Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

idrar testi ise sabah yapın arkadaşlar, helede gecikme bikaç günlük se, ama bir hafta filan geciktiyse şimdide yapsanız çıkarmış, nette öyle okudum:)

evet idrar testi,etkiliyorsa yapmayayım ben o zaman garanti olsun.çünkü gecikmede yok.hatice sen yap kız,çok gecikmiş seninki.

ben karar verdim sabah yapıcam sende sabah yap bence bide benim gecikmemin 4. günü inşallah hissediyo gibiyim ama inş. yanılmam..:Saruboceq:

normalde adetin düzenlimidir?
benim zaten arada sekteye uğrar böyle, o ay içinde ağrı kesici fazla içtiysem, veya çok stres yaptıysam olur...
sen gönlünü ferah tut.. hayırlısı Allahtan tabii.

normalde adetin düzenlimidir?
benim zaten arada sekteye uğrar böyle, o ay içinde ağrı kesici fazla içtiysem, veya çok stres yaptıysam olur...
sen gönlünü ferah tut.. hayırlısı Allahtan tabii.

ya daha önceden düzensizdi ama bi kaç aydır iyiydi gibiydi yani
arada böle bikaçgün olurdu ama bu ay pekbi umutlandım çünkü rüya gördüm falan bide hissediyo gibiyim

bnde çok heweslenmiştim daha önceki aylarda ama bu ay umursamadım pek..CADIARZU

ben zaten olmadığını biliyodum, umutsuz aldm testi.. çok heveslenincede olmuyo zaten, umursamamak bu meseleyi kafayı takmamak en iyisi.
senin için heyecanlandım şimdi,. inşallah istediğin gibi olur.. ilk bebiş mi olacak seninde

amin reyyancım inşallah yanılmıyorumdur.. orası öyle tabi bidefa olduğuna göre
yani zaten dr. da bi sorun yok dedi..yalnız rahim hilal şeklinde dedi zaten öyle olmazmı öyle olunca düşük riski olabilir dedi..

amin reyyancım inşallah yanılmıyorumdur.. orası öyle tabi bidefa olduğuna göre
yani zaten dr. da bi sorun yok dedi..yalnız rahim hilal şeklinde dedi zaten öyle olmazmı öyle olunca düşük riski olabilir dedi..

rahmin hilal şeklinde olması ne demekmiş ki?

reyyancım adetin geçmemiş nasılsa bence bugün yada yar:emir_bebek:ın farketmez bugün yap meraktan çatlatma bizi

X