Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.8 aylık evliyim ve bebek çok istiyorum artık kendimizce korunmamızdan sonra yumurtlama günlerinde ilk defa bu ay korunmasız cinsel ilşki yaşadık.şimdi adetime 1 gün var heyecanla bekliyorum bende mide yanmaları, sabahları bulantı (açlıktan mı bilmiyorum) göğüslerimin alt taraflarında dokununca ağrı,kasıklarımda çok fena ağrı var.ve normalde çok hareketli biriyim ama bu aralar durgunum piknikte bile bugün cansızdım baya. adet belirtileri mi hamilelik mi bilmiyorum sizce test yapsam çıkar mı,çok korkuyorum ve sabırsızım sizce durum nedir :KK43:(

Eğer geç döllenme olmamış ise çıkar ama biraz dişini sık yarın sabah ilk idrarla yap daha iyi olur:)
İnşallah hamişsindir.

çok teşekkürler, çok heyecanlıyım yapmaya korkuyorum ya olmazsa diye hayırlısı herşeyin tabi ki ama meslekten dolayı izinleri ayarlamak adına bu ay tutmasını çok istiyorum inşallah müjdeli haberlerle dönerim tekrar sağol..:)

şimdi listemizin ilk sırasında sevimsizim var bakalım hayırlısı olsun :lepi:

:Saruboceq: HAMİLE KALMAYI BEKLEYENLER :Saruboceq:

sevimsizim-----------------4 HAZİRAN hihoyyyt
ceylinaz ------------------ 8 HAZİRAN hihoyyyt
huysuzoğlum------------ 10 HAZİRAN hihoyyyt
Bebeg-------------------- 13 HAZİRAN hihoyyyt
Melekzuzum----------- 22 HAZİRAN hihoyyyt
melisa87---------------- 28 HAZİRAN hihoyyyt
Love-honey--------------29 HAZİRAN hihoyyyt
meleğim_yildiz---------- 3 TEMMUZ hihoyyyt

bilmiyorumkismile HAMİLELİĞİ ŞÜPELİ OLANLAR bilmiyorumkismile

hihoyyyt HAMİLE KALMAYI TEKRAR DENEMEK İÇİN BEKLEYENLER hihoyyyt

efnanim --------------------- AĞUSTOS hihoyyyt
jbys--------------------------- EN KISA ZAMANDA hihoyyyt

:CüvCüv: BEN ARTIK HAMİLEYİM DİYENLER :CüvCüv:
Manik ------------------------- 7 MAYIS İLK HAMİŞİMİZZZZZZ TEBRİKLERRR :dance: :dance:

henüz yok ama daha çok yeniyiz olacak inşallah :dance: :dance: :dance:

bu listeyi yeni görüyorum :kedi: ay ilk kişi ben miyim.Kızlar beni yalnız bırakmayın hadi yanıma gelin biran önce. Hayırlı haberlerinizi bekliyorum merakla opuyorumnanaktan

çok teşekkürler, çok heyecanlıyım yapmaya korkuyorum ya olmazsa diye hayırlısı herşeyin tabi ki ama meslekten dolayı izinleri ayarlamak adına bu ay tutmasını çok istiyorum inşallah müjdeli haberlerle dönerim tekrar sağol..:)

inşallah herşey gönlünce olur canım inşallah topiğimizin 2. Güzel annesi olursun testin sonucunu bildir mutlaka meraktan çatlarım valla :))))))

bu listeyi yeni görüyorum :kedi: ay ilk kişi ben miyim.Kızlar beni yalnız bırakmayın hadi yanıma gelin biran önce. Hayırlı haberlerinizi bekliyorum merakla opuyorumnanaktan

inşallah en kısa zamanda yanına gelip seni yanlız bırakmıcaz tatlım :hulya: çok güzel bi hamişlik geçirip bebişine sağ salim kavuşursun inşallah :Saruboceq: hamileliğin tadını çıkar :dance: :dance:

iyiym canım nasıl olsun :)))) topiğimize bakıp bakıp herkesin pembiş olacağı günü düşünüyorum :CüvCüv: sen nasılsın canım umarım iyisindir:dance:

amin canım inşallah allahım o günleri hepimize göstersin:Saruboceq:...benim başım agrıyodu ama hap ictim şimdi daha iyiyim canım..

sizde bizim gibi erken çocuk istiyenlerdensiniz :ecrin_bebek: ben pişman bile oldum keşke daha önce isteseymişim :KK43:((( kısmet tabi inşallah yıldönümünüze kadar hamiş olursunda yıldönümü hediyesi olur yerimseniben

sizde bizim gibi erken çocuk istiyenlerdensiniz :ecrin_bebek: ben pişman bile oldum keşke daha önce isteseymişim :KK43:((( kısmet tabi inşallah yıldönümünüze kadar hamiş olursunda yıldönümü hediyesi olur yerimseniben

amin canım inşallah hepimiz hamile kalırız sen ne kadardır istiyorsun bebiş...biz doktorada gittik ama şimdilik sorun yokmuş bir yıl bekleeyin dedi doktorum bana...

amin canım inşallah hepimiz hamile kalırız sen ne kadardır istiyorsun bebiş...biz doktorada gittik ama şimdilik sorun yokmuş bir yıl bekleeyin dedi doktorum bana...

biz 2 aydır istiyoruz :))) bu 3. ayımız olacak bakalım bende doktora gittim hiç bi sorun yokmuş 1 yıl bekleme süresini doktorum banada söledi inşallah hiç birimiz için gerek kalmaz sadece folic asit kullanıyorum bide koruma fitili verdi hamiş kalınca enfeksiyon olmasın diye bekliyoz bakalım allahım hayırlısını versin herkese kaydirigubbakcemile5

biz 2 aydır istiyoruz :))) bu 3. ayımız olacak bakalım bende doktora gittim hiç bi sorun yokmuş 1 yıl bekleme süresini doktorum banada söledi inşallah hiç birimiz için gerek kalmaz sadece folic asit kullanıyorum bide koruma fitili verdi hamiş kalınca enfeksiyon olmasın diye bekliyoz bakalım allahım hayırlısını versin herkese kaydirigubbakcemile5

senın daha yeniymiş olur inşallah ama kafana cok takıp stres yapma hamileligi geciktiren etkenlerin başında geliyo inşallah allahım fazla bekletmez hemen gönderir meleklerimizi

ben cıkıyorum sonra görüşürüzopuyorumnanaktan

no stres yes bebiş :)))) iyi gecelerrrrrrr herkese kendinize çok iyi bakın olumunekankayizsmile

kızlar biliyorum bana çok kızacaksınız ama bazen doğrumu karar verdim diye düşünüyoru.Ben hala alışmadım hamile olma fikrine bazen ne yaptım ben diye ağlayasım geliyor:KK43: Sakın hormonlardan filan demeyin hormonların etkisinde değilim henüz biliyorum. Oyun gibi geliyodu şimdi gerçekleşince panik oldum.Birde bugün en yakın arkadaşımın bu ay hamile kalamadığını öğrendim iyice moralim bozuldu beraber paylaşamıycaz diye.

X