Neden kaldırıldı ki zatenCok cok eskiden degisebiliyordu.
Tekrar yapabiliriz boyle bir calisma
evet ya çok iyi olurdu bir de en azından pro uyelere ısım değiştirme hakkını cogaltsınlarMerhaba sanki eskiden tema değiştirebiliyoduk diye hatırlıyorum , işyerinde pembe renk çok dikkat çekiyor sitenin temasını isteyen değiştiremez mi 2 seçenek oluyodu sanki eskiden ?Mune
5 defa değiştirme hakkınız varevet ya çok iyi olurdu bir de en azından pro uyelere ısım değiştirme hakkını cogaltsınlar
Neden kaldırıldı ki zaten
Böyle bi seçenek sunulması gerçekten çok iyi olur, pembe renk güzel ama işyerinde çok dikkat çekiyor direk kk'da oldupum anlaşılıyor :))
5 sefer değişim yeterlidir.evet ya çok iyi olurdu bir de en azından pro uyelere ısım değiştirme hakkını cogaltsınlar
Kaldırılmadı aslında. Önceki kullandığımız yapıda böyle bir seçenek vardı. Bu yapıya geçtiğimizde otomatik olarak kalkmış oldu.
Cok cok eskiden degisebiliyordu.
Tekrar yapabiliriz boyle bir calisma
Peki bu seçeneği tekrar sunsanız ? Çok mu zor acaba
Merhaba sanki eskiden tema değiştirebiliyoduk diye hatırlıyorum , işyerinde pembe renk çok dikkat çekiyor sitenin temasını isteyen değiştiremez mi 2 seçenek oluyodu sanki eskiden ?Mune
Bende merak ediyorum bunu
En kısa zamanda bekliyoruz o zaman bu seçeneği :)
İlginç ama hiç sevmem pembeyi seçeneğimiz olsa benim için harika olur
Renkler güzel fakat çok fazla canlı ve parlak, ekran parlaklığı azaltılsa dahi rahatsız ediyor...
Gözleri problemli olanları da düşünmek lazım misal kendim :)
Çok Fazla mı olduk bilmiyorum ama renkler daha soft olmalı...
evet ya ben bıktım bu pembeden ayrıca turkuaz rengı olan sayfalardan da bıraz önce cıkma hıssı duyuyorum rahatızlık verıyor. TOPRAK RENKLERI ve daha naturel sakin renkler tercıh edin ne olur. yumuşak kahveler falan . ahşap rengı gıbı mesela yanı doğal toprak tonları olsun lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeenMerhaba,
Bir düzenleme yapıyorum, sonrasında bu konuya geçceğim
Aklımda 3 renk tonu var.
- Hardal,
- Mavi,
- Yeşil,
- Bir de 17 senedir kullandığımız esas renk ...
biraz izin verirseniz halledeceğim. Farkındayım çok zaman geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?