Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

yavv göğüslerim nasıl sızlıyor sormayın.şiştiler iyice zaten kilo alınca kötü oluyo,nasıl küçültecem ben bunları bilmem.
eşimde biraz heves yaptı ya ben midem çok kötü dedikçe bebiş bebiş diyooo :KK1: seviyo göbeğimi,tabi evlenince göbekte büyüdü biraz

evet cnm evlendikten sonra ben de göbek oldu ama eritmeye çalışıorum hamileliğe göbeksiz ve zayıf girmek istiorum nekadarlık evlisin sen cnm

nasıl belirtilerin oldu , süphelendin ..bende de var sanki , senden de duymak istedim , erken yapınca cıkma olasılıgı cok dusukmus , cok hassas testler olsa bile kişiden kişye horonal yapı farklı oldugundan cıkmaya bilrmis , kafam okudukca karısıyor zaten :KK1::KK1: anlamadım gitti ..

canım daha önce seni hiç görmedim burada hoşgeldin aramıza öncelikle.
kusacak gibi öğürüyom bazen,sağ kasığım batıyo,gazım çok var,bide dün akşam sanki mavi damarlar gördm göğüslerimde,biliyorum haklısın çok erken ama insan duramıyor işte,olur yada olmaz bilmiyorum,ama işte kişiden kişiye de değişir.sabah bi yaparım,olmazsa adete kadar devam..

bu arada herkese mrb bende yeni geldim aranıza , Rabbim hepimize gonlumuze gore , hayırlı evlatlar nasip etsin insallah ...

reyann hayılısı olsun bakalım... ama adet belirtileriylede benzediği için çokta kaptırmamak lazım.. sonra hayal kırıklığı yaşıyor insan o daha kötü:KK43::KK43: tecrübeyle sabittir...

canım daha önce seni hiç görmedim burada hoşgeldin aramıza öncelikle.
kusacak gibi öğürüyom bazen,sağ kasığım batıyo,gazım çok var,bide dün akşam sanki mavi damarlar gördm göğüslerimde,biliyorum haklısın çok erken ama insan duramıyor işte,olur yada olmaz bilmiyorum,ama işte kişiden kişiye de değişir.sabah bi yaparım,olmazsa adete kadar devam..

mrb , birden belirti gorunce kendimi tanıtmadan atladım konuya :) kasıkların agrıması , goguslerin falan sende de hamileik belirtileri var aslında ama adet ile cok benzer olduklarından cok dikkatli olan bayanların anlaması daha kolay oluyomus , insallah bebegin seninledir , insallah hamilesindir .. kac gun var adetine bilmiyorum ama Kaan kocatepe videolarında izlediğim kadarıyla cıkmaz diyor , cok hassas olsa bile herkesin anotomi yapısı farklı oldugunda idrara gecme zamanı değişebilr diyor , ama bende yapıuoyum :) su ana kadar negatif , 29 adet gunum bakalım .. hayırlısı hepimiz için ama bende de belirtiler var ... allahım kimseyi aratmasın , biz bide daha cok yeni basladık , bu ay sadece bebek yapalım dedik daha , hayılısı hepimiz için ...

inş. cnm :)yok tedavi görmüorum çünkü daha korunmasız 4.ayım 1sene beklicem olmazsa tedaviye başlıcam

bu konuda sanada bişey soylemek istiyorum , benim bir arkadasım bir anda karar verip bebek yapmaya karar veridiler , 1 ay 2 ay 3 ay , birde onlar yurt dısındalardı , doktor demiş sen stres yapıosun bebegin tutunamıyor ne zaman rahatladın stres yapmayı bıraktın o zaman bebegin olur demiş ..hamile kalamıyorum diye stres yapmasından kaynaklanan durummus , sonra bunlar tatile gitmişler , o ay , hiç beklememiş aslında takip bile etmemiş yumurtlama gununu ve şimdi kızı oldu , ve doktorların dediğine gore 1 sene bile olmayabilrmiş , beynin ve vucudun buna alısması gerekliymiş .. insallah bebegin en kısa zamanda seninle olur , rabbim gonlune gore versin , sana anlatmak isteim , rahat ol bak gor olucak ...:teytey: sonra hepberaber kutlarız..

bu konuda sanada bişey soylemek istiyorum , benim bir arkadasım bir anda karar verip bebek yapmaya karar veridiler , 1 ay 2 ay 3 ay , birde onlar yurt dısındalardı , doktor demiş sen stres yapıosun bebegin tutunamıyor ne zaman rahatladın stres yapmayı bıraktın o zaman bebegin olur demiş ..hamile kalamıyorum diye stres yapmasından kaynaklanan durummus , sonra bunlar tatile gitmişler , o ay , hiç beklememiş aslında takip bile etmemiş yumurtlama gununu ve şimdi kızı oldu , ve doktorların dediğine gore 1 sene bile olmayabilrmiş , beynin ve vucudun buna alısması gerekliymiş .. insallah bebegin en kısa zamanda seninle olur , rabbim gonlune gore versin , sana anlatmak isteim , rahat ol bak gor olucak ...:teytey: sonra hepberaber kutlarız..

hmmm ilginçç doğrudur ya stres kötüü boshayallersmile

nasıl stres yapmıcam kiii... kaç ay oldu... başlada hiç stres yapmıyodum ama...zaman ilerledikçe işler değişiyo

nasıl stres yapmıcam kiii... kaç ay oldu... başlada hiç stres yapmıyodum ama...zaman ilerledikçe işler değişiyo

vajina içine sıkılına bir ilac var , ilişkiden once sıkıosun , sıvı bişey , hiç onu duydunmu , cok pardonda senin kacıncı ayın bebek için o ilacın isnmini ogrenicem sana , onunla hamile kalan cok duydum , yurmutanın dollenmesini engelleyen herseyi yok ediomus ... sana yazarım burdan adını belki de biliyorsundur ..

Ama canımcım yapma stres , rahat ol , ilişkiden sonra kalkma , belinin altına falan yastık koy .. öle yat yarım saat akadar falan .. Allahım gonlune gore en erken zamanda versin insallah..

X