycem arkadaşlar dün akşam tuhaf bişey yaşadım yorum yaparmısınız olumsuzda olabilir her türlü yoruma açığım..dün akşam eşimle gülüyoduk gülerken karnım çok acıdı gerildi hergün güleriz ama hiç böyle olmamıştım birde gerildikten sonra karnımda sanki bir misket karnımın içinde döndü psikolojik değildi eminim çünkü oan eşimle başka bişey konuşuyoduk çocuk aklımızda hiç yoktuu...birde heer ay adet olmadan 1 hafta önce göğüslerim sızlardı ama şimdi hiç tık yok göğüslerimde uclarında morluk var ve kaşınıyo anlamadım yorumlarınızzı bekliyorum
ay canım inşallah bebiş vardır o dediğin misket gibi şeyi bende hissediyorum ama bakalım yarın normalinde adet olmalıyım ama bi belirti falan yok sabırsızlıkla bekliyorum
sen ayın kaçını bekliyordun 22. miydi seninde?
mrb kızlar gnl06 nın dediği gibi belkide hamilesinizdir
bakın ben süpheciyle aynı belirtileri yaşadım ama o hamile ama ben adet oldum birde 3gün önce
anlıyacağınız herşey olabilir ama siz hamiş olun nolur hepiniz için dua ediyorum
canım o zaman tüm arkadaşlar için bir fatiha okuyalım
senin ne zamandı adet günün
inş canım saol umarım sende en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın
canım benim 7 temmuz daha var
inşallah canım bekliyorum bakalımkaydirigubbakcemile3
canım sende benim gibi bekliyorsun demek hadi inşallah canım benimde 19 u ben daha adetim yeni oldum yani perşembe biticek bakalım
kızlar ben geldim geçmişi okuyayım dedim ama çok fazla sayfa var canım sıkıldı nasılsınız bakalım sonunda yakaladım sizleri
hoşgeldin canım bende sabah erkenden gelip okuyayım dedim bitirene kadar ne çektim ama haberlerden de geri kalmak istemedim süpheci hamiş görmediysen canım en yeni haber o azranında kesinleşti
leyuza canım ateşimi ölçüyorum ama arada unutuyorum bugün en son 36.7 ama hala adetim canım yumurtlama tarihini belki anlarım diye şimdi ölçüyorum benim tarihler karıştıya ondan