Sitenin teması, rengi değişmiyor mu?

Pinky9

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
560
149
323
Merhaba sanki eskiden tema değiştirebiliyoduk diye hatırlıyorum , işyerinde pembe renk çok dikkat çekiyor sitenin temasını isteyen değiştiremez mi 2 seçenek oluyodu sanki eskiden ? Mune Mune

Son düzenleme:
Merhaba sanki eskiden tema değiştirebiliyoduk diye hatırlıyorum , işyerinde pembe renk çok dikkat çekiyor sitenin temasını isteyen değiştiremez mi 2 seçenek oluyodu sanki eskiden ? Mune Mune
evet ya çok iyi olurdu bir de en azından pro uyelere ısım değiştirme hakkını cogaltsınlar

Neden kaldırıldı ki zaten :KK43:

Böyle bi seçenek sunulması gerçekten çok iyi olur, pembe renk güzel ama işyerinde çok dikkat çekiyor direk kk'da oldupum anlaşılıyor :))

Kaldırılmadı aslında. Önceki kullandığımız yapıda böyle bir seçenek vardı. Bu yapıya geçtiğimizde otomatik olarak kalkmış oldu.

Kaldırılmadı aslında. Önceki kullandığımız yapıda böyle bir seçenek vardı. Bu yapıya geçtiğimizde otomatik olarak kalkmış oldu.

Peki bu seçeneği tekrar sunsanız ? Çok mu zor acaba

En kısa zamanda bekliyoruz o zaman bu seçeneği :)

İlginç ama hiç sevmem pembeyi seçeneğimiz olsa benim için harika olur

Ben 1-2 seçenek ekledim.
Kazen Kazen düzenleycektir bu renkleri. Şöyle olmuş böyle olmuş demeyin lütfen. Pek anladığım bir konu değil.

Deneme yapmak için :
1- Sayfanın en altına gidiyorsunuz . Sol alt tarafta şu anda kullandığınız stil ismi yazıyor. (A Forum Style yazması lazım)
Ona tıklıyoruz.
stilsecimi.webp
2 - Açılan ekranda istediğimiz stili seçiyoruz :
stilsecimi2.webp
3- Sayfayı yenilediğinizde seçmiş olduğunuz stil yüklenecektir.
mor.webp

Renkler güzel fakat çok fazla canlı ve parlak, ekran parlaklığı azaltılsa dahi rahatsız ediyor...
Gözleri problemli olanları da düşünmek lazım misal kendim :)

Çok Fazla mı olduk bilmiyorum ama renkler daha soft olmalı...

Kazen Kazen Curly Curly renkler güzel ama çok canlı olmuş biraz daha açık ve soluk olabilir, böyle de dikkat çekiyor ve göz yoruyor çünkü

Bende merak ediyorum bunu

En kısa zamanda bekliyoruz o zaman bu seçeneği :)

İlginç ama hiç sevmem pembeyi seçeneğimiz olsa benim için harika olur

Renkler güzel fakat çok fazla canlı ve parlak, ekran parlaklığı azaltılsa dahi rahatsız ediyor...
Gözleri problemli olanları da düşünmek lazım misal kendim :)

Çok Fazla mı olduk bilmiyorum ama renkler daha soft olmalı...

Kazen Kazen Curly Curly renkler güzel ama çok canlı olmuş biraz daha açık ve soluk olabilir, böyle de dikkat çekiyor ve göz yoruyor çünkü

Merhaba,
Bir düzenleme yapıyorum, sonrasında bu konuya geçceğim

Aklımda 3 renk tonu var.

- Hardal,
- Mavi,
- Yeşil,
- Bir de 17 senedir kullandığımız esas renk ...

biraz izin verirseniz halledeceğim. Farkındayım çok zaman geçti

Parlament şablon üzerinde çalışıyorum, mavi ve soft tonlarını kullandım. Diğerleri de böyle olacak,

Merhaba,
Bir düzenleme yapıyorum, sonrasında bu konuya geçceğim

Aklımda 3 renk tonu var.

- Hardal,
- Mavi,
- Yeşil,
- Bir de 17 senedir kullandığımız esas renk ...

biraz izin verirseniz halledeceğim. Farkındayım çok zaman geçti
evet ya ben bıktım bu pembeden ayrıca turkuaz rengı olan sayfalardan da bıraz önce cıkma hıssı duyuyorum rahatızlık verıyor. TOPRAK RENKLERI ve daha naturel sakin renkler tercıh edin ne olur. yumuşak kahveler falan . ahşap rengı gıbı mesela yanı doğal toprak tonları olsun lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Back
X