biz topluca seni hamile yaptık, bu ay bekle artık mayaaa...
pko için bi tedavi görüyomusun peki cnm
rabbim diledimi kimse önüne geçemez,sen duaları bırakma sakın mayacım,bilemezsin hayır nerede.bu arada bende sabah a karar aldımmmm :)hatice haklı..
yavv göğüslerim nasıl sızlıyor sormayın.şiştiler iyice zaten kilo alınca kötü oluyo,nasıl küçültecem ben bunları bilmem.
eşimde biraz heves yaptı ya ben midem çok kötü dedikçe bebiş bebiş diyoooseviyo göbeğimi,tabi evlenince göbekte büyüdü biraz
nasıl belirtilerin oldu , süphelendin ..bende de var sanki , senden de duymak istedim , erken yapınca cıkma olasılıgı cok dusukmus , cok hassas testler olsa bile kişiden kişye horonal yapı farklı oldugundan cıkmaya bilrmis , kafam okudukca karısıyor zatenanlamadım gitti ..
bu arada herkese mrb bende yeni geldim aranıza , Rabbim hepimize gonlumuze gore , hayırlı evlatlar nasip etsin insallah ...
canım daha önce seni hiç görmedim burada hoşgeldin aramıza öncelikle.
kusacak gibi öğürüyom bazen,sağ kasığım batıyo,gazım çok var,bide dün akşam sanki mavi damarlar gördm göğüslerimde,biliyorum haklısın çok erken ama insan duramıyor işte,olur yada olmaz bilmiyorum,ama işte kişiden kişiye de değişir.sabah bi yaparım,olmazsa adete kadar devam..
mrb hatice hoşgeldinn..sen nezamandır düşünüosun bebek
h.geldin adasım :))boshayallersmile
hosbulduk , hepbirlikte bebklerimizlede insallah burdan yazısırız...:h ulya:
inş. cnm :)yok tedavi görmüorum çünkü daha korunmasız 4.ayım 1sene beklicem olmazsa tedaviye başlıcam
mrb hatice hoşgeldinn..sen nezamandır düşünüosun bebek
bu konuda sanada bişey soylemek istiyorum , benim bir arkadasım bir anda karar verip bebek yapmaya karar veridiler , 1 ay 2 ay 3 ay , birde onlar yurt dısındalardı , doktor demiş sen stres yapıosun bebegin tutunamıyor ne zaman rahatladın stres yapmayı bıraktın o zaman bebegin olur demiş ..hamile kalamıyorum diye stres yapmasından kaynaklanan durummus , sonra bunlar tatile gitmişler , o ay , hiç beklememiş aslında takip bile etmemiş yumurtlama gununu ve şimdi kızı oldu , ve doktorların dediğine gore 1 sene bile olmayabilrmiş , beynin ve vucudun buna alısması gerekliymiş .. insallah bebegin en kısa zamanda seninle olur , rabbim gonlune gore versin , sana anlatmak isteim , rahat ol bak gor olucak ...:teytey: sonra hepberaber kutlarız..
nasıl stres yapmıcam kiii... kaç ay oldu... başlada hiç stres yapmıyodum ama...zaman ilerledikçe işler değişiyo