Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canancım çok güzelmiş anlamı ya bayıdım gerçekten inşallah ALLAH gönlüe göre verir canım

kızlar bişey soracağım size yaben 28 günde bir adet oluyorum bu ay 15 haziranda adet oldum 15 hazirandamı olucam hesaplayıcılara göre 12 temmuz gözüküyo hangisi sizce

slm kızlar
kusura bakmayın lütfen pat diye daldım ama
bişi sorucam sizlere ben konu açmak istiyorum fakat nasıl ve nereden
yapıcamı bilmiyorum ban anlatırmısınız lütfen

:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:

iste iste..verin maaşımı de kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
o kadar hizmet veriyorum bak de:KK1:

vermezsede söke söke alcama ma bak gözün değdi akşam ve yarın ayrı ayrı kişler gelecek misafir yani şimdi çıkıyorum daha yemek yapacamm çünküüü

kızlar hoçakalın burda kalım topik size emanet yenilerle ilgilenin adını adet tarihini alın ben akşam gelirim geçte olsa eklerim geçmii okurun ok?_??

vermezsede söke söke alcama ma bak gözün değdi akşam ve yarın ayrı ayrı kişler gelecek misafir yani şimdi çıkıyorum daha yemek yapacamm çünküüü

kızlar hoçakalın burda kalım topik size emanet yenilerle ilgilenin adını adet tarihini alın ben akşam gelirim geçte olsa eklerim geçmii okurun ok?_??

canım kendini çok yorma kolay gelsin görüşürüz

iiii akşamlar canlarımmm hoşçakalım kırmızılarınız gelmesin inşallah döndüğümde güzel haberler almış oluruz herkesten

hoşcakal kolay gelsin

kızlar bişey soracağım size yaben 28 günde bir adet oluyorum bu ay 15 haziranda adet oldum 15 hazirandamı olucam hesaplayıcılara göre 12 temmuz gözüküyo hangisi sizce

efnanım canım adet oldum yeni tarih hesaplayıcıda 16 temmuz benimkini düzelt olur mu

en azından hafta içi tekrar çalışmalara başlıycam bakarsınız haziranda son hamile kalan ben olurum nolur benim için dua edin

ah canım ya çok üzüldüm neyse sakın moralini bozma olurmu nede olsa daha ilk denemeydi dualarımız seninle

canım benimde aslında 19 ama hesaplayıcıda 17 çıktı diye 17 yazdırdım benimde bi fikrim yokkaydirigubbakcemile3
bebek diye diye kafayı bozucaz sanırım

adım afra inş. benim adımı ben artık hamileyim diyenlere tez zamanda eklersin çok istiyorum

X