Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

simiramis bnde anlamadım 3-4 defa yani düşük tekrarlarsa ameliyat dedi ne alakaysa arrtık bilemiyorum.. :S

sabah ilk idrarla daha ii olur tabiki. ama ben akşam yapmıştım sabahı bekleyememiştim..

reyann aynen katılıyorum sana... ben baya ümidimi kaybetmeye başladım zaten artık
aaa olur mu öyle şey yıllardır bebek sahibi olmayıp da 50 li yaşlarında bile olan var,onlar ümididni kaybetmezken,biz mi...ayıp yavv rabbime dayanalım arkadaşlar,hayırlısını isteyelim
reyyancım adetin geçmemiş nasılsa bence bugün yada yarın farketmez bugün yap meraktan çatlatma bizi

mayacım aslında haklısın,ama şidi denize gidecez artık,sabaha niyetlendim ya o zaman yapayım oluuuur :)

mayacım aslında haklısın,ama şidi denize gidecez artık,sabaha niyetlendim ya o zaman yapayım oluuuur :)[/QUOTE]

peki canım sen bilirsinnnyerimseniben

rabbim diledimi kimse önüne geçemez,sen duaları bırakma sakın mayacım,bilemezsin hayır nerede.bu arada bende sabah a karar aldımmmm :)hatice haklı..

rabbim diledimi kimse önüne geçemez,sen duaları bırakma sakın mayacım,bilemezsin hayır nerede.bu arada bende sabah a karar aldımmmm :)hatice haklı..

tabi öyle. dua ediorum işte başka bişi yapamıorum cnm hayırlısı nezmansa olur inş...tamm cnm inş.güzel haberlerini alırız yarın

gecikmem falan yok canım adetime daha var da,ben biraz belirti yaşadım,merakımdan test yapacam,öylesine yani biraz.ama dediğin gibi yedik içtik etkiler mi acaba..

nasıl belirtilerin oldu , süphelendin ..bende de var sanki , senden de duymak istedim , erken yapınca cıkma olasılıgı cok dusukmus , cok hassas testler olsa bile kişiden kişye horonal yapı farklı oldugundan cıkmaya bilrmis , kafam okudukca karısıyor zaten anlamadım gitti ..

yavv göğüslerim nasıl sızlıyor sormayın.şiştiler iyice zaten kilo alınca kötü oluyo,nasıl küçültecem ben bunları bilmem.
eşimde biraz heves yaptı ya ben midem çok kötü dedikçe bebiş bebiş diyooo seviyo göbeğimi,tabi evlenince göbekte büyüdü biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…