Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

tahlillerim filan yapıldı sorun yok dedi doktor, bi rahim filmi çekeriz bikaç ay daha deneyin dedi... bahsettiği bikaç ay fazlasıyla geçti. bu ay bi daha gidicem bakalım... sebep yok ama bebkte yok, bu işten bişi anlamıyorum zaten..
senin normalmiş aslında 6 ay uzun bi zaman değil, olur daha... kullandığın ilaç ne, takip ettiğintedavi ne?

serophene diye yumurtlama arttıcı ilaç bu ikinci kullanım ayım 3 aydan fazla kullanılmıyormuş zaten :ecrin_bebek:

özlem64 merhaba.. inşallah bebeğini kucağına almak nasip olur...
bişey sorabilirmiyim sana.. aşılamanın maaliyeti nedir.

özlem64 merhaba.. inşallah bebeğini kucağına almak nasip olur...
bişey sorabilirmiyim sana.. aşılamanın maaliyeti nedir.

İnşallah canım sagol.Ben aşılamayı ünv.araştırma hastanesinde yaptırdım ssk karşılıyor.Aşılamaya ücret ödemedim,ilaçların yüzdesini ödüyosun oda 180 TL tuttu.

hanımlaaar testin gelmesini bekliyorum sizce sabahmı yapsam sabah daha belli oluyormuşya?
yedim içtim sabahtan beri (

merhaba canlaar,yeni girebildim eşim vardı pc başında,bende aldım testi lakin hatice misali yapsam mı ypmasam mı diye arada kaldım.sabah yapmak daha mı iyi olur,şimdi yapayım bende,karpuz yedim çay içtim ...

ben 1,5 yıllık evliyim, 13 aydırda korunmuyoruz, doktor hiç bi tedavi uygulamadı şimdiye kadar. bi daha ki sefer bi rahim filmi çekeriz aşılama yaparız dedi.. ben aşılamanın ne oldugunu bile bilmiyorum. hiç bi ilaç tedavisi hiç bişey uygulamadan pa diye aşılama yaparız diyince garipsesim biraz aslında.. ben baya acemiyim bu konularda daha

idrar testi ise sabah yapın arkadaşlar, helede gecikme bikaç günlük se, ama bir hafta filan geciktiyse şimdide yapsanız çıkarmış, nette öyle okudum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…